loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

SIKKERHED OG FUNKTIONALITET

F-PACE har avanceret teknologi og funktionalitet og opfylder dermed alle dine
behov til en aktiv livsstil.

DESIGNET TIL DIT LIV

Vi har skabt F-PACE for at give dig al den plads, du har brug for, til dig, dine passagerer og din livsstil. Og for at give dig ekstra tryghed og sikkerhed er F-PACE udstyret med avancerede kørselsassistenter, der gør hver eneste køretur lettere og mere afslappet.

SE MODELLER

ACTIVITY KEY

Activity Key* gør det endnu lettere at leve livet fuldt ud. Armbåndet er robust og vandtæt. Det giver dig mulighed for at gøre alt fra skydiving til svømning og stadig have dine bilnøgler på dig. Den konventionelle nøgle bliver i bilen, hvor den deaktiveres af hensyn til sikkerheden.

* Ekstraudstyr

 

ELDREVET GESTURE TAILGATE

Eldrevet Gesture Tailgate* giver føreren mulighed for at betjene bagklappen fra vejsiden uden fysisk berøring af hverken bilen eller nøglen. Du skal blot placere en fod under et af bilens bageste hjørner, og bagklappen åbner eller lukker.

*Ekstraudstyr

BAGAGERUMSGULV

Bagagerumsgulvet i F-PACE* kan vendes og på et øjeblik skiftes fra et slidstærkt tæppe til en gummioverflade, der er let at rengøre og perfekt til vådt og mudret udstyr.

*Bagagerumskonfigurationen og den samlede bagagevolumen varirer alt efter model og om der er monteret reservehjul i fuld størrelse eller pladsbesparende reservehjul. Du kan få mere at vide hos din lokale Jaguar-forhandler.

RESERVEHJUL I FULD STØRRELSE

F-PACE fås med reservehjul i fuld størrelse, der matcher dit valg af aluminiumsfælge. I forbindelse med dette valg er bagagerumsgulvet højere, hvilket reducerer bagagerumsvolumen. Kontakt din Jaguar-forhandler for oplysninger om, hvordan dette påvirker kompatibiliteten af visse funktioner og tilbehør.

PARKERINGSASSISTENT*

Parkeringsassistenten gør parkering i trange båse lettere end nogensinde. F-PACE kan styre sig selv præcist under både parallelparkering og parkering i båse – føreren kan koncentrere sig om bremser og speeder. Ved parallelparkering kan en anden funktion hjælpe med køre F-PACE ud af båsen igen.

*Ekstraudstyr, tilgængelighed og montering afhænger af marked.

PARK PACK

DRIVE PACK

DRIVER ASSIST PACK

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. Skab din helt egen F-PACE med vores konfigurator.

SE MODELLER

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.