loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

KØREEGENSKABER

Oplev spændingen ved at køre i F-PACE med smidige køreegenskaber og
teknologisk avancerede motorer, der byder på performance og effektivitet.

TEKNOLOGI TIL PERFORMANCE

F-PACE vækkes til live af kraftfulde motorer i kombination med Jaguars letvægtsarkitektur i aluminium og avanceret dynamisk teknologi. Resultatet er medrivende performance og effektivitet. 

SE MODELLER

JAGUAR F-PACE SVR KØREEGENSKABER

Med F-PACE SVR har Special Vehicle Operations (SVO) skabt en SUV,
der kan brøle til 100 km/t på imponerende 4,3 sekunder. 

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis
ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale
Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

KOMPLET TRYGHED

Uanset om du vælger baghjulstræk (RWD)1 eller firehjulstræk (AWD),
føles og kører F-PACE altid som en Jaguar.
 

1Tilgængelighed varierer fra marked til marked.

LETVÆGTSARKITEKTUR I ALUMINIUM

F-PACEs letvægtsarkitektur i aluminium er stiv og stærk og yder fremragende beskyttelse af alle i bilen, samtidig med at den lavere vægt optimerer effektiviteten og forbedrer bremse- og køreegenskaberne. F-PACE er blandt de letteste biler i klassen* med en næsten perfekt 50:50*-vægtfordeling, der giver sportslig performance og fremragende køreegenskaber.

*Afhængigt af model og motor

MOTORER OG GEARKASSER

BENZIN

F-PACE byder på et udvalg af benzinmotorer, inklusive to fra vores Ingenium-serie. Disse 2,0-liters, 4-cylindrede turboladede benzinmotorer med en ydelse på enten 250 hk eller 300 hk leverer uovertruffen anvendelig kraft og omdrejningsmoment. Med deres letvægtsdesign og omfattende brug af rullelejer med lav friktion er de bygget til glidende og meget effektiv ydelse.

NY DIESEL

Ingenium-teknologi danner grundlag for tre af dieselmotorerne i F-PACE-serien Disse motorer med lav friktion er konstrueret helt i aluminium med henblik på at sikre smidig ydelse på daglig basis.  Alle motorer er udstyret med Stop/Start-teknologi1 og intelligent regenerativ opladning. Denne teknik indvinder kinetisk energi fra opbremsninger med henblik på at oplade batteriet, så man sikrer maksimal økonomi, særligt ved bykørsel.


F-TYPE INSPIREREDE MOTORER

Alle F-PACEs benzinmotorer reagerer hurtigt med masser af kræfter. Den 3,0-liters V6 Supercharged benzinmotor2 anvendes også i F-TYPE, og den yder 380 hk og har et moment på 450 Nm. Den 5,0-liters V8-motor på 550 hk fås til F-PACE SVR, hvor den leverer et moment på imponerende 680 Nm. Begge motorer leverer øjeblikkelig ydelse ved alle omdrejningstal, og de lyder helt fantastisk.
3,0-LITERS V6 TWIN TD MED 300 HK

Den 3,0-liters V6 Twin TD-motor med 300 hk leverer raffineret og effektiv kraft og genererer et imponerende moment på 700 Nm, der gør kørslen ekstremt dynamisk. Den er udstyret med et piezo-common rail-brændstofindsprøjtningssystem på 2.000 bar, der styrer brændstofleveringen og sikrer effektiv forbrænding og mindre udledning.


MANUEL- ELLER AUTOMATGEAR

F-PACEs 8-trins automatgear er smidigt, effektivt og reagerer lynhurtigt. Det skifter hurtigt, så du opnår uanstrengt acceleration og overhaling. Du kan skifte gear manuelt med gearvælgerne på rattet. Den 6-trins manuelle gearkasse* byder på smidige og korte skift. Denne lette og meget avancerede gearkasse bidrager til F-PACEs enestående effektivitet. 

*Fås kun til 2,0-liters 4-cylindrede dieselmotor med 163 hk og 2,0-liters 4-cylindret dieselmotor med 180 hk (afhængigt af marked).

F-PACE er en Performance Crossover, der kombinerer køreglæde med effektivitet og praktisk anvendelighed. Skab din helt egen F-PACE med vores konfigurator.

SE MODELLER

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.