loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XJ

FUNKTIONER OG UDSTYR

XJ MULTIMEDIER

Underholdningen er sikret med musik, radio, tv og film. Og du får praktiske detaljer i form af telefon- og navigationssystemer.

MERIDIAN™ LYDSYSTEMER

Du kan vælge mellem tre systemer, der er designet til XJ af de britiske lydeksperter fra Meridian: Meridian 380W Audio System, Meridian 825W Surround Audio System og Meridian 1300W Reference Audio System. De råder alle over avanceret teknologi såsom Digital Sound Processor-software (DSP), der giver perfekt stereo i hele kabinen og optimerer hvert eneste af systemets elementer, samt Meridian Cabin Correction (MCC), som markant forbedrer din musiks klarhed og autenticitet. Meridian 380W Audio System har 14 højttalere, inklusive to subwoofere og to 8" woofere i fordørene, der giver en uforlignelig lydoplevelse. Meridian 825W Surround Audio System er udstyret med ikke mindre end 20 højttalere, inklusive 2 subwoofere med Audyssey MultEQ-equalizer-teknologi, der giver 7.1 surround sound, samtidig med at Meridians eksklusive Trifield™-teknologi skaber det perfekte stereobillede for alle i bilen, uanset hvor du sidder.

Den nyeste tilføjelse til serien er det utrolige Meridian 1300W Reference Audio System med imponerende 26 højttalere. Dette ekstremt eksklusive lydsystem anvender psykoakustik til at skabe lyd, der er så livagtig, at hjernen opfatter den som den ægte vare. XJ er stedet, hvor man kan afholde et møde eller få en uformel snak på farten – uden at det er nødvendigt at hæve stemmen. Conversation Assist, der er standard med Meridian Reference Audio System, giver føreren eller forsædepassageren mulighed for at tale uanstrengt med bagsædepassagererne. Og omvendt. Mikrofoner over hvert sæde forstærker passagerernes stemmer via lydsystemets højttalere og gør det lettere at tale sammen.

Meridian

JAGUAR-LYDSYSTEM

Ingen forvrængning eller komprimering - kun ren musik fra Jaguars 250W Sound System: 12 højttalere med en højtplaceret woofer og diskant i hver dør. Alle vores lydsystemer er udstyret med digital radio og AM/FM-radio, og de er alle kompatible med WMA- og MP3-afspillere

UNDERHOLDNING TIL PASSAGERERNE

Underhold dine passagerer med Rear Seat Entertainment Pack. Den omfatter to 8" skærme bag på forsædernes nakkestøtter. Hvis du ønsker en endnu mere levende oplevelse, kan du opgradere til 10,2" skærme på bagsiden af forsæderne. Bagsædepassagererne kan se TV, DVD eller streamet video via Rear Media Interface. Systemet omfatter to digitale trådløse WhiteFire®-hovedtelefoner samt sender.


Jaguar

VIRTUELLE INSTRUMENTER

XJ's innovative virtuelle instrumentpanel er altid klar til at vise de vigtigste informationer. Det kan tilpasses efter dine ønsker, og med den krystalklare skærm ser det lige så virkeligt og solidt ud som den ægte vare. Skærmen skifter automatisk visning for at give føreren relevante opdateringer, f.eks. oplysninger om vejen længere fremme og bilens rækkevidde. Brugervenlige 5-vejs knapper på rattet giver adgang til ofte anvendte funktioner og arbejder perfekt sammen med de virtuelle instrumenter.

Jaguar XJ interior

OPKALD OG NAVIGATION

En sikker forbindelse. Foretag telefonopkald via touch screen eller knapper på rattet med din mobiltelefon, der er forbundet til det håndfri system - eller du kan streame lydindhold trådløst til XJ's underholdningssystem med Bluetooth®-teknologi. XJ's navigationssystem giver dig tydelige og aktuelle instrukser. Og hvis du er ved at løbe tør for brændstof, vises oplysninger om de nærmeste tankstationer på skærmen.