loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR GEAR SPORTBRAKE TILBEHØR

Vælg blandt vores store udvalg af tilbehør, og gør XF til din egen, helt ned i de mindste detaljer.

JAGUAR XF SPORTBRAKE - TILBEHØR

Vil du gerne sætte dit helt eget personlige præg på din XF Sportbrake? Noget praktisk? Et strejf af stil? Vi har samlet vores mest populære tilbehør i fire pakker: Towing, Lifestyle, Styling og Business. Se nærmere på dem, og byg derefter din egen XF Sportbrake, eller gennemse onlinetilbehørskataloget for at se det komplette udvalg.

SIDESPEJLE I GLOSS BLACK

Sidespejlskapper i Gloss Black forstærker XFs dynamiske, enestående design.

FIND TILBEHØR

LUFTINDTAG I SIDERNE - GLOSS BLACK

Gør opmærksom på XFs dynamik med luftindtag i siderne i Gloss Black med Jaguar-logo.

FIND TILBEHØR

STÆNKLAPPER FOR OG BAG

Stænklapper for og bag med diskret Jaguar-logo understreger XFs slanke linjer samtidig med, at de også beskytter mod snavs og stenslag.

FIND TILBEHØR

PET CARE OG ACCESS PACK

Det har aldrig været mere afstressende at transportere dine kæledyr for dig og dem. Med en bagagerumsadskillelse i fuld højde, quiltet afdækning, adgangsrampe til kæledyr og bærbart skyllesystem sikrer denne pakke, at du har alt det ved hånden, som du skal bruge på den forestående køretur.

FIND TILBEHØR

HJULMONTERET CYKELHOLDER

Disse cykelholdere monteres nemt på taget og er hver især beregnet til én cykel. Der kan maksimalt monteres tre cykelholdere på taget. Ideelt når cyklerne skal transporteres før en cykeltur med venner eller familie.

FIND TILBEHØR

TVÆRSTÆNGER TIL TAGBØJLER

Disse tværstænger til tagbøjlerne er fremstillet specielt til din bil og udstyret med Jaguar-logo. De kan bære alt det udstyr, du har med på dine eventyr.

FIND TILBEHØR

TAGBOKS

Tagboksen er aflåselig og rummelig. Lastkapaciteten er 410 liter, så du nemt har plads til alt det, du behøver på en weekendtur.

FIND TILBEHØR

SKI-/SNOWBOARDHOLDER

Et system med Jaguar-logo, der omfatter glideskinner for enkel læsning, så udstyr til vintersport nemt kan transporteres. Til transport af indtil fire par ski eller to snowboards.

FIND TILBEHØR

Du kan vælge din XF-model og tilføje udstyr og tilbehør, som du vil, når du bygger din XF.