loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XF S

Den mest spændende og performance-orienterede XF. XF med V6-kraft.

  • CO2-UDLEDNING g/km
  • Helt ned til 158 med automatgear
  • BRÆNDSTOFØKONOMI L/100 km (kombineret)
  • Fra 6,0 (op til 47,1)med automatgear
bg-modelDisplay

XF S kombinerer V6-kraft og sportslig luksus med enestående stil. Glæd dig over præcise køreegenskaber takket være sportsaffjedringen og Adaptive Dynamics med Configurable Dynamics*. S-karrosseristylingen matcher dens performance med røde bremsekalibre, 19" aluminiumsfælge, dobbelt udstødning, en slank bagspoiler og unik interiørstyling.

UDFORSK XF S SPORTBRAKE    BYG DIN EGEN

SPORTSLIGT INSPIRERET LUKSUS

XF S byder på luksus og en sportsvogns stil. Sportssæderne i Taurus-læder og Suedecloth, bundlisterne i metal og multifunktionsrattet bærer alle det eksklusive S-emblem.

bg-modelDisplay
Jaguar XF S

ADAPTIVT STØDDÆMPNINGSSYSTEM

For at opnå maksimal komfort og præcis kontrol justerer Adaptive Dynamics de elektronisk styrede dæmpere med henblik på at optimere XF's affjedring. Systemet analyserer styretøjet op til 500 gange i sekundet og karrosseriets bevægelser op til 100 gange i sekundet samt en række førerinput for konstant at overvåge og opretholde den perfekte indstilling af affjedringen i overensstemmelse med forholdene og førerens ønsker.

Jaguar XF S

SPORTSLIG STYLING

Med modig styling inde og ude har XF S et udseende, der matcher dens performance. S-karrosseristylingen giver XF's allerede dynamiske form en muskuløs kant i form af en sportskofanger foran, spoiler og bundlister i Gloss Black. I kabinen skaber sportssæder og en unik Dark Hex-interiørliste et interiør med fokus på performance.

Jaguar XF S

ABSOLUT KRAFT

XF S fås med den kraftfulde 3,0-liters Supercharged V6-benzinmotor med 380 hk, der også kendes fra F-TYPE S. Den skaber medrivende performance samt optimal effektivitet og raffinement. Motorens moment på 450 Nm giver acceleration fra 0-100 km/t på kun 5,3 sekunder og en tophastighed på 250 km/t.

STANDARDUDSTYR TIL ALLE XF-MODELLER

Jaguar XF Models

GØR XF TIL DIN EGEN

Med et omfattende udvalg af udvendigt og indvendigt tilbehør er XF klar til at matche din stil og din livsstil.

BYG DIN EGEN XF

Jaguars moderne, prisvindende design, avancerede køredynamik og topmoderne infotainment hæver XF over konkurrenterne. 

bg-modelDisplay

1Tilgængeligheden af disse funktioner, og om det er standard eller ekstraudstyr, afhænger af markedet. Du kan få mere at vide hos din lokale Jaguar-forhandler. 
2Kun standardudstyr med automatgear. 
NEDC (New European Driving Cycle) er den tidligere anvendte kørselscyklus til måling af brændstofforbrug og udledning i personbiler i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof, energiforbrug, rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil. Tallene vises for NEDC- og de nye WLTP-kørselscyklustests. Forskellen i tallene skyldes en ændring i den måde, som køretøjerne testes på, snarere end en reduktion i ydelsen.