loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XF PURE

XF i sin reneste form. Førerorienteret Jaguar-performance kombineret med effektivitet

  • CO2-UDLEDNING g/km
  • Helt ned til 134‡ med manuel gearkasse
  • Helt ned til 138‡ med automatgear
  • BRÆNDSTOFØKONOMI, kombineret l/100 km (mpg)
  • Fra 5,1 (op til 55,4) med manuelt gear
  • Fra 5,2 (op til 54,3) med automatgear
bg-modelDisplay

Et smukt og aerodynamisk eksteriør med et matchende moderne interiør. XF Pure byder på komfort og Jaguars nye infotainmentsystem InControl med en 10" touchscreen, der gør kørslen til en endnu større nydelse. Uanset om du lægger vægt på ydelse eller økonomi, kan du finde den rette motor og gearkasse i det tilgængelige udvalg.

RENDYRKET RAFFINEMENT

Du finder den nyeste teknologi og moderne håndværk i XF Pure. De 8x8-vejs
justerbare sæder og interiørlister i Gloss Black sørger for komfort og stil. Et
avanceret infotainmentsystem og 125 W Jaguar Sound System med otte
højttalere gør hver eneste køretur til en endnu større fornøjelse.

bg-modelDisplay
Jaguar XF Pure

ALSIDIG PERFORMANCE

Udvalget af motorer til XF strækker sig fra den 2,0-liters 4-cylindrede E-Performance (163 hk) med CO2-udledning helt ned til 104 g/km til den 3,0-liters V6 (300 hk) med acceleration fra 0-100 km/t på 5,4 sekunder. Uanset om du er til Jaguars effektivitet eller performance, er der en XF til dig.

Jaguar XF Prestige

Valg af gearkasse

XF fås enten med en 6-trins manuel* gearkasse eller 8-trins automatgear. Den manuelle gearkasse byder på smidige og præcise skift og enestående komfort. Automatgearet er smidigt med hurtige skift, der giver uanstrengt acceleration.

Billedet viser automatgear.

Jaguar XF Pure

SAMLEDE EJEROMKOSTNINGER

Vi designede XF med henblik på lave ejeromkostninger. Den leverer misundelsesværdig effektivitet og god brændstoføkonomi med 4,0 l/100 km og CO2-udledning på kun 104 g/km.

STANDARDUDSTYR TIL ALLE XF-MODELLER

GØR XF TIL DIN EGEN

Med et omfattende udvalg af udvendigt og indvendigt tilbehør er XF klar til at matche din stil og din livsstil.

BYG DIN EGEN XF

Jaguars moderne, prisvindende design, avancerede køredynamik og topmoderne infotainment hæver XF over konkurrenterne. 

bg-modelDisplay

1Manuel gearkasse fås til 2,0-liters 4-cylindret motor med 163 hk (E-Performance) og 2,0-liters 4-cylindret Ingenium-TD med 180 hk.
*Tilgængeligheden af disse funktioner, og om det er standard eller ekstraudstyr, afhænger af markedet. Du kan få mere at vide hos din lokale Jaguar-forhandler.
3Kun standardudstyr med automatgear.
NEDC (New European Driving Cycle) er den tidligere anvendte kørselscyklus til måling af brændstofforbrug og udledning i personbiler i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof, energiforbrug, rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil. Tallene vises for NEDC- og de nye WLTP-kørselscyklustests. Forskellen i tallene skyldes en ændring i den måde, som køretøjerne testes på, snarere end en reduktion i ydelsen.