loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

Enestående kvalitet og håndværk kombineret med moderne britisk design gør XF til bil med markant skønhed og dynamisk luksus.

 

bg-modelDisplay

DYNAMISK DESIGN

Oplev et eksteriør, der er stramt og atletisk. Smukt formede kurver vækker dens kraftfulde karakter til live. Den selvsikre, lodrette frontgrill og markante forhøjning på kølerhjelmen forstærker udtrykket. 

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

THE LINE OF BEAUTY

XF Sedans perfekt proportionerede profil understreges af en enkelt elegant bue, der løber i bilens længde og kulminerer ved de markante LED-baglygter med en F-TYPE-inspireret dobbelt cirkel, der smyger sig om bilens hjørner.

PRAKTISK MED VILJE

XF Sportbrake er endnu mere rummelig og et endnu mere praktisk supplement til XF Sedan. Den er med en profil i coupé-stil med en forstærket fornemmelse af dynamik. Rendyrkede, aerodynamiske sider, en kraftig talje, perfekt integreret spoiler og LED-baglygter sikrer, at Sportbrake ser lige så selvsikker ud, som den er praktisk.

AVANCERET AERODYNAMIK

XF's fejende eksteriørdesign er naturligt aerodynamisk. Dets avancerede form optimerer køreegenskaber, dynamik og raffinement. Selv de fladt monterede forlygter og luftindtagene i siderne er finpudset med præcision gennem omfattende designtests, så modstand reduceres, og downforce øges.

SIGNATUR-"J"-BLADE-LED-KØRELYS

Adaptive LED-forlygter* med Jaguars signatur-"J"-blade-kørelys giver XF en markant fremtoning på vejen. 

*Ekstraudstyr.

 

LUFTINDTAG I SIDERNE I KROM

Luftindtag i siderne med kromindfatninger, Jaguar-emblem og net beretter om XF's dynamiske design og latente kraft.

PANORAMATAG

Det store, faste panoramatag på 1,6 m2 (ekstraudstyr), der er fremstillet i et enkelt stykke glas, til XF Sportbrakes, er det største i sin klasse, og det giver uhindret udsigt til himlen.

F-TYPE-INSPIRET BAGLYGTER

Et af XF Sedanens mange udsøgte detaljer er den unikke nålestribegrafik på de markante LED-baglygter, der er inspireret af F-TYPE.

RAMMENDE LYS

XF Sportbrakes LED-baglygter har en elegant, F-TYPE-inspireret, enkeltcirkel i midten af designet. Det gør dem letgenkendelige både om dagen og om natten.

Jaguars moderne, pris-vindende design, avancerede køredynamik og topmoderne infotainment hæver XF over konkurrenterne. Brug vores konfigurator til at skabe den perfekte XF.

DOWNLOAD BROCHURE