loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

ICE DRIVE ADVANCED

SPECIELT DESIGNET TIL VORES GÆSTER, DER KOMMER
IGEN, OG DEM DER HAR ERFARING I ISKØRSEL.

DEN MEST INTENSE UDFORDRING PÅ ISEN TIL DATO

Mere tid på banen, dybdegående briefing med en-til-en-vejledning og flere tekniske udfordringer og mulighed for hurtigere at graduere til højtydende køretøjer. Og vigtigst, endnu mere sjov.ICE DRIVE ADVANCED/REJSEPLAN FOR 3 DAGE
ICE DRIVE ADVANCED+/REJSEPLAN FOR 4 DAGE


MØD DIT EKSPERT-TEAM

Professionelle, dedikerede og meget erfarne. Vores ekspertinstruktører får det bedste ud af hvert eneste køretøj og hver eneste gæst.

bg-modelDisplay


BOOK DIN OPLEVELSEICE DRIVE ADVANCED

Vi har designet Advanced-programmet for de gæster, der kommer igen, eller dem med erfaring i iskørsel, så de kan udvikle færdighederne endnu mere. Der vil være mere kørsel på banen, dybdegående en-til-en-vejledning og ekstra tekniske udfordringer, hvilket giver mulighed for hurtigere at graduere til højtydende køretøjer. Og vigtigst, endnu mere sjov.

ICE DRIVE ADVANCED+

Vi har designet Advanced-programmet for de gæster, der kommer igen, eller dem med erfaring i iskørsel, så de kan udvikle færdighederne endnu mere. Der vil være mere kørsel i sporene, dybdegående en-til-en-vejledning og mere tekniske udfordringer, hvilket giver mulighed for hurtigere at graduere til højtydende køretøjer. Du får medrivende oplevelser i vores mest dynamiske og alsidige køretøjer, udstyret med avanceret teknologi med rendyrket kraft og ydelse.

ICE DRIVE

Dette er den perfekte introduktion til den medrivende kunst med iskørsel. Findes enten som 3- eller 4-dages-oplevelse. Med polarcirklen som spektakulær baggrund tester du dine grænser i de forskellige isspor.

bg-modelDisplay