CLASSIC EXPERIENCES

Classic Experiences giver entusiaster chancen for at køre en lang række klassiske Jaguar-modeller i nogle virkelig spektakulære og historiske områder.

JAGUAR CLASSIC DRIVE-OPLEVELSER
Vælg mellem et udvalg af Classic Experiences, og væk fortiden til live. Heldagspakker omfatter et besøg om bag kulissen for at se nogle af vores fantastiske Classic Works, og en-til-en-vejledning på selve racerbanen. Halvdagspakker og 1 times kørsel på racerbanen begynder på vores private testområde, hvor du virkelig får mulighed for at teste vores klassiske biler!
Book nu
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TOUR
Med vores helt nye anlæg kan vi vise alt det jaguar gør og står for. Classic Works Tour tilbyder eksklusive adgang til de sjældne E-Type- og XKSS-letvægtstyper, vores XJ220-serviceområde, E-typen og Reborn såvel som hele den klassiske kollektion. Der er virkelig tale om unik indsigt, som ikke kun omfatter dette historiske brands arv, men også dets fremtid og hvordan det bevares.
Find ud af mere
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE
Jaguar Classic Challenge er en spændende ny racingserie for ikoniske Jaguar-modeller fra før 1966.
Find ud af mere
CLASSIC COLLECTION
Se vores nye kollektion, som henter inspiration fra den ikoniske Jaguar XKSS-models design, følelse og spænding.
shop nu
JAGUAR CLASSIC

Hos Jaguar Land Rover Classic brænder vi for at bevare og genetablere vores motorarv, så fremtidige generationer kan nyde og værdsætte den. Vi er hundrede procent dedikeret til at skabe initiativer til genopretning, vedligeholdelse og bevarelse af klassiske Jaguar- og Land Rover modeller, så disse køretøjers fortid får den bedst mulige fremtid, og man kan nyde dem fremover.

AUTENTISKE BILER
Vi vækker historien til live og genopbygger klassiske jaguar modeller i limited edition versioner og skaber nye originaler med fokus på det oprindelige design, f.eks. den ikoniske, lightweight E-type og den legendariske XKSS.
Find ud af mere
SERVICEYDELSER TIL EJERE
Denne afdeling huser erfarne teknikere og personale med speciale i historiske biler og sigter mod at tilbyde ægte serviceeftersyn med garanti, genopbygning og salgsassistance for alle klassiske Jaguar-modeller, uanset hvor gamle de måtte være.
Find ud af mere
ORIGINALE DELE
Det vigtigste formål for afdelingen for originale jaguar dele, som tilbyder ægte, klassiske Jaguar-dele til tusindvis af kunder på verdensplan, er at tilbyde det bedste serviceniveau og ægte kvalitetsprodukter til kunder med forkærlighed for gamle biler.
Find ud af mere
CLASSIC WORKS-AFDELING
Vi er stolte af at kunne præsentere den nye Jaguar Land Rover Classic Works-afdeling. De ansatte er erfarne teknikere og specialister i historiske biler, og vi sigter mod at tilbyde de allerbedste restaureringsfaciliteter.
Find ud af mere
BOOK EN EXPERIENCE-KØRETUR
Book Jaguar Experience for at teste en Jaguar til grænserne.
FIND EN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar-forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Se og download de nyeste Jaguar brochurer.
Book en prøvetur
Book en prøvetur gennem din lokale Jaguar-forhandler.