loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR BLIVER ELEKTRISK

Velkommen til Panasonic Jaguar Racing. Nu gør vi motorbanen elektrisk. Vi begejstrer og underholder, mens vi viser vejen frem mod vores elektriske fremtid. Racerløb er en del af vores DNA, og på den globale formel E-scene vil vi presse vores team, vores teknologi og vores vildeste ambitioner til den yderste grænse.

MØD TEAMET

Vores verdensklassekørere, ingeniører og designere tørster alle efter at opnå den succes, som kun deres talent, vedholdenhed og stil matcher. 


Jaguar FIA Formula E

PRÆSENTATION AF I-TYPE

I-TYPE yder op til 200 kw (270 hk) gennem en specielt udviklet elektrisk drivlinje, som er monteret på et superlet honeycomb-chassis i kulfiber. Bilens køreegenskaber er knivskarpe, og accelerationen giver åndenød, så den er klar til at erobre de nådesløse Formel E-baner, som ligger i bymidten.

OPLEV BILEN
Jaguar FIA Formula E

VI ER KLAR TIL RACERLØB, ER DU?

Spændingen ved racerløbet er intet uden tilskuernes jubelråb. Og for første gang kan du være mere end blot tilskuer. Med FanBoost spiller du en aktiv rolle i at drive din favoritkører fra Jaguar hen over målstregen "direkte" fra din smartphone.

HVAD ER FANBOOST?

RACER-DNA

Jaguars ry for motorydelse, teknologi og design blev skabt i forbindelse med
verdens mest udfordrende baner og mesterskaber. Fra Le Mans til Formel 1
og nu Formel E er racerbanen vores testområde. 

Jaguar FIA Formula E

HVAD ER FORMEL E?

Formel E er det første verdensmesterskab for fuldt elektriske racerbiler med enkeltsæde. Det strækker sig over 14 løb på 12 nervepirrende baner i bymidter fordelt på fem kontinenter. Panasonic Jaguar Racing vil deltage i Formel E ved starten af 3. sæson (oktober 2016). 

HVAD ER FORMEL E?
bg-modelDisplay

Panasonic Jaguar Racing og vores samarbejdspartnere har en fælles vision: at samarbejde, lære og vinde. Gennem vores samarbejde inden for den nyeste teknologi ser vi alle en fremtid med elektriske biler.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE 

FØLG OS

Følg os via linkene nedenfor for at få eksklusiv
insider-adgang til teamet, bilerne og oplevelserne.

bg-modelDisplay