TEKNOLOGI I BILEN

Uproblematisk connection
SE TEKNOLOGI

STIL OG TEKNISK APPEAL

Touch Pro, Jaguars infotainmentsystem i bilen, sikrer dig uproblematisk connection til resten af verden. Brug knibe- og swipe-bevægelser på en 10” touchskærm, for ubesværet adgang til vores audio-visuelle oplevelse.

KOM BAG RATTET

Enkelt og intuitivt. Vælg at få vist enten et fuldt 3D-kort eller informationspanel, hvor du kan se kørselsinformation, navigationsopdatering og aktuel afspilning – alt sammen på et 12,3" Interactive Driver Display med høj opløsning.

EN GOD FORBINDELSE

INTELLIGENTE VALG

INTELLIGENTE VALG

Giver dig en mere intelligent og sikker måde at bruge din smartphone på, når du er i bilen. Navigér ubesværet gennem dit musikbibliotek, og afspil dine favoritnumre med Apple CarPlay®.
REMOTE ACCESS

REMOTE ACCESS

Interagér med din F-TYPE, uanset hvor du er. Med Jaguar Remote App kan du tjekke brændstofniveauet samt bilens placering og let få adgang til låse, lygter og klimaanlæg.
FRED I SJÆLEN

FRED I SJÆLEN

I tilfælde af tyveri sender Secure Tracker (ekstraudstyr) information om din F-TYPEs position og underretter straks myndighederne, så du kan få din bil tilbage så hurtigt som muligt.

DIN KØRETUR. DIT SOUNDTRACK.

Den utroligt fyldige lyd, som F-TYPENs audiosystem leverer, kan vi takke de britiske lydspecialister fra virksomheden MeridianTM for. Disse avancerede audiosystemer, som er produceret ved hjælp af digitale præcisionsteknologier, er nøjagtigt tilpasset efter bilens luksuriøse interiør.

VÆLG DIN F-TYPE

Du kan ikke vælge forkert, når det handler om F-TYPE. Vælg mellem de forskellige modeller – for eksempel den nye F-TYPE R-Dynamic Black
eller måske er en Coupé eller en Cabriolet den rette Jaguar for dig?

Specifikke features kan være ekstraudstyr; kontakt venligst din lokale forhandler for oplysninger om tilgængelighed.


InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land – spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.