SIKKERHED OG PRAKTISKE EGENSKABER

Uomtvisteligt en velkørende bil.
UDFORSK SIKKERHED

ET SIKKERT STED AT OPHOLDE SIG

Styrtbøjler er en uundværlig form for sikkerhedsudstyr på convertible-modeller samtidig med, at de er en flot udstyrsdetalje. Udført i Satin Chrome eller Gloss Black.

PLADS TIL TO

TRYGHED

TRYGHED

F-TYPE er udstyret med et omfattende airbagsystem til dig og dine passagerer. Sensorer registrerer jeres størrelse og vægt, før frontairbaggene udløses. F TYPENs avancerede seleforstrammere strammer automatisk sikkerhedsselerne ved kraftig opbremsning.
DE VIGTIGSTE TING I LIVET

DE VIGTIGSTE TING I LIVET

Mere end rigeligt med plads til en weekendtur. F TYPE tilbyder tilstrækkelig plads i bagagerummet til to personers håndbagage. I Coupé-modellen åbner og løfter bagklappen sig automatisk ved tryk på en bekvemt placeret knap.

FORVIS MØRKET

F-TYPENs LED-forlygter med signaturkørelys tilpasser lysstrålernes bredde og dybde i forhold til den hastighed, du kører med. De blænder også selv ned, så du ikke blænder modkørende trafikanter.

KØRSELSASSISTENTER

F-TYPE er utvivlsomt en bil for føreren. Avancerede sikkerhedssystemer og førerassistentsystemer hjælper dig med at fokusere på den store glæde ved at køre.

BLIND SPOT ASSIST PACK

BLIND SPOT ASSIST PACK

Hvis et andet køretøj er i din blinde vinkel, når du påbegynder et vognbaneskift, registrerer Blind Spot Assist køretøjet og tilfører en passende korrigerende modstand i rattet for at guide dig væk fra det køretøj, der nærmer sig. Rear Traffic Monitor anvender det samme system til via touchskærmen at advare dig mod andre køretøjer i bevægelse under bakning.
LANE KEEP ASSIST

LANE KEEP ASSIST

Systemet registrerer, hvis din bil utilsigtet er på vej væk fra sin vognbane, og opfordrer dig via korrigerende modstand i rattet til at styre den tilbage til vognbanen.
BAKKAMERA

BAKKAMERA

Bakkameraet forbedrer udsynet, når du bakker. Statiske linjer, som repræsenterer din bil og dens forventede bane, vises på touchscreenen som hjælp i forbindelse med parkering.
FARTPILOT OG FARTBEGRÆNSER

FARTPILOT OG FARTBEGRÆNSER

Fartpilot gør det muligt at holde en konstant hastighed uden at skulle træde på speederen. Når du anvender fartbegrænseren, kan du indstille en maksimal hastighed for køretøjet.
PARKERINGSASSISTENT

PARKERINGSASSISTENT

Parkeringsassistenten gør parallelparkering endnu lettere, idet den styrer din bil ind på og ud fra en passende parkeringsplads. Når du har valgt enten fremadgående gear eller bakgear, behøver du kun at styre køretøjets hastighed. Grafik og meddelelser vejleder dig gennem manøvrerne.
TRAFFIC SIGN RECOGNITION OG ADAPTIVE SPEED LIMITER

TRAFFIC SIGN RECOGNITION OG ADAPTIVE SPEED LIMITER

Holder dig informeret om hastighedsgrænser og overhaling forbudt-skilte ved at vise dem klart i instrumentgruppen. Adaptive Speed Limiter anvender skiltegenkendelse til at holde din bil inden for de gældende fartgrænser.
NØDBREMSE

NØDBREMSE

Hjælper med at undgå kollisioner med andre køretøjer og fodgængere ved hjælp af indbyggede kameraer. Hvis en potentiel frontkollision registreres, udsender systemet akustiske og visuelle advarsler. Hvis du ikke griber ind, aktiverer systemet bremserne for at afbøde kraften af det mulige sammenstød.
DRIVER CONDITION MONITOR

DRIVER CONDITION MONITOR

Ved at overvåge styreinputs, betjening af bremsepedal og speeder registrerer Driver Condition Monitor, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, hvis du har brug for en pause.
DÆKTRYKSOVERVÅGNING

DÆKTRYKSOVERVÅGNING

Systemet supplerer behovet for at tjekke bilens dæktryk, idet det konstant overvåger trykket i hvert enkelt dæk og advarer dig, hvis dæktrykket i et eller flere dæk er faldet markant.

VÆLG DIN F-TYPE

Du kan ikke vælge forkert, når det handler om F-TYPE. Vælg mellem de forskellige modeller – for eksempel den nye F-TYPE R-Dynamic Black
eller måske er en Coupé eller en Cabriolet den rette Jaguar for dig?

Specifikke features kan være ekstraudstyr; kontakt venligst din lokale forhandler for oplysninger om tilgængelighed.


Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.