JAGUAR E-PACE

HØJDEPUNKTER

VIS GALLERI

PRÆSTATIONER

Med et bredt udvalg af motorer og forbedret køredynamik leverer E-PACE den perfekte balance mellem stil og performance.

PLUG-IN HYBRID

Jaguar E‑PACE Plug-in Hybrid har en rækkevidde på op til 59 km på ren el, hvilket er perfekt til daglig bykørsel. Med en benzinmotor til længere køreture er E-PACE Plug-in Hybrid den ideelle kompakte SUV.
SE MERE

SPECIFIKATIONER FOR E-PACE PLUG-IN HYBRID

OPLADNINGSTID 0-80 %

30

minutter*

E-PACE Plug-in hybrid gør opladning bekvemt, idet den oplader under kørslen.

BRÆNDSTOFFORBRUG

71,4 - 63

km/l††

Få mere ud af din køretur med den brændstofeffektive E‑PACE
Plug-in Hybrid.

UDLEDNINGER

32-36

g/km††

Nyd den reducerede CO2-udledning med E-PACE Plug-in Hybrid.

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE

59

km††

Dine korte køreture er perfekte til kørsel på el.
FIREHJULSTRÆK

FIREHJULSTRÆK

For at sikre ydelsen på tværs af en lang række kørselsforhold styrer systemet med firehjulstræk intelligent fordelingen af moment mellem for- og bagaksel. Ved at optimere vejgrebet forbedrer firehjulstrækket de dynamiske køreegenskaber og giver større stabilitet under ugunstige forhold, så du fortsat kan nyde køreturen.
KØREEGENSKABER

KØREEGENSKABER

En unik balance mellem smidighed og kørekomfort – oplev spændingen ved at køre denne Jaguar SUV. Med et bredt udvalg af optimerede motorer, herunder ny hybridteknologi, er der altid en, der passer dig.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics (ekstraudstyr) sikrer både præcis dynamik og smidige køreegenskaber ved at overvåge hjulpositionen og karrosseriets bevægelser. Dæmpere justerer affjedringen for at opnå den optimale balance mellem komfort, raffinement og smidighed. ​
CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

For at øge enten raffinement og komfort eller bilens ydeevne giver Configurable Dynamics dig mulighed for individuelt at tilpasse Jaguar E-PACEs speederprogram, skiftepunkter i gearkassen, indstillinger for styretøj og affjedring, så de er afstemt efter dine kørselsbehov.

TEKNOLOGI

E‑PACE’s intuitive technologies – including Pivi, our in-car infotainment system – are fast and a joy to use. Ensuring car and driver become one, and E‑PACE is ready to go when you are.

ENKELHED SOM STANDARD

Standardfeatures i Pivi omfatter:

• 11,4" Touchscreen
• Digital DAB-radio
• Nydesignet interface
• Apple CarPlay®1
• Android AutoTM2
• Remote3

Opgradér til Pivi Pro4, og få det nyeste inden for kunstig intelligens i bilen med features såsom det selvlærende navigationssystem for en fuldt opkoblet køretur.

PRAKTISK ANVENDELIGHED & SIKKERHED

Uanset hvilken model, du vælger, byder E-PACE på et væld af kørselsfunktioner, der optimerer hver eneste køretur.

CLEARSIGHT-BAKSPEJL

ClearSight-bakspejlet giver dig et helt uhindret udsyn bagud. Denne topmoderne teknologi livestreamer video fra en kameraenhed, der er monteret oven på E-PACEs tag, hvilket sikrer konstant udsyn, uanset hvad der er bag bilen.
OPBEVARINGSRUM

OPBEVARINGSRUM

E-PACEs sportsvognsæstetik skjuler et stort bagagerum og klassens førende opbevaringsmuligheder i kabinen. I det rummelige handskerum og dørlommerne i fordørene er alle dine vigtige ting lige ved hånden, mens det store bagagerum rummer alt, hvad du har brug for på længere ture.
PREMIUM LED-FORLYGTER

PREMIUM LED-FORLYGTER

Premium LED-forlygter er udstyret med dobbelte J-Blade signaturkørelys, der sikrer, at du kan ses tydeligt selv i kraftigt dagslys. De tilfører også køredynamik med dynamiske blinklys for og bag som standard.
ELDREVEN BEVÆGELSESSTYRET BAGKLAP

ELDREVEN BEVÆGELSESSTYRET BAGKLAP

Med den eldrevne bevægelsesstyrede bagklap kan du åbne og lukke bagagerummet uden at røre ved nøglen eller bilen. Placér din fod under bilens bageste hjørne for at åbne eller lukke bagklappen.
KØRSELSASSISTENTER

KØRSELSASSISTENTER

Jaguar E-PACE er konstrueret med assistentsystemer, som gør bykørsel og parkering nemmere og kørsel på motorveje mere fornøjeligt. Disse teknologier optimerer din kørsel ved at hjælpe dig med at stresse mere af.
SE MERE

BYG DIN EGEN

Gør E-PACE til din egen med et udvalg af modeller, motorer og udstyrspakker.

GØR DIN JAGUAR E-PACE PERSONLIG

Vælg model, motor og udstyrspakke, før du skræddersyr din bil med et udvalg af lakeringer, fælge og interiørmuligheder.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

JAGUAR E-PACE MODELLER

JAGUAR E-PACE MODELLER

Alle modellerne ses her med et bredt udvalg af enestående design, ydelseshjælpemidler og teknologier.
UDFORSK MODELLER
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
SE SPECIFIKATIONER
UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYR OG TILBEHØR

Tilføj et strejf af personlig stil eller udstyr til din E-PACE med praktisk tilbehør. Vores brede udvalg betyder, at du kan optimere din bil, så den passer præcis til dine behov.
SE UDSTYR OG TILBEHØR
GALLERI

GALLERI

Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. E-PACE er synonym med raffinement, praktisk anvendelighed og sikker kørsel.
VIS GALLERI


Se WLTP-tal
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af tilgængeligheden af funktioner i dit land, se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for flere oplysninger.

2Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

3Remote indeholder abonnementsydelser, som efter rådgivning af din Jaguar-forhandler kan forlænges efter den første periode. Jaguar Remote App skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

4Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar-forhandler.

5Kræver soldæmpende forrude på visse markeder.

6Regler om fair brug er gældende. Omfatter 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode.

7Regler om fair brug er gældende. Når 20 gb er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden. Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro-betingelser på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.

8Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og videoindholdets opløsning. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget. Omfatter 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land - spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.

Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

NanoeTM er et varemærke tilhørende Panasonic Corporation