AKTIVERING AF PROTECT
AKTIVERING AF JAGUAR PROTECT

For at få gavn af Incontrol-serviceydelserne skal du aktivere de InControl-serviceydelser, du allerede har købt.

REGISTRERING AF INCONTROL HOS FORHANDLER
Klik på linket i den e-mail vedrørende InControl, som du har modtaget fra din forhandler. Den leder dig videre til InControl-websitet, hvor du blot skal følge de enkle trin, som vises på skærmen.

Hvis du ikke har modtaget e-mailen vedrørende aktivering fra din forhandler, skal du tjekke din mappe med spam-mails eller kontakte din forhandler.
SELVREGISTRERING AF INCONTROL
Hvis din forhandler ikke har oprettet en konto for dig, skal du følge den enkle registreringsproces, foretage tilslutning og aktivere InControl.

Før du starter, skal du have adgang til bilen, og den skal være parkeret udenfor på et sted med god netværksdækning, ligesom du skal have registreringsnummeret ved hånden.

Du får også brug for bilens identifikationsnummer (stelnummer), som du finder i venstre side af forruden eller i bilens håndbog.
TRIN 1:
Besøg My Jaguar InControl-websitet, og opret din konto, du indtaster din e-mailadresse, hvorefter der sendes en e-mail vedrørende registreringen til dig. Klik på det sikre link i e-mailen, og følg instruktionerne for opsætning på skærmen.
VISIT MY JAGUAR INCONTROL WEBSITE
TRIN 2:
Nu bliver du bedt om at linke din Jaguar til din konto for at bekræfte, at du er den retmæssige ejer eller en godkendt bruger. For at gøre dette skal du have adgang til din bil inden for 60 minutter for at færdiggøre opsætningen. Ellers skal du genstarte processen.
TRIN 3:
Du vil blive bedt om at udfylde oplysningerne vedrørende bilen og acceptere de juridiske betingelser. Du kan også aktivere Journeys-funktionen.
REMOTE-APP TIL SMARTPHONE

Når du har færdiggjort aktiveringsprocessen, kan du downloade og logge på Remote-appen til smartphone ved hjælp af dine kontooplysninger. Appen er gratis og omfatter en demonstrationsfunktion.

DOWNLOAD FOR APPLE IOS
DOWNLOAD FOR ANDROID
MIT JAGUAR INCONTROL-WEBSITE

Få adgang til My Jaguar InControl ved at anvende de samme logon-oplysninger for at ændre dine oplysninger, ændre indstillinger for bilen, tilføje eller fjerne biler, administrere dine abonnementer og køreture samt meget andet.

BESØG MIT JAGUAR INCONTROL-WEBSITE
TILFØJELSE AF EN BIL TIL DIN KONTO
Før du starter, skal du have adgang til bilen, og den skal være parkeret udenfor på et sted med god netværksdækning, ligesom du skal have registreringsnummeret ved hånden. Du får også brug for bilens identifikationsnummer (stelnummer), som du finder i venstre side af forruden eller i bilens håndbog.

Log ind, og gå til Add Vehicle-fanebladet for at tilføje en bil til din konto. Følg trinene på skærmen for at knytte din bil til din konto.
SÅDAN FJERNER DU EN BIL FRA DIN KONTO
Når du sælger, indbytter eller overfører ejerskabet til din Jaguar privat, skal du fjerne din bil fra din InControl-konto. For at gøre dette skal du logge på My Jaguar InControl, gå til fanebladet Vehicle Settings og trykke på knappen Remove Vehicle.

Hvis du har fortsat har InControl-abonnementer, overføres disse til den nye ejer af bilen i resten af abonnementsperioden under forudsætning af, at den nye ejer gennemfører de forskellige trin, som knytter sig til InControl-kontoen.
SUPPORT TIL JAGUAR INCONTROL
MIT JAGUAR INCONTROL-WEBSITE
Registrér og tilmeld dig til Jaguar InControl for at tilpasse dine præferencer og styre dine InControl-funktioner.
BESØG MIT JAGUAR INCONTROL-WEBSITE
SUPPORT TIL JAGUAR INCONTROL
Vi vil med glæde hjælpe dig med alle forespørgsler eller fortælle dig mere om Jaguar InControl.
KONTACT OS
BETINGELSER OG VILKÅR
Få adgang til betingelser og vilkår for Jaguar InControl samt dokumenter vedrørende politik for beskyttelse af personlige oplysninger.
SE BETINGELSER OG VILKÅR
KONTAKT OS
Kontakt os for Jaguar kundesupport eller forespørgsel.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
VILKÅR OG BETINGELSER
Se og download Jaguar InControl Vilkår og betingelser.
VEJLEDNINGER OG MANUALER
Se og download håndbog, manualer og videovejledninger til din Jaguar.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.