SECURE TRACKER

Secure Tracker alarmerer dig og Tracking Call Centre, hvis din bil udløser en automatisk tyverialarm. Læs venligst følgende oplysninger for at administrere disse alarmer.

TYVERIALARM
Hvis der er udløst en automatisk tyverialarm for din bil, får du vist en skærm med en tyverialarm. Denne alarm kan både ses på InControl Remote App og InControl-websitet. Kontakt sporingscentret i henhold til instruktionerne på alarmskærmen. Af sikkerhedshensyn deaktiveres alle funktioner på websitet samt appen.
TRANSPORT MODE<sup>*</sup>
Transport Mode giver dig mulighed for transport af bilen på en anhænger eller et tog, ligesom bilen kan bugseres, uden at tyverialarmen udløses. Tilstanden kan aktiveres fra Remote Smartphone App eller InControl-websitet. Når tilstanden er aktiveret, sender bilen ikke automatisk tyverinotifikationer i 10 timer, hvis den flyttes, mens motoren er afbrudt. Alle andre automatiske tyverimeddelelser (batteri frakoblet, forsøg på manipulation af TCU-/GSM-/GPS-antenne) er stadig aktive.
SERVICE MODE<sup>*</sup>
Når du kører bilen til serviceeftersyn, skal Service Mode aktiveres for at forhindre, at tyverialarmen udløses. Service Mode kan aktiveres fra Remote Smartphone App eller InControl-websitet. Når tilstanden er aktiveret, sender bilen ikke automatisk tyverinotifikationer i 10 timer.
SUPPORT TIL JAGUAR INCONTROL
MIT JAGUAR INCONTROL-WEBSITE
Registrér og tilmeld dig til Jaguar InControl for at tilpasse dine præferencer og styre dine InControl-funktioner.
BESØG MIT JAGUAR INCONTROL-WEBSITE
SUPPORT TIL JAGUAR INCONTROL
Vi vil med glæde hjælpe dig med alle forespørgsler eller fortælle dig mere om Jaguar InControl.
KONTACT OS
BETINGELSER OG VILKÅR
Få adgang til betingelser og vilkår for Jaguar InControl samt dokumenter vedrørende politik for beskyttelse af personlige oplysninger.
SE BETINGELSER OG VILKÅR
KONTAKT OS
Kontakt os for Jaguar kundesupport eller forespørgsel.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
VILKÅR OG BETINGELSER
Se og download Jaguar InControl Vilkår og betingelser.
VEJLEDNINGER OG MANUALER
Se og download håndbog, manualer og videovejledninger til din Jaguar.

*Hvis bilen skal sættes i transporttilstand eller servicetilstand i mere end 10 timer, bedes du kontakte Tracking Call Center for at anmode om hjælp.
 
Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.