loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

MOTORTEKNOLOGI

F-TYPE tilbyder et udvalg af meget avancerede supercharged V6- og V8-motorer.

bg-modelDisplay

Alle motorer er udstyret med en twin vortex-supercharger af Roots-typen, som bevarer motorens kompakte dimensioner. Alle F-TYPE-modeller er som standard udstyret med et hurtigtreagerende, intelligent stop-/start-system, som forbedrer brændstoføkonomien, især ved bykørsel. Modellerne fås med både manuel gearkasse og automatgearkasse, så du altid kan finde en F-TYPE, som passer perfekt til din stil.

BYG DIN F-TYPE
De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle typer førere og veiunderlag

V6 POWER

F-TYPENs V6-motorer er kraftfulde og raffinerede. Den kompakte superchargers avancerede trykladningskontrol og sekundære gasspjæld sikrer dig en eksplosion af kraft, når du accelererer, og dette sker helt uden forsinkelse. Den 3,0-liters V6-motor med 340 hk har et moment på 450 Nm og accelererer fra 0-100 km/t på kun 5,3 sekunder. Motoren med en højere ydelse på 380 hk frembringer et moment på 460 Nm, hvilket sikrer en endnu mere potent ydelse, og den accelererer fra 0-100 km/t på blot 4,9 sekunder.

SE SPECIFIKATIONER
De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle typer førere og veiunderlag

V8 YDELSE

Begge 5,0-liters V8-motorer besidder overlegen kraft. Dobbelt uafhængig variabel knastaksel optimerer kraften ved alle hastigheder. Accelerationen er hurtig og progressiv. Responsen er øjeblikkelig. Den 5,0-liters V8-motor med 550 hk, som findes i F-TYPE R, frembringer et moment på 680 Nm, og den accelererer fra 0-100 km/t på 4,1 sekunder. Motoren i F-TYPE SVR har en højere ydelse på 575 hk og frembringer et imponerende moment på 700 Nm, hvorved den accelererer fra 0-100 km/t på 3,7 sekunder. Kraften leveres gennem vores 8-trins Quickshift-automatgear og firehjulstrækket, hvilket sikrer optimal ydelse under alle forhold.

 

SE SPECIFIKATIONER

SPORTSVOGNS-SOUNDTRACK

Alle F-TYPE-modeller er udstyret med en aktiv sportsudstødning, som skaber et racerbils-inspireret klimaks. Udstødningssystemet reagerer på speederpositionen, hastigheden og omdrejningstallet ved at åbne aktive ventiler. Når disse ventiler er åbne, tillader de, at udstødningsgasserne vælger en mere direkte, mindre restriktiv rute gennem den bageste lyddæmper, hvilket skaber en mere fyldig og medrivende lyd. Den justérbare aktive udstødning* tillader dig at åbne udstødningsventilerne manuelt, så du kan nyde F-TYPENs medrivende soundtrack ved alle omdrejningstal.

*Standard på F-TYPE R-Dynamic, F-TYPE R og F-TYPE SVR. Ekstraudstyr på F-TYPE.

F-TYPE er designet til at levere ren køreglæde, og dens tekniske overlegenhed giver den en fantastisk alsidighed, som opfylder kravene fra alle førere og passer til alle veje. Uanset om man foretrækker en Coupé eller Cabriolet, baghjulstræk eller firehjulstræk, manuelt gear eller automatgear, sikrer udvalget af F-TYPE-modeller, at der er noget for enhver fører. Design og byg din egen perfekte F-TYPE med vores konfigurator, eller tilmeld dig som interesseret.

BYG DIN F-TYPE

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV