loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR UDSTYR - TILBEHØR

Med vores tilbehør kan du tilpasse din F-PACE efter din smag, din livsstil og dine interesser. 
Vi har samlet det mest populære i fire kategorier som vist nedenfor: Se nærmere på dem, 
og find din F-PACE, eller gennemse det komplette udvalg af tilbehør.

EKSTERIØR

FASTE INDSTIGNINGSTRIN

Gør det nemmere at stige ind i og ud af bilen. Udstyret omfatter Jaguar-logo, blank kantbeklædning i rustfrit stål og en gummimåtte for at supplere F-PACEs eksteriørdesign.BLANKE SIDERØR

Siderør i blankpoleret rustfrit stål fuldender køretøjets udvendige stil. Montering af siderør kan påvirke køretøjets terrænegenskaber.

ELEKTRISKE UDFOLDELIGE INDSTIGNINGSTRIN

Smart og praktisk. Udfoldelige indstigningstrin gør det nemmere at stige ind i og ud af bilen, og de aktiveres automatisk, når døren åbnes.

INTERIØR

INDIVIDUELT TILPASSEDE INDSTIGNINGSLISTER

Stilfuld elegance. Belyste indstigningslister i rustfrit stål til førerdøren eller passagerdørene. Sæt dit eget individuelle præg på dem med et monokromt motiv.

BAGAGERUMSLISTER

Disse fremhæver bagagerummet og beskytter den bageste læssekant under læsning og aflæsning. Udført i rustfrit stål med en børstet, blank finish.

LUKSUSMÅTTESÆT

Luksuriøs, blød bagagerumsmåtte i Ebony med Jaguar-logoet. Dyb premium-luv med kanter i nubuck og Dove kontrastsyninger.

PET CARE OG ACCESS PACK

Pakken tilbyder alt det, der kræves til komfortabel transport af familiens firbenede ven. Dit kæledyr bliver transporteret med stil hele vejen.1

PÅ TUR

HJULMONTERET CYKELHOLDER

Tagmonteret, låsbar cykelholder, der er let at montere, og som kan transportere én cykel (maks. 20 kg) pr. holder. Der kan monteres tre holdere.TAGBOKS

En rummelig, aflåselig tagboks på 410 liter, som måler 175 x 82 x 45 cm. Tværbjælker kræves.

GAFFELMONTERET CYKELHOLDER

Nem og sikker montering. Passer perfekt til letvægtscykler (maks. 17 kg) og racerhjul. Der kan maksimalt monteres tre holdere.

SKI-/SNOWBOARDHOLDER

Et multifunktionelt system til ryglænsopbevaring til passagererne på anden sæderække. Der kan monteres fastgørelser (sælges separat), så tablets, tasker, skjorter eller jakker fastholdes.  Basisdelen kan nemt fjernes, når den ikke er i brug.

1Tilbehør, der er inkluderet i Pet Care and Access Pack, skal bestilles separat.