ICE DRIVE

Oplev den medrivende spænding ved iskørsel bag rattet af de nyeste køretøjer fra Jaguar og Land Rover.

BOOK NU
UDFORDRENDE ISKØRSEL VENTER FORUDE

Vores ekspertinstruktører tager dig med på specielt præparerede isbaner, hvor de løfter dine kørefærdigheder til et helt nyt niveau. Her kan du teste nogle af verdens mest alsidige køretøjer efter alle kunstens regler.

REJSEPLAN
ICE DRIVE+ (4 DAGE)
ICE DRIVE (3 DAGE)
DAG 1
Ved ankomsten bliver du overført til Hotel Silverhatten, der er beliggende med en fantastisk udsigt over Hornavansøen og de omkringliggende fyrretræer. Nyd drikkevarer og middag i selskab med de andre gæster.
DAG 2
Efter morgenmad og en briefing, er du på vej på den frosne sø til din første session. Det er nu det sjove virkelig starter, efterhånden som du lærer at opretholde en konstant udskridningsvinkel.
DAG 3
Efter en kort morgenbriefing er du tilbage ude på isen og klar til nye udfordringer. Herefter følger en udflugt til det hemmelige vintertestanlæg.
DAG 4
Efter morgenbriefing er det sidste mulighed for at se, hvor meget du har lært, når du med fuld fart glider rundt i omgivelserne en sidste gang.
DAG 1
Ved ankomsten bliver du overført til Hotel Silverhatten, der er beliggende med en fantastisk udsigt over Hornavansøen og de omkringliggende fyrretræer. Nyd drikkevarer og middag i selskab med de andre gæster.
DAG 2
Efter morgenmad og en briefing, er du på vej på den frosne sø til din første session. Det er nu det sjove virkelig starter, efterhånden som du lærer at opretholde en konstant udskridningsvinkel.
DAG 3
Efter en kort morgenbriefing er du tilbage ude på isen og klar til nye udfordringer. Herefter følger en udflugt til det hemmelige vintertestanlæg.
DOWNLOAD EN BROCHURE
MØD DIT EKSPERT-TEAM

Professionelle, dedikerede og meget erfarne. Vores ekspertinstruktører får det bedste ud af hvert eneste køretøj og hver eneste gæst.

FÅ MEST MULIGT UD AF DIT EVENTYR
HOT LAPS
HOT LAPS

Oplev spændingen ved vores mest ekstreme, højtydende Jaguarer, når du drifter og piruetterer dig vej rundt på vores mest krævende isbane. ​

ARCTIC CIRCLE DRIVE
ARCTIC CIRCLE DRIVE

Udnyt dine nye kørefærdigheder til at udforske det arktiske landskab. Du vil altid have minderne om lyset, stilheden og den storslåede udsigt.

SNESAFARI
SNESAFARI

Tag kontrollen over en kraftfuld snescooter på en spændende rejse gennem Arjeplogs landskab.

- Aktivitet for min. 4 personer
- Inkl. skiftetøj og sikkerhedsbriefing

TUR MED SIBERIAN HUSKY-SLÆDEHUNDE
TUR MED SIBERIAN HUSKY-SLÆDEHUNDE

Byt Jaguar-kræfterne ud med slædehundekræfter, og nyd den medrivende følelse af at styre et spand slædehunde i fuld fart gennem vildnisset.

ICE ACADEMY-JAKKE
ICE ACADEMY-JAKKE

Denne jakke med det diskrete Land Rover-mærke er let nok at have på under kørslen, varm nok til at modstå vind, regn og sne og vil altid minde dig om din arktiske oplevelse.​

Fås i herre- og damestørrelser. Du skal blot vælge det ønskede antal i bookingformularen.​

INVITER EN LEDSAGER, DER IKKE KØRER

Ud over vores spændende Ice Drive-oplevelser tilbyder vi en plus‑one-pakke, der giver en ledsager, der ikke kører, mulighed for at nyde en række daglige arktiske aktiviteter, måltider og fælles indkvartering.​ ​

Se bookingsiden for priser og tilgængelighed for din valgte Ice Drive-oplevelse.​

GENNEMSE ANMELDELSER FRA VORES GÆSTEBOG
Se, hvad vores seneste Intrepid-gæster syntes om deres oplevelse med Jaguar på Ice Academy.

DOWNLOAD GÆSTEBOG

"Fantastisk fra først til sidst. Lev livet fuldt ud, og kom bare med endnu flere oplevelser!"


GRAHAM, STORBRITANNIEN

BOOK ICE DRIVE NU
ICE DRIVE+
Oplev ekstrem vinterkørsel på Jaguar Land Rover Ice Academy tæt ved polarcirklen. En fantastisk, 3-dages-tur fyldt med en action-kørsel på den frosne sø og på snebaner, hvor du lærer kunsten at drifte og glide med høj fart under fuld kontrol. 4 nætters indkvartering, min. 3 dages kørsel.BOOK NU
ICE DRIVE
Oplev ekstrem vinterkørsel på Jaguar Land Rover Ice Academy tæt ved polarcirklen. En fantastisk, lang weekend fyldt med en action-kørsel på den frosne sø og på snespor, hvor du lærer kunsten at drifte og glide med høj fart under fuld kontrol. 3 nætters indkvartering, min. 2 dages kørsel.BOOK NU
KONTAKT OS

Dette program foregår på engelsk Vores kontorer har åbent fra 9:00 til 17:30 GMT mandag til fredag, undtagen helligdage.
(Lokale gebyrer kan pålægges)

Telefon: +44 207 291 5253
E-mail: [email protected]

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
COVID-19

Hvilke tiltag er iværksat på grund af COVID-19?

Klik på følgende link for at se vores tilgang til COVID-19. Bemærk, at de officielle retningslinjer ændrer sig hyppigt, og at vi konstant overvåger situationen og reagerer på kravene. Læs oplysninger på dette link hyppigt i tiden op til din rejse til Jaguar & Land Rover Ice Academy.

GENERELT

Hvem er ansvarlig for driften af Jaguar & Land Rover Ice Academy?

Det er Quintessentially Travel, der har ansvaret for driften af Jaguar & Land Rover Ice Academy i samarbejde med Jaguar Land Rover, der leverer køretøjer og de uddannede køreinstruktører fra Jaguar Land Rover Experience. Køreprogrammet og isbanerne er designet af Jaguar Land Rover, og et team på stedet står klar, hvis du skulle få brug for noget enten før eller under din tid hos os i Sverige.

På hvilket sprog foregår Jaguar & Land Rover Ice Academy?

Programmet foregår på engelsk.

Kan jeg deltage i Ice Academy, selvom jeg ikke kører bil?

Programmet er skræddersyet til at give en unik køreoplevelse. Intet kan sammenlignes med at køre på is, og derfor anbefaler vi, at du registrerer dig som kører. Vi forstår dog, at nogle gæster gerne vil ledsage deres partnere uden at deltage i Ice Driving. Der vil blive tilbudt et alternativt program, men det er vigtigt at bemærke, at det måske ikke altid er muligt at planlægge en hel dags aktiviteter. Hvis gæsterne ønsker at se deres partnere gennemføre iskørslen, afhænger dette af situationen og kapaciteten på stedet, og det kan ikke garanteres.

Hvad er den maksimale gruppestørrelse for hver enkelt Driving Experience?

For at give en mere eksklusiv og engagerende oplevelse og som reaktion på COVID-19 har vi reduceret gruppestørrelsen til maks. 20 gæster (to gæster pr. bil). Hver gruppe på 20 vil blive delt i 2 grupper på 10, og hver gruppe på 10 (5 køretøjer) kører på forskellige tidspunkter af dagen for at undgå store grupper, der er sammen på én gang.

Skal jeg have en vis fysisk kondition for at kunne deltage?

For at deltage i Driving Experience skal du sikre dig, at du ikke kender til noget, der vil forhindre dig i at køre, som f.eks. kroniske rygproblemer (eller lignende), mentale tilstande, der kan sætte dig ud af stand til at køre, ringe syn, som ikke opfylder standarderne for kørsel, graviditet, luftvejssygdomme eller hjerteproblemer.

Hvilke andre aktiviteter er tilgængelige?

Der vil være mulighed for Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, kørsel med hundeslæde, snescooterture (mod ekstra betaling), der kan forudbestilles, når du reserverer plads på Jaguar Land Rover Ice Academy. Du kan få flere oplysninger om disse og andre aktiviteter hos vores driftspartner Quintessentially Travel:
E-mail: [email protected] eller telefon: +44 207 291 5253 (09:00-17:30 (GMT) mandag til fredag, undtagen helligdage. Lokale operatørgebyrer kan pålægges.

PRIS

Hvornår lukker reservationen?

Rotationerne lukkes 30 dage før rotationens startdato.

Skal jeg tilkøbe ekstra forsikring for at kunne køre?

Ekstra køretøjsforsikring kræves ikke, men det er obligatorisk for gæster at tegne en omfattende rejseforsikring. Hvis du har spørgsmål om dette, kan du kontakte vores driftspartner Quintessentially Travel:

E-mail: [email protected] eller telefon: +44 207 291 5253 (09:00-17:30 (GMT) mandag til fredag, undtagen helligdage. Lokale operatørgebyrer kan pålægges.

Hvad er inkluderet i prisen for Jaguar & Land Rover Ice Academy?

Som udgangspunkt er følgende inkluderet:

• Alle køreaktiviteter
• Hotelophold (med dobbeltseng)
• Morgenmad, frokost og middag
• Drikkevarer i forbindelse med måltider
• Lufthavnstransport til/fra lufthavnen i Arvidsjaur.

Læs venligst din individuelle rejseplan for turen for at se, hvad der er inkluderet. Vi gør dig opmærksom på, at alkohol kun kan nydes i forbindelse med måltider og kun i begrænset omfang på grund af den meget omfattende kørsel. Læskedrikke, te og kaffe er inkluderet i alle måltider.

Hvad er ikke inkluderet i prisen på denne driving experience?

• Afgange, måltider og drikkevarer, der ikke er specificeret i programmet
• Valgfri aktiviteter (fx Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, slædehundeture og snescooterture)
• Evt. visumgebyr
• Rejseforsikring
• Arrangementer før eller efter rejsen, der afviger fra rejseplanen.

KØRSEL

Hvem kører?

Det gør du! Der vil være et team af erfarne instruktører fra Jaguar Land Rover Experience til stede til at yde ekspertvejledning, men det er dig, der sidder bag rattet.

Hvis jeg aldrig har kørt bil på is før, kan jeg så stadig deltage i Jaguar & Land Rover Ice Academy?

Helt klart – kørselsaktiviteterne er designet til kørere med alle køreevner. Du modtager en detaljeret kørselsbriefing, og dit team af ekspertinstruktører fra Jaguar Land Rover Experience står via tovejs-radioer i hvert enkelt køretøj klar til at give ekspertvejledning og instruktion om, hvordan man kører på isen. Til Advanced-programmet anbefales på det kraftigste erfaring med kørsel på is eller glatbane.

Hvilket køretøj har jeg til rådighed?

• Ice Drive: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive Advanced: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Inkl. sessioner i: Jaguar F-TYPE SVR (20MY), Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rovers nye Defender og en hot lap som passager i Jaguar I-PACE eTrophy

• Ice Drive Advanced +: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Inkl. sessioner i: Jaguar F-TYPE SVR (20MY), Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rovers nye Defender og en hot lap som passager i Jaguar I-PACE eTrophy

Vi kan undertiden være nødt til at udskifte et af de angivne køretøjer på grund af omstændigheder, der ligger uden for vores kontrol, og vi forbeholder os ret til at gøre dette.

Er køretøjerne med manuelt gear eller med automatgear?

Alle køretøjer i dette program er med automatgear.

Er køretøjerne venstre- eller højrestyrede?

Køretøjerne er en blanding af venstre- og højrestyrede. Kunder, der ikke er trygge ved at køre i en bestemt side, er velkomne til at give instruktørerne besked om det, og de vil gøre deres bedste for at imødekomme ønskerne.

Hvad er minimumsalderen for deltagere?

Minimumsalderen for deltagelse er 21 år med 3 års kørekort uden begrænsninger for at opfylde betingelserne for kørsel på Ice Lake. Ved aktiviteter, der omfatter kørsel på offentlig vej (fx Arctic Circle Drive-tillæg), er deltagelsesalderen 25 år med 3 års kørekort uden begrænsninger.

Hvilken type kørekort har jeg brug for?

Alle kørere skal have et fuldgyldigt kørekort til personbil. Du vil få tilsendt et weblink til en onlineformular, som du skal udfylde på forhånd for at bekræfte din kørekortstatus.

Alle kørere skal have mindst tre (3) års uafbrudt køreerfaring og et fuldt gyldigt kørekort uden alvorlige uheld og domme inden for de seneste to (2) år. Alle kørere skal være fyldt 25 år og må ikke have mere end 6 strafpoint i deres kørekort (hvor det er relevant) eller tilsvarende for at kunne deltage i kørsel på vej i løbet af kurset. Du skal give os besked, hvis du har mere end 6 strafpoint i kørekortet.

Hvor mange personer er der i hvert køretøj?

På programmerne Ice Drive og Ice Drive+ vil to gæster dele én bil. På Advanced-programmerne indgår der elementer med personlig instruktion med en af Jaguar Land Rover-instruktørerne. Se vores afsnit om COVID-19, hvis du rejser alene.

REJSE

Hvis jeg rejser alene, får jeg så mit eget køretøj?

Nej. Som enkeltrejsende bliver du sat sammen med en anden gæst i dit køretøj. Du får dit eget hotelværelse under hele turen. Se vores afsnit om COVID-19.

Må børn deltage i Jaguar & Land Rover Ice Academy?

Jaguar & Land Rover Ice Academy er ikke egnet for børn af sikkerhedsårsager og på grund af de ekstreme klimabetingelser på destinationen.

Hvilke typer senge er der?

Vi tilbyder dobbeltsenge på alle værelser. Der er ikke adgang til enkeltsenge eller to senge.

Skal jeg have et visum?

De fleste lande uden for EU kræver et visum ved rejser til Sverige og EU-lande. Kontakt venligst din lokale ambassade for at undersøge de specifikke krav, som gælder for dig. Hvis du har brug for en invitation for at få dit visum, bedes du kontakte vores driftspartner Quintessentially Travel, som vil give dig den:
E-mail: [email protected] eller telefon: +44 207 291 5253 (09:00-17:30 (GMT) mandag til fredag, undtagen helligdage. Lokale operatørgebyrer kan pålægges.

Hvilken valuta anvendes i Sverige?

Den lokale valuta er svenske kroner (SEK).

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har brug for hjælp til flyrejser eller forlængelse af rejsen?

Quintessentially Travel, vores driftspartner, vil med glæde hjælpe dig med at booke fly og forlænge rejsen. Som full service-rejsebureau vil de med glæde sørge for en endnu bedre Ice Academy-oplevelse og løfte den til nye højder. De kan kontaktes på følgende måde:
E-mail: [email protected] eller telefon: +44 207 291 5253 (09:00-17:30 (GMT) mandag til fredag, undtagen helligdage. Lokale operatørgebyrer kan pålægges.

Har jeg brug for særlig påklædning?

Temperaturen ved køre-eventet kan falde til -30°C eller derunder, og vi beder dig derfor om at medbringe passende varm og vejrbestandig beklædning og fodtøj. Vi leverer ikke beklædning, og derfor beder vi alle deltagere om at medbringe følgende:

• Varm hovedbeklædning
• Varme handsker
• Tørklæde i uld
• Et varmt indvendigt lag (med lange ærmer/ben)
• En god foret jakke
• Uldsweater eller fleece-jakke
• Nogle ekstra lette lag efter behov
• Solidt, komfortabelt fodtøj (egnet til kørsel)
• Solbriller

Beskyttelsestøj indgår ved booking af ekstra aktiviteter (herunder, men ikke begrænset til, snescooter og hundeslæde). Kontakt Quintessentially Travel Team ved booking for at få alle oplysninger.

Hvad er dresscode om aftenen?

Aften-dresscode er casual.

Hvad sker der, hvis vejret ikke egner sig til iskørsel?

Hvis vejret medfører, at isområdet bliver lukket af sikkerhedsårsager, tilbyder vi et alternativt program.

Må jeg medbringe et kamera eller et videokamera?

Ja, naturligvis, men bemærk at Jaguar Land Rover Ice Academy finder sted på Jaguar Land Rovers hemmelige, kolde klimatestanlæg, så der vil være nogle restriktioner for fotografering. Droner er ikke tilladt.

ICE DRIVE ADVANCED​

Designet til tilbagevendende gæster eller gæster, som har prøvet iskørsel før. ​

HOLD MIG UNDERRETTET
KONTAKT OS
Kontakt en af vores arrangører på +44 207 291 5253.
HOLD MIG UNDERRETTET
Tilmeld dig alle de seneste Jaguar Travel-nyheder.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Se og download den nyeste Ice Academy-brochure.
BOOK EN EXPERIENCE TUR
Book Jaguar Experience for at teste en Jaguar til grænserne.