23 juni 2020

NY I-PACE NU MED 3-FASET OPLADNING


Jaguar I-PACE modelår 2021 lanceres nu som standard med en 11 kW-oplader i bilen. Det betyder mulighed for trefaset opladning, og dermed markant hurtigere opladning derhjemme.


Siden sin debut i 2018 har I-PACE vundet mere end 80 globale priser, herunder prisen World Car of the Year, World Car Design of the Year og European Car of the Year I 2019. Et klart signal om, at den første eldrevne Jaguar, virkelig er noget helt specielt.


Nu kommer den første, større opdatering af bilen med modelår 2021 – og det er primært to ting, der for alvor rykker. Nemlig introduktionen af 3-faset opladning, og et helt nyt multimediesystem. Begge nyskabelser, der gør Jaguar I-PACE endnu mere interessant på det danske marked.


Hurtigere opladning hjemme:


I-PACE er nu som standard udstyret med en 11 kW-oplader i bilen hvilket, med adgang til trefaset elforsyning, giver mulighed for at få glæde af markant hurtigere opladning. Ved tilslutning til en vægmonteret boks på 11 kW kan man opnå en rækkevidde på 53 kilometer* (WLTP) i timen, og en fuld opladning fra helt afladet tilstand varer nu kun 8,6 timer – ideelt til opladning ved bopælen i løbet af natten.


Er man på farten og har adgang til DC ladning - tilfører en oplader på 50 kW op til 63 kilometer på 15 minutter, mens en oplader på 100 kW tilfører op til 127 kilometer i løbet af samme tidsrum.


Revolutionerende infotainmentsystem:


Jaguar I-PACE er den første Jaguar, der er udstyret med det nye Pivi Pro-infotainmentsystem. Pivi Pro er lige så intuitivt at bruge som en smartphone, ligesom systemet er hurtigt og responsivt med forbedret elbils navigation, som kan vise dig, om ladestationer i nærheden er tilgængelige eller i brug, hvad prisen for opladning ved de enkelte ladestationer er, og hvor lang tid opladningen varer. Den virtuelle HD-instrumentgruppe på 12,3”, touchscreens** på 10” øverst og 5” nederst samt multifunktionelle, drejeknapper matcher en frisk, ren, moderne grafik for en intuitiv brugeroplevelse.


Den nye og intuitive flade menu struktur gør navigering i systemet nemt, idet de funktioner, der bruges regelmæssigt, kan tilgås via startskærmen med blot et enkelt klik. Det nydesignede navigationssystem halverer antallet af trin, som kræves for at indstille en destination, så føreren distraheres mindre, ligesom kunderne nu kan zoome ud og ind på kortet med fingerbevægelser på samme måde som på en smartphone.


I-PACE fås også med en trådløs oplader til enheder (ekstraudstyr) under den "svævende” midterkonsol. Trådløs opladning omfatter også signalforstærkning, hvilket sikrer, at telefonens signal forbliver stærkt i længere tid. En Smartphone Pack med Apple CarPlay® er standardudstyr, hvilket også gælder Bluetooth-teknologi, der kan parre to telefoner samtidigt, så du altid har sikkerhed for at være opkoblet til internettet. Smartphone Pack omfatter også Android Auto™ og Baidu CarLife som standardudstyr afhængigt af anvendelighed på de enkelte markeder.


3D kamera og Clear Sight bakspejl:


Ganske som man finder det på den nye XE, så er udsynet i Jaguar I-PACE også forbedret markant med blandt andet Clear Sight bakspejl og 3D Surround Camera.


I kabinen forbedrer ClearSight-bakspejlet, at føreren altid har uhindret udsyn til vejen bag ved bilen, selv med tre personer på bagsædet eller bagagerummet på 656 liter fuldt lastet op til taget.


ClearSight anvender et bagudvendt vidvinkelkamera med forbindelse til en skærm med høj opløsning, der er indbygget i det rammeløse bakspejl i glas. En lille skiftekontakt på bakspejlet giver føreren mulighed for at skifte ubesværet mellem bakspejlets standardvisning og kameraets billedvisning.


Kameraet med høj opløsning er integreret i det tagmonterede antennemodul og virker under alle forhold, herunder svagt omgivende lys, og en beskyttende kant samt vandskyende coating hjælper med til at afvise vand og sikre, at kameralinserne altid er rene.


Frisk luft til alle:

Alle personer i bilen nyder godt af det optimerede klimaanlæg, som sikrer, energieffektiv opvarmning eller afkøling af op til fire zoner uafhængigt. Ionisering af kabineluften er konstrueret til at fjerne allergener, og systemet omfatter nu også et filtreringssystem, der indfanger ultrafine partikler – herunder skadelige PM2.5-partikler – så passagerernes helbred og velbefindende forbedres. En vigtig fordel ved det nye filtreringssystem er kundernes mulighed for også at anvende I-PACEs system til forklimatisering (som optimerer batteritemperaturen) til at rense kabinen for allergener og ultrafine partikler, inden køreturens start, mens bilen oplades.


Lækre detaljer:


Jaguar I-PACE er i sig selv en sportslig bil at se på, men nu kommer endnu flere detaljer der gør bilen endnu ”skarpere”. Den nye, luksuriøse Bright Pack (ekstraudstyr) supplerer den nye kant på kølergrillen i Atlas Grey og fås til alle modeller i I-PACE-modelserien. Bright Pack fremhæver I-PACEs fantastiske design med en eksklusiv kølergrillindfatning i krom, sidespejlskapper i Atlas Grey, lister omkring ruderne i Satin Chrome og bagdiffuser i Atlas Grey. Den moderne Black Pack (ekstraudstyr) er optimeret med detaljer i Gloss Black på emblemerne bagpå.


Du kan også finde nye eksteriørfarver såsom Caldera Red, Portofino Blue og Eiger Grey. Man kan også vælge mellem flere former for fælge, og der tilbydes nu for første gang et nyt 19” fælgdesign til I-PACE, som erstatter 18” fælge som standardudstyr på S-modeller i udvalgte lande.