BARACUTA X JAGUAR

Jaguar og Baracuta vil skabe ”The Next Classic Guide”


To af de mest ikoniske, britiske brands, Jaguar og Baracuta, er gået sammen i et projekt om at lave en guide, der skal definere, hvordan fremtidens designklassikere kommer til at se ud.
Formålet med projektet er at hylde design og samtidig afdække, hvad fremtidens trends bliver.


Unikt transportmiddel og karakteristisk påklædning
Jaguar, grundlagt i Coventry i 1935, og Baracuta, grundlagt i Manchester 1937, står bag nogle af de mest ikoniske og tidløse designs inden for biler og mode. Den lange erfaring og kompromisløse tilgang til design skal nu forenes i arbejdet med at udvikle guiden: ”The New Classic Guide”.


For at hylde begge brands DNA, er der i forbindelse med projektet blevet udviklet en unik version af Jaguars E-PACE samt en unik version af Baracutas ikoniske jakke, modellen G9. Og disse to kommer til at spille en afgørende rolle, når influencers, bloggere, kunstnere og content creators skal besøge ni europæiske byer og lande, for at afdække disses subkulturer, modebilleder, kunstscener og arkitektur.
Influencerne besøger både London, Frankrig, Tyskland, Spanien, Holland, Belgien, Polen, Østrig og Tjekkiet, og transportmidlet er selvfølgelig den unikke Jaguar Baracuta E-PACE, og munderingen er Baracuta Jaguar G9 jakken.

Britisk modeekspert er tilknyttet projektet


Den indflydelsesrige modeekspert Samutaro har, som en af de første, fået lov til at se den unikke Jaguar Baracuta E-PACE og Baracuta Jaguar G9 jakken. Han blev vist rundt i vores udviklingscenter i Gaydon, warwickshire af en af vores designere, Anna Abell, som stolt fremviste de to unikke produkter og fortalte:

”Design spiller en altoverskyggende rolle for både Jaguar og Baracuta. Og fælles for begge brands gælder det, at de har skabt tidsløse designklassikere, som på trods af skiftende tendenser og trends har formået at forblive relevante. Det har derfor været fantastisk at få ansvaret for at bringe disse to mærker sammen, som har det til fælles, at de gennem tiden er blevet beundret af mange”.

Særligt mønster udsmykker Jaguar Baracuta E-PACE


Jaguar Baracuta E-PACE er designet med Baracutas ikoniske ternede stof, som anvendes til deres jakker. Mønsteret er på toppen af bilens tag, og dørpanelerne er ligeledes beklædt med det. Derudover pryder Baracutas våbenskjold nakkestøtterne.
Baracuta jakken er udsmykket med et Jaguar-logo på ærmet, og indvendigt har den et særligt udviklet Jaguar X Baracuta-logo.


Følg med live

Projektet er allerede skudt i gang og afsluttes i februar 2022 i Milan til Milan Fashion Week. Ekspeditionerne rundt til de ni byer og lande kan følges live via en interaktiv portal, som kan tilgås her: https://www.nextclassicguide.com/