OPSÆTNINGSGUIDE TOUCH PRO

OPSÆTNINGSGUIDE TOUCH PRO

1. AKTIVER DIN INCONTROL-KONTO

For at aktivere din Jaguars Connected Services og abonnementer skal du først aktivere din InControl-konto. Hvis du har købt en ny Jaguar, anbefaler vi, at du kontakter din forhandler for hjælp til aktiveringsprocessen.

KØBT EN GODKENDT, BRUGT JAGUAR

Følg den simple egen-registreringsproces herunder.


Bemærk, hvis Optimised Jaguar Assistance-knappen (skruenøgle-ikon) lyser i den øverste konsol, kontakt din forhandler for hjælp.

KØBT EN GODKENDT, BRUGT JAGUAR

INCONTROL REGISTRERING

Forhandlerregistrering

Forhandlerregistrering

Når din forhandler indleder din InControl-registreringsproces, vil du modtage et email-link for at fuldende aktiveringen.


Hvis du ikke har modtaget aktiverings-mailen fra din forhandler, så tjek din mappe med uønsket post.

Egen-registrering

Egen-registrering

Hvis du har købt en brugt Jaguar, eller hvis din forhandler ikke har registreret din konto, følg linket herunder.


Før du begynder skal du sikre dig, at din Jaguar er parkeret i et område med god netværksdækning, og at du har dit registreringsnummer og VIN ved hånden.

TJEK OM AKTIVERINGEN ER GENNEMFØRT

Når du med succes har gennemført opsætningen af InControl, vil dine aktive services blive bekræftet på email.


Næste gang du tænder for din bil, vil lyset på SOS Emergency Call og Optimes Jaguar Assistance-knapperne være oplyst.

TJEK OM AKTIVERINGEN ER GENNEMFØRT

2. OPSÆTNING AF DINE FORBINDELSER

INSTALLER SIM-KORT

INSTALLER SIM-KORT

Afhængigt at dit system, bør SIM-kortet være indsat i porten markeret med SIM eller MICRO SIM i midterkonsollen. Vær sikker på, at SIM-kortet er helt sat ind med de gyldne forbindere opad.
FORBIND TIL DATA

FORBIND TIL DATA

Tænd mobildata - når installationen er gennemført, gå til indstillingsikonet på enhver skærm > Alle indstillinger > Funktioner > Forbindelse > Mobildata til.


Etabler forbindelse - din touchskærm vil nu vise et 4G eller Wi-Fi-ikon. Bemærk, det kan tage op til to minutter for din skærm at vise 'Læser SIM' under 'Mobildata'.

3. OPSÆTNING AF DINE NAVIGATIONS-SERVICES

Første gang du bruger navigationen, vil du blive bedt om at lave en profil og en konto. Dette giver dig mulighed for at gemme favorit-destinationer og tidligere rejser, ligesom det vil aktivere yderligere forbundne navigations-funktioner.

SKAB EN PROFIL

SKAB EN PROFIL

Når du har navngivet din profil vil du blive bedt om at scrolle ned i bunden af skærmen. Du har nu valgmuligheden 'Tænd alle funktioner' - disse inkluderer historiske trafik-mønstre og realtime trafikinformation - eller 'fortsæt offline' for at deaktivere alle forbundne navigationsfunktioner. En profil er påkrævet for at sikre mere end en bruger i navigationssystemet. Der skal mindst skabe en profil for at bruge systemet.
SKAB EN KONTO

SKAB EN KONTO

Når du har lavet din profil, kan du skabe en konto ved at vælge 'log in' på hovedskærmen for navigation. Du vil blive bedt om at acceptere vilkår og betingelser, som du kan gå til ved at skrive en bestemt URL i din browser.


En navigationskonto giver dig mulighed for at downloade de seneste kortopdateringer og dele dine foretrukne steder og din forventede ankomsttid med venner og familie. Du kan også sende destinationer direkte til din bil via InControl Route Planner-app eller website.

4. SYNC DINE ENHEDER OG APPS

FORBIND DIN TELEFON MED BLUETOOTH

FORBIND DIN TELEFON MED BLUETOOTH

Bluetooth teknologi giver dig mulighed for at fjern-forbinde en kompatibel mobiltelefon og dens apps med din Jaguar. Enheden kan blive kontroleret med stemmeaktivering, via rattet eller touchskærmen.


For detaljeret information om, hvordan du parrer din telefons bluetooth, besøg det dedikeret Connectivity-center.

FORBIND TIL APPLE CARPLAY ELLER ANDROID AUTO

FORBIND TIL APPLE CARPLAY ELLER ANDROID AUTO

Med din bils inkluderede Smartphone Pack kan du bruge dine apps trygt og sikkert med Apple CarPlayTM 1 og Android Auto TM 2.


Forbind din enhed til din touchskærm ved at bruge Bluetooth eller et certificeret kabel.


Til Apple CarPlayTM 1, vær sikker på, at du har den nyeste version af iOS installeret og Siri® aktiveret på din iPhone. For Android AutoTM 2, vær sikker på, at du har den nyeste Android Auto-app installeret, og at Google stemmeassistenten er aktiveret på den Google-enhed.

FORBIND TIL DIN BILS INDBYGGEDE LIVEAPPS

FORBIND TIL DIN BILS INDBYGGEDE LIVEAPPS

Modtag vejrmeldinger, nyheder og online medier direkte på din touchskærm. Du behøver ikke en mobilenhed.3

OVERVÅG DIN BIL PÅ AFSTAND

Hold øje med din Jaguars sikkerhed, helbred og status fra din smartphone med Remote-appen. Hvis du er registreret til Secure Tracker, vil du have brug for Remote appen for at modtage tyverialarmer.


Bemærk, Remote-app4 funktioner kan lun blive anvendt, når du har aktiveret din InControl-konto via My Jaguar InControl-website.

OVERVÅG DIN BIL PÅ AFSTAND

HAR DU SPØRGSMÅL OM DIN TOUCH PRO

Vores FAQ kan allerede have svarene på dine spørgsmål.

FÅ MEST MULIGT UD AF DIN JAGUAR INFOTAINMENT

ADMINISTRER DINE ABONNEMENTER

ADMINISTRER DINE ABONNEMENTER

Få hurtig adgang til detaljerne i dit aktuelle InControl-abonnement.
INCONTROL ROUTE PLANNER WEBSITE

INCONTROL ROUTE PLANNER WEBSITE

InControl ruteplanlæggeren tillader dig at planlægge dine ruter og gemme destinationer og steder. Når Pro Services er tilpasset som en del af din InControl-pakke, kan du tilgå disse ruter senere fra din bil.
INCONTROL ROUTE PLANNER APP

INCONTROL ROUTE PLANNER APP

Udvid rejseplanlægningsfunktionerne i dit Touch Pro navigationssystem med ruteplanlæggerens offentlige transport eller 'til fods'-navigation til din smartphone.

InControl-funktioner, muligheder, tredjepartsservices og deres tilgængelighed er markedsbestemt. Tjek med din Jaguar-forhandler for tilgængelighed på dit lokale marked og for de komplette vilkår. Nogle funktioner kommer med et abonnement, som kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode, der anbefales af din forhandler. Mobil netværksforbindelse kan ikke altid garanteres overalt. Information og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien inkluderer skærme og sekvenser og er afhængig af softwareopdateringer, versionskontrol og andre system/visuelle ændringer alt efter dine valg.


Valgfri funktioner og deres tilgængelighed kan variere fra bil til bil (model og drivlinje) eller kræve installation af andre funktioner for at kunne fungerer. Kontalt din lokale forhandler for flere detaljer, eller konfigurer din bil online.


Funktioner i bilen bør kun bruges af føreren, når det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Førere må sikre, at de altid er i fuld kontrol over bilen.


Kun kompatible smartphones.


1Apple CarPlayTM er et varemærke under Apple Inc. Apple Inc slutbruger-aftale kan forekomme. Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De services, Apple CarPlay tilbyder, afhænger af de funktioner, der er tilgængelige i dit land. Se venligst https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mere information


2Android Auto er et varemærke under Google LLC. Din bil er forberedt til Android Auto. De services, Android Auto tilbyder, afhænger af, hvad der er tilgængeligt i dit land. Se venligst https://www.android.com/auto/ for mere information


3Ikke alle live-apps er tilgængelige til alle bilmodeller, tjek venligst med din forhandler.


4Tilgængelig for download via Apple App Store eller Google Play til de fleste Android og Apple iOS smartphones. Jaguar Remote App kræver netværksforbindelse, en kompatibel smartphone, en InControl-konto og et Remote-abonnement. For fortsat brug af relevante funktioner efter deres indledende abonnementperiode, skal du forny abonnementet og betale den pris, fornyelsen koster.