OPSÆTNING AF DIN JAGUAR INFOTAINMENT

OPSÆTNING AF DIN JAGUAR INFOTAINMENT

Velkommen til vores verden af Jaguar-forbindelser1. Her finder du hjælp til at komme i gang med de essentielle funktioner på din InControl-konto, inklusiv infotainment og fjernstyrede smartphone apps.

OPSÆTNING AF YOUR TOUCH PRO

For at få gavn af Jaguars forbundne services og abonnementer, skal du først sætte dit infotainment-system op og skabe din InControl Navigation-konto.
OPSÆTNING AF YOUR TOUCH PRO

OPSÆTNING AF PIVI & PIVI PRO

For at få gavn af Jaguars forbundne services og abonnementer, skal du først sætte dit infotainment-system op og skabe din InControl og InControl Navigation-konto.
OPSÆTNING AF PIVI & PIVI PRO

1 Pivi, Pivi Pro og InControl-funktioner, muligheder, tredjepartsservices og deres tilgængelighed er altid markedsbestemt. Tjek med din lokale Jaguar-forhandler for lokal tilgængelighed og komplette vilkår. Visse funktioner kræver et passende SIM-abonnement med dataforbindelse, hvilket vil kræve yderligere abonnement efter den indledende periode, du bliver anbefalet af din forhandler. Monil netværksforbindelse kan ikke garanteres overalt. Information og billeder, der vises i relation til InControl-teknologien, herunder skærme og sekvenser, er afhængig af software-opdateringer, versionskontrol og andre system/visuelle ændringer alt efter de valg, du har truffet. Komplette vilkår og betingelser kan findes her.