PIVI OPSÆTNINGSGUIDE

PIVI OPSÆTNINGSGUIDE

1. AKTIVER DIN INCONTROL-KONTO

For at aktivere din Jaguars forbundne services og abonnementer, skal du først aktivere din InControl-konto. Hvis du har anskaffet dig en ny Jaguar, anbefaler vi at du kontakter din forhandler, der kan assistere dig med aktiverings-processen.

KØBT EN GODKENDT, BRUGT JAGUAR?

Følg den enkle proces for egen-registrering herunder.


Bemærk, hvis Optimised Jaguar Assistance-knap (skruenøgle-ikon) lyser i den øverste konsol, så kontakt din forhandler for assistance.

KØBT EN GODKENDT, BRUGT JAGUAR?

INCONTROL REGISTRERING

FORHANDLER-REGISTRERING

FORHANDLER-REGISTRERING

Når en forhandler begynder din InControl-registrering, vil du modtage et link på email, hvor du kan færdiggøre din aktivering.


Hvis du ikke har modtaget en aktiverings-mail fra din forhandler, tjek din mappe for uønsket post.

EGEN-REGISTRERING

EGEN-REGISTRERING

Hvis du har købt en brugt Jaguar, eller hvis din forhandler ikke har registreret en konto til dig, følg linket herunder.


Før du begynder, vær sikker på, at din Jaguar er parkeret i et område med god netværksdækning.

2. OPSÆTNING AF DIT INFOTAINMENT-SYSTEM

FØLG GUIDEN TIL OPSTART

Opstarts-guiden giver dig nem adgang til at konfigurere og opsætte dit infotainment-system, herunder parringen af telefoner og indstillingen af foretrukne radiostationer.
FØLG GUIDEN TIL OPSTART

3. SYNC DINE APPS OG ENHEDER

FORBIND MED DIN BILS INDBYGGEDE LIVE-APPS

FORBIND MED DIN BILS INDBYGGEDE LIVE-APPS

Modtag vejrmeldinger og onlinemedier direkte via din touchskærm7. Ingen mobilenhed påkrævet.


Fra app-oversigten i dit infotainmentsystem, vælg 'forbind konti'-ikonet og søg efter den app, du gerne vil forbinde. Du kan enten scanne QR-koden med din smartphone og vælge 'email til mig' for at få tilsendt et link til login via din email.


Så snart du er forbundet kan du begynde at bruge funktionen i din bil. De services, du er tilkoblet, vil fremgå som et ikon i app-oversigten, ligesom en mediekilde i medieafspilleren eller som en aktiv kalender med agenda-appen.

FORBIND TIL APPLE CARPLAY<sup>TM</sup> ELLER ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

FORBIND TIL APPLE CARPLAYTM ELLER ANDROID AUTOTM

Med din bils inkluderede Smartphone-pakke kan du bruge dine apps nemt ved at brugeApple CarPlayTM 3og Android AutoTM 4.


Forbind enkelt din enhed til din touchskærm ved at bruge Bluetooth eller et certificeret USB-kabel.


ForApple CarPlayTM 3, vær sikker på, du har den seneste version af iOS installeret og Siri® tilsluttet på din iPhone. TilAndroid AutoTM 4, vær sikker på, at du har din seneste Android Auto-app installeret og Google voice-assistant aktiveret på din Google-enhed.

OVERVÅG DIT KØRETØJ PÅ AFSTAND

Overvåg din Jaguars sikkerhed, tilstand og status fra din smartphone med Remote-app'en8. Hvis du har registreret dig til Secure Tracker, skal du bruge Remote Ap til at modtage tyverialarmer.


Bemærk, funktioner i Remote App kan kun bruges, når du har aktiveret din InControl-konto via My Jaguar InControl website.

OVERVÅG DIT KØRETØJ PÅ AFSTAND

FAQ

HVORDAN OPDATERER JEG NAVIGATIONSSYSTEMETS KORT?

Så længe der er et aktivt, forbundet navigations-abonnement vil kortene blive opdateret automatisk. En forbundet navigations-aftale er normalt inkluderet i garantiperioden, fornyelse af abonnementet tillader fortsatte automatiske kortopdateringer.

HVOR MANGE BLUETOOTH-ENHEDER KAN VÆRE FORBUNDET ELLER PARRET?

Du kan i alt parre 8 Bluetooth-enheder med to enheder tilsluttet på samme tid - dette kan være telefon eller medie-enheder. Den første enhed, der parres med Pivi/Pivi Pro bliver udvalgt som din primære enhed. Dette kan ændres i indstillinger ved at gå til 'Indstillinger'. > Alt > Forbindelse > Bluetooth > og klik på den enhed, du vil ændre.

HVORDAN FORNYR JEG INCONTROL SERVICES?

Når dine InControl services nærmer sig udløbsdatoet, vil du modtage en email med et link til at forny dine InControl-services. Hvis du ikke har modtaget mailen eller hvis linket er udløbet, skal du kontakte kundeservice.

HVORDAN SLETTER JEG MINE PERSONLIGE DATA?

Før du videresælger din bil, skal du slette dine bildata i din InControl-konto. Log ind på My Jaguar Incontrol-websitet, vælg 'Indstillinger for køretøj' i højre side og vælg 'Fjern køretøj' i menuen. Klik på Fjern køretøj' for at fjerne alle data om bilen fra din InControl-konto. Du vil blive bedt om dit InControl-konto password. I Pivi/Pivi Pro, gå til indstillinger > ALT > Profilindstillinger for at vælge den profil, du vil slette. Hvis du for nylig har  købt en brugt bil, kontakt din forhandler.

SKAL JEG ANSKAGGE ET SIM-KORT MED MOBILDATA?

Nej, den bil leveres med et indbygget SIM-kort, som tillader brug af:

1. Det forbundne navigationssystems forbundne funktioner/services1

2. Wi-Fi hotspot6

3. Online Pack funktioner/services2 

Disse services kræver et gyldigt abonnement. Mobildata er inkluderet i abonnementet, så du behøver ikke yderligere abonnementer eller SIM-kort, så længe abonnementet løber.

HVORDAN VÆLGER JEG FORSKELLIGE KORTVISNINGER I DET VIRTUELLE INSTRUMENT-DISPLAY?

For at skifte layout på det interaktive fører-display, gå til indstillinger gennem rattets menu. Yderligere førerdisplay-indstillinger kan også være tilgængelige afhængig af køretøj. Disse kan tilgås fra Pivi Pro Indstillinger > Navigation > Førerdisplay

FÅ MEST MULIGT UD AF DIN JAGUAR INFOTAINMENT

ADMINISTRER DINE ABONNEMENTER

Få hurtig adgang til detaljerne om dit aktuelle InControl-abonnement.
ADMINISTRER DINE ABONNEMENTER

InControl funktioner, muligheder, tredjeparts-services og deres tilgængelighed er markedsafhængigt - tjek med din Jaguar-forhandler for lokal markedstilgængelighed og komplette vilkår. Visse funktioner kommer med abonnement, som vil kræve yderligere fornyelse efter den indledende periode, der anbefales af din forhandler. Mobil netværksforbindelse kan ikke garanteres overalt. Informationer og billeder, der vises i relation til InControl-teknologien, inkluderer skærme og sekvenser, der er afhængig af softwareopdateringer, versionskontrol og andre system/visuelle ændringer, der afhænger af, hvilke muligheder du har valgt.


Valgfri funktioner og deres tilgængelighed kan variere ud fra bilens specifikationer (model og drivlinje) eller kræve installation af andre funktioner for at kunne fungere. Kontakt din lokale forhandler for flere detaljer, eller konfigurer din bil online.


Funktioner i bilen bør kun bruges af føreren, når det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at gøre. Føreren skal til enhver tid sikre sig at have fuld kontrol over bilen.


Kun kompatible smartphones.


1Connected Navigation vil kræve yderligere abonnement efter den indledende periode, din Jaguar-forhandler anbefaler.

2Online Pack 12-måneders abonnementsperiode påkrævet. For fortsat brug af relevante funktioner efter den indledende abonnementsperiode, skal du forny abonnementet og betale den gældende pris for fornyelsen. Kun tilgængelig i forbundne markeder. Tjek med din forhandler. Online Pack til S specikations-pakker og derover.

3Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De services, Apple CarPlay tilbyder, afhænger af tilgængelighed i dit land. Se venligsthttps://www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-carplayfor mere information.

4Din bil er forberedt til Android Auto. De services, Android Auto tilbyder, afhænger af tilgængelighed i dit land. Se venligsthttps://www.android.com/auto/for mere information.

6Fair use-politik gælder. Efter brug af 20 GB data på en måned, vil datahastighed og funktionalietet i bilen blive reduceret for resten af måneden.

7Ikke alle liveapps er tilgængelige til alle biler. Tjek med din forhandler.

8Tilgængelig til download via Apple App Store eller Google Play for de fleste Android og Apple iOS smartphones. Jaguar Remote App kræver netværksdækning, en kompatibel smartphone, en InControl-konto og et Remote-abonnement. For fortsat brug af de relevante funktioner efter den indledende periode, skal du forny abonnementet og betale den gældende fornyelsespris.