TRÅDLØSE SOFTWAREOPDATERINGER

TRÅDLØSE SOFTWAREOPDATERINGER

ALTID OPKOBLET, ALTID OPDATERET

Din teknologisk avancerede Jaguar er fjernopdateret ligesom din smartphone. Takket være bilens trådløse software-teknologi vil den altid være opdateret og klar til den forestående køretur. Ved hjælp af din Jaguars indbyggede dataforbindelse kan den nyeste software downloades automatisk uden beregning. Opdateringer behøver ikke at blive udført med det samme – du kan planlægge en opdatering op til to uger i forvejen på et tidspunkt, der passer dig.

SÅDAN INSTALLERER DU SOFTWAREOPDATERING

TRIN 1 – PÅBEGYND OPDATERING

TRIN 1 – PÅBEGYND OPDATERING

Når en opdatering er tilgængelig, får du vist en meddelelse på bilens touchskærm med to valgmuligheder: "Opdater nu" eller "Planlæg". Hvis du bliver bedt om det, skal du acceptere vilkår og betingelser for at fortsætte.
TRIN 2 – INSTALLATION

TRIN 2 – INSTALLATION

Når du er klar til at starte, trykker du på "Opdater nu". Nogle opdateringer kræver, at din bil er slukket, låst og at tyverialarmen er aktiveret, før opdateringen kan begynde. I dette tilfælde kan du ikke bruge bilen, mens installationen er i gang. Din Jaguar giver dig besked, når denne type opdatering er påkrævet.
TRIN 3 – TIDSPLAN

TRIN 3 – TIDSPLAN

Hvis opdateringen kræver en nedlukning af bilen, kan du planlægge den til et tidspunkt, der passer dig. Opdateringer kan planlægges op til to uger i forvejen.
TRIN 4 – FÆRDIGGØRELSE

TRIN 4 – FÆRDIGGØRELSE

Når opdateringen er gennemført, modtager du en meddelelse på din touchskærm, der informerer dig om, at installationen er gennemført. Nu kan du nyde den nyeste software til din Jaguar.

PRODUKTMEDDELELSER OM SOFTWAREOPDATERING

Se indholdet af hver softwareversion ved hjælp af nedenstående links:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.6

AUTOMATISKE OPDATERINGER

De fleste softwareopdateringer kræver, at du accepterer dem manuelt før installation. Af og til opdaterer din Jaguar sig selv automatisk af hensyn til sikkerheden eller vedligeholdelsen af systemerne. Ved automatiske opdateringer behøver du ikke at gøre noget, du får ikke vist en meddelelse på bilens touchskærm, og du kan køre som normalt.