SUPPLERENDE INCONTROL-OPGRADERING

Tilføj nye funktioner, trådløse softwareopdateringer og Smartphone-pakke.

Den nyeste opgradering til InControl Touch Pro-systemer tilføjer nye funktioner og vores nye touchskærm-interface. Opgraderingen er et supplement til berettigede biler og omfatter Smartphone-pakke og trådløse softwareopdateringer.

SMARTPHONE-PAKKE

SMARTPHONE-PAKKE

Med Smartphone-pakke kan du dele indholdet på din smartphones skærm med bilens infotainmentsystem. Smartphone-pakkens apps omfatter følgende:
- Apple CarPlay®
- Android Auto™
- Baidu CarLife™

De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay® og Android Auto™ afhænger af, om funktionen er tilgængelig i dit land, se venligst Apple CarPlay® og Android Auto™ for mere information.
TRÅDLØS SOFTWAREOPDATERING

TRÅDLØS SOFTWAREOPDATERING

Det er nemt at få den nyeste opgradering hos din lokale forhandler. Når systemet er opgraderet, kan du optimere din bils systemer med trådløse softwareopdateringer – ved at bruge Wi-Fi eller et SIM-kort og uden behov for at besøge en forhandler. Softwareopdateringer vedligeholder din bils vigtige systemer, såsom InControl Touch Pro, så der er sikkerhed for, at du fortsat får mest muligt ud af din Jaguar.

SÅDAN OPNÅR DU FORDELENE

Kontakt din forhandler for at få at vide, om din Jaguar er berettiget til denne softwareopdatering. Din forhandler tjekker din bils modelår, infotainmentsystem og brugerinterface for at få bekræftet, om din Jaguar kan drage fordel af opgraderingen.

DIN BILS MODELÅR
BILENS INFOTAINMENTSYSTEM
DIT BRUGERINTERFACE

KONTAKT DIN FORHANDLER

Kontakt din forhandler for at få at vide, om din Jaguar kan drage fordel af den nyeste softwareopgradering.