TEKNOLOGI OG INNOVATION

Intelligent teknologi og innovation udgør kernen i alt, hvad vi gør – fra forbedring af ydeevnen til forøgelse af virkningsgraden.

FREMTIDEN ER NU

Fra dæk med lav rullemodstand til batteridrevne elbiler, der er medrivende at køre i – hver eneste Jaguar er en hyldest til intelligent teknologi.

LETVÆGTSARKITEKTUR I ALUMINIUM

LETVÆGTSARKITEKTUR I ALUMINIUM

Aluminium giver os mulighed for at bygge et chassis, der er betydeligt lettere end et tilsvarende i stål. Det bidrager til bedre brændstoføkonomi, lavere udledning og en mere dynamisk køreoplevelse.
INGENIUM-MOTORER

INGENIUM-MOTORER

Jaguars topmoderne Ingenium-motorer er designet og udviklet til at maksimere ydelse og miljømæssig bæredygtighed og samtidig reducere bilejernes driftsomkostninger.
ELEKTRIFICERING

ELEKTRIFICERING

Jaguar I‑PACE er en opsigtsvækkende, fuldelektrisk SUV, der leverer rendyrket Jaguar-ydelse og nuludledning. Dette afspejler vores vellykkede udvikling af topmoderne teknologi og nye motorer.
FIREHJULSTRÆK

FIREHJULSTRÆK

Jaguars firehjulstræk (AWD) med Intelligent Driveline Dynamics overvåger uafbrudt hvert hjuls hastighed og vejgreb tillige med affjedring, styring og bremser for at give større stabilitet, tryghed og stabilitet under alle forhold.
HEAD-UP DISPLAY

HEAD-UP DISPLAY

Head up-displayet (HUD) viser vigtige data for køretøjet på forruden. Det er udstyret med krystalklar grafik i farver og med høj opløsning, hvilket sikrer, at du nemt kan se alle førerinputs og informationer.
INCONTROL INFOTAINMENT

INCONTROL INFOTAINMENT

Vores InControl-pakke med serviceydelser og applikationer forbinder dig både med din Jaguar og problemfrit og sikkert med omverdenen, inkl. Touch Pro Duo, vores mest avancerede underholdningssystem i bilen.
ELEKTRISKE MOTORER

ELEKTRISKE MOTORER

I-PACE drives af to synkrone elmotorer med permanent magnet, der er integreret med begge aksler og giver 400 hk og 696 Nm øjeblikkelig brugbart moment og acceleration fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.
ADAPTIVE SURFACE RESPONSE:

ADAPTIVE SURFACE RESPONSE:

Adaptive Surface Response (AdSR) overvåger konstant omgivelserne og justerer de relevante motor- og bremseindstillinger. Når AdSR er valgt, er systemet aktivt ved alle hastigheder og hjælper dig med at mestre dårlige vejrforhold og udfordrende underlag.
SELVKØRENDE BILER

SELVKØRENDE BILER

Jaguar har indgået et samarbejde med Waymo om at udvikle en selvkørende Jaguar I-PACE til Waymos førerløse transportservice. Verdens første selvkørende premium-elbil leverer optimal sikkerhed og pålidelighed.