SIKKERHED OG TYVERISIKRING

Intet er vigtigere for os end at designe og konstruere køretøjer, der hjælper med at holde passagererne sikre.

TOPPEN AF BESKYTTELSE

Fra vores lette aluminiumsarkitektur og omfattende airbagsystem til vores
avancerede kørselsassistentsystemer (Advanced Driver Assistance Systems – ADAS), en Jaguar er designet til at beskytte dig på alle ture.
Samtidig giver de seneste innovationer inden for køretøjssikkerhed dig ekstra ro i sindet.

AVANCEREDE FØRERASSISTENTSYSTEMER

Vi har udviklet en række intuitive teknologier for at forbedre din køreoplevelse, så den bliver endnu mere sikker, smidig og behagelig.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

Hvis du kører mellem 5 og 80 km/t, og systemet opdager, at der er fare for et sammenstød, får du besked, så du har tid til at gribe ind. Hvis du ikke gør noget, aktiverer systemet automatisk bremserne.
LANE KEEP ASSIST OG DRIVER CONDITION MONITOR

LANE KEEP ASSIST OG DRIVER CONDITION MONITOR

Lane Keep Assist arbejder sammen med Lane Departure Warning og registrerer utilsigtede vognbaneskift og hjælper med at styre din Jaguar tilbage i vognbanen. Driver Condition Monitor registrerer manglende koncentration, hvis du er træt, og foreslår, at du holder pause.
ADAPTIV FARTPILOT MED STYREASSISTENT

ADAPTIV FARTPILOT MED STYREASSISTENT

Adaptiv fartpilot og styreassistent gør det nemmere at køre lange ture og i tæt trafik ved automatisk at centrere bilen på vejbanen og samtidig holde den indstillede afstand til forankørende.
ADVANCED PARK ASSIST

ADVANCED PARK ASSIST

Advanced Park Assist gør parkering i trange båse lettere end nogensinde. Din Jaguar kan styre sig selv præcist under både parallelparkering og parkering i båse – og du kan koncentrere dig om bremser og speeder.
LANE DEPARTURE WARNING

LANE DEPARTURE WARNING

Lane Departure Warning hjælper med at holde alle om bord sikre ved at registrere, hvis bilen uforvarende er på vej ud af sin vognbane ved at give dig en visuel advarsel og lette vibrationer i rattet.
BLIND SPOT MONITOR OG REVERSE TRAFFIC DETECTION

BLIND SPOT MONITOR OG REVERSE TRAFFIC DETECTION

Hvis din bil registrerer et andet køretøj i eller tæt på din blinde vinkel, giver Blind Spot Monitor dig hurtigt besked. Reverse Traffic Detection registrerer eventuelle køretøjer bag dig, når du bakker.
SURROUND CAMERA-SYSTEM

SURROUND CAMERA-SYSTEM

Surround Camera System hjælper med forskellige manøvrer fra parkering ved kantstenen til ind- og udkørsel ved trange steder og i kryds. Systemet giver dig et 360° udvendigt overblik på touchskærmen.
BLIND SPOT ASSIST

BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist er et supplement til Blind Monitor, som tilfører styremoment, så du guides væk fra køretøjet i din blinde vinkel, hvis du påbegynder vognbaneskift.