ORDLISTE

Få et større indblik i de teknologier og funktioner, som er indbygget i Jaguars bilmodeller.

AVANCEREDE FØRERASSISTENTER
Adaptiv fartpilot med køassistent

Den adaptive fartpilot anvender radarteknologi til automatisk at justere din hastighed, så der holdes en sikker afstand til forankørende. Hvis den forankørende sænker farten, reducerer din Jaguar selv hastigheden for at holde en sikker afstand. Din bil genoptager den forindstillede hastighed, så snart vejen foran er fri. Hvis den forankørende stopper helt, standser kø-assistenten din bil jævnt og glidende. Så snart trafikken igen bevæger sig, skal du blot træde på speederen, og så følger din bil igen den forankørende.

Autonomous Emergency Braking

Din bil er altid parat, hvis der bliver behov for en nødopbremsning. Hvis der registreres et potentielt sammenstød, giver bilen en advarsel, så du har mulighed for at undvige. Hvis der stadig registreres et muligt sammenstød, og du ikke griber ind, aktiverer vores Autonomous Emergency Braking-system bremserne for at afbøde kraften af sammenstødet. Find ud af mere om Autonomous Emergency Braking

Automatisk fjern- og nærlyskontrol

Dette system skifter automatisk mellem nærlys og fjernlys efter behov ved hjælp af en sensor, der er monteret foran på bakspejlet.

Blind Spot Assist

Vores Blind Spot Assist advarer dig om køretøjer i eller på vej ind i din blinde vinkel. Når der registreres en bil, lyser en lille advarselslampe i det relevante sidespejl. Hvis du aktiverer blinklyset i retning af forhindringen, vil et advarselslys blinke for at markere den potentielle fare. Find ud af mere om Blind Spot Assist.

Driver Condition Monitor

Vores Driver Condition Monitor ved, om du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, hvis du har brug for en pause.

Parkeringshjælp for og bag

Vores parkeringshjælp for og bag gør manøvrering endnu nemmere og mere sikker. Når du vælger bakgear eller aktiverer systemet manuelt, aktiveres sensorer på forreste og bageste kofanger. Når du parkerer, angiver touchskærmens display i kombination med lyde, hvor tæt du er på forhindringer.

Intelligent Speed Limiter

Når systemet er aktiveret, anvender Intelligent Speed Limiter information fra Traffic Sign Recognition til at tilpasse din bils hastighed i overensstemmelse hermed.

Lane Departure Warning

Vores Lane Departure Warning hjælper med til at gøre lange ture meget mere sikre. Systemet registrerer, hvis din bil utilsigtet forlader vognbanen, og underretter dig med en visuel alarm og lette vibrationer i rattet. Find ud af mere om Lane Departure Warning.

Lane Keep Assist

Lane Keep Assist hjælper til at gøre lange ture meget mere sikre. Den registrerer, hvis din bil utilsigtet er på vej ud af sin vognbane og styrer den blidt tilbage.

Parkeringsassistent (parallelt og udkørsel)

Vores parkeringsassistentsystem gør parallelparkering under snævre pladsforhold til en leg, idet den styrer din bil ind i en passende bås. Du skal blot vælge det passende gear og styre bilens hastighed. Parkeringsassistenten styrer dig også ud af båsen, så al nervøsitet ved parkering fjernes. Grafik og meddelelser vejleder dig gennem begge manøvrer.

Parkeringsassistent (parallelt, vinkelret og udkørsel)

Vores parkeringsassistent gør parallelparkering og parkering i båse til en leg, idet den styrer din bil ind i en passende bås. Du skal blot vælge det passende gear og styre bilens hastighed. Parkeringsassistenten styrer dig også ud af båsen, så al nervøsitet ved parkering fjernes. Grafik og meddelelser vejleder dig gennem manøvrerne. Find ud af mere om parkeringsassistent.

Genkendelse af færdselsskilte

Vores Traffic Sign Recognition-system holder dig fuldt informeret og opmærksom på vejen ved at vise fartgrænser og overhaling forbudt-skilte i instrumentgruppen, hvor de er lette at se.

Parkeringshjælp bag

Vores parkeringshjælp bag gør det nemmere og mere sikkert at bakke ind i trange båse. Når du vælger Bak, aktiveres sensorer i bagkofangeren automatisk. Når du parkerer, angiver touchskærmens display i kombination med lyde, hvor tæt du er på forhindringer.

Reverse Traffic Detection, der registrerer bagvedkørende

Især nyttig når der bakkes ud af en parkeringsbås – vores Reverse Traffic Detection advarer dig om biler, fodgængere eller andre farer, der nærmer sig bilen fra begge sider. Systemet vil advare dig med både lyd og visuelle advarsler, så du ved, hvad der er bag dig, selvom udsynet er spærret.

360° parkeringshjælp

Vores 360ᵒ parkeringshjælp giver dig fuld sikkerhed ved manøvrering under trange pladsforhold. Sensorer placeret rundt omkring på bilen aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear, eller de kan aktiveres manuelt, hvorefter der ses en grafik på touchskærmen med oversigtsvisning af bilen. Når du parkerer, angiver touchskærmens display i kombination med lyde, hvor tæt du er på forhindringer.

KØREEGENSKABER
Adaptive Dynamics

Adaptive Dynamics-systemet overvåger bilens bevægelser 500 gange i sekundet og reagerer næsten øjeblikkeligt, hvilket giver større kontrol og minimerer karrosseriets bevægelser, ligesom det sikrer en mere rolig kørsel. Adaptive Dynamics er en kombination af intelligente sensorer og kontinuerligt variable støddæmpere. Funktionen skaber den optimale balance mellem kørekomfort og stabilitetskontrol. Find ud af mere om Adaptive Dynamics.

Adaptative Surface Response (AdSR)

AdSR registrerer forskellige underlag for at udnytte det maksimalt tilgængelige vejgreb. AdSR udnytter Jaguars uovertrufne ekspertise inden for systemer til firehjulstræk, idet systemet konstant overvåger bilens miljø og justerer de passende indstillinger for motor og bremse. Når AdSR er valgt, er systemet aktivt ved alle hastigheder og hjælper dig med at mestre dårlige vejrforhold og udfordrende underlag. Find ud af mere om AdSR.

Dobbelt wishbone-ophæng foran i aluminium

Konstruktionen med det dobbelte wishbone-ophæng i aluminium sikrer præcise køreegenskaber og styrerespons og er anerkendt som den bedste konfiguration til et forhjulsophæng.

All Surface Progress Control (ASPC)

ASPC-teknologien er en fartpilot ved lav hastighed, som hjælper bilen med at mestre kørselssituationer med dårligt vejgreb. Når systemet er aktiveret, kan du bruge knapperne til fartpiloten til at indstille en fastsat hastighed mellem 3,6 km/h og 30 km/h. Systemet indstiller og fastholder så denne hastighed samtidig med, at der anvendes maksimal antispindkontrol. ASPC giver føreren i en Jaguar øget tryghed ved kørsel hen over glatte, løse eller isbelagte overflader, ujævnt terræn og selv under kørsel ned ad en vanskelig hældning. Find ud af mere om ASPC.

Firehjulstræk (AWD)

Jaguar AWD optimerer bilens dynamiske køreegenskaber og giver bedre vejgreb under alle vejrforhold. Firehjulstræksystemet tilbyder performance med optimal sikkerhed, hvilket sikrer trygge køreegenskaber og indbygget smidighed, ligesom de karakteristiske egenskaber ved Jaguars baghjulstræk forbedres. Find ud af mere om AWD.

Configurable Dynamics

Configurable Dynamics-systemet giver dig mulighed for at tilpasse bilens speeder-, gearskifte- og styredynamik, så den passer til dine performance-behov under kørslen. Find ud af mere om Configurable Dynamics.

Dynamic Stability Control (DSC)

Dynamic Stability Control overvåger konstant bilens hjulsensorer og hjælper føreren med at genvinde bilens stabilitet, hvis der registreres manglende vejgreb eller stabilitet. Dynamic Stability Control tilfører bremsekraft til alle hjul eller et hvilket som helst af hjulene og ændrer motorydelsen for at maksimere sikkerheden og kontrollen.

Elektronisk aktivt differentiale

Ved at overvåge bilen og terrænets beskaffenhed samarbejder det elektronisk aktive differentiale med stabilitets-, traktions- og ABS-systemerne om at styre momentfordelingen til hvert enkelt baghjul. Fuld elektronisk kontrol af bagdifferentialespærren sætter systemet i stand til næsten omgående at tilføre et fuldt blokerende moment.

Nødopbremsningsassistent

Hvis bremsepedalen betjenes hurtigt, forstærker systemet bremsekraften maksimalt for at sikre kortere bremselængde. Det kan også hjælpe med til at bevare mere kontrol over styretøjet i uforudsete situationer.

Engine Drag Torque Control (EDC)

EDC reducerer risikoen for hjulblokering ved kraftig motorbremsning i glat føre. Det fungerer ved kortvarigt at øge det moment, der overføres til de trækkende hjul.

Elektronisk servostyring (EPAS)

EPAS giver enestående feedback og kontrol samt umiddelbar servohjælp. Systemet er kun aktivt, når det er nødvendigt og sparer kræfterne til tidspunkter, hvor der virkelig er behov for det, samtidig med at det sparer brændstof. EPAS giver avanceret computerstyring mulighed for at tilpasse niveauet af styreassistance, så du opnår god kontrol under hurtigere kørsel og omfattende assistance under manøvrering ved lav hastighed. Find ud af mere om EPAS.

Hill Launch Assist

For at hjælpe føreren med at starte på stigninger opretholder Hill Launch Assist bremsekraften tilstrækkeligt længe til, at føreren kan flytte foden fra bremsepedalen til speederen, hvilket forhindrer bilen i at bevæge sig og gør kørslen mere afslappet for føreren. Hill Launch Assist er altid tilgængeligt, så systemet skal ikke vælges.

Intelligent Driveline Dynamics (IDD)

Den unikke IDD-software er udviklet eksklusivt af Jaguar og omfatter avancerede algoritmer, der reagerer intelligent på vejforholdene, så man har vejgreb efter behov. Når der er behov for mere vejgreb, sikrer IDD, at der overføres nøjagtigt den mængde moment til forhjulene, som kræves - et forløb, som kun varer 165 millisekunder. Systemet sikrer en mere smidig og sikker kørsel, ligesom det også forbruger en mindre mængde brændstof og har et lavere udledningsniveau end det permanente firehjulstræk. Find ud af mere om Intelligent Driveline Dynamics.

Ingenium motorer

Ingenium er Jaguars motorfamilie, der er udviklet med henblik på ubesværet ydelse, raffinement og effektivitet. Takket være avanceret teknologi og komplet aluminiumskonstruktion leverer Ingenium imponerende lavt brændstofforbrug og CO2-udledning.

JaguarDrive Control

Arbejder sammen med Dynamic Stability Control-systemet, motoren og systemerne til styring af transmissionen om at ændre karakteristikken for motordata, gearskift og bremser. Systemet tilbyder forskellige tilstande, som er konstrueret til at optimere køretøjets reaktion på bestemte kørselsforhold og kørestile.

Integral Link-baghjulsophæng

Integral Link-baghjulsophænget giver din Jaguar mulighed for at opnå en kombination af raffineret, luksuriøs kørsel og knivskarpe, responsive køreegenskaber. Systemet styrer de laterale, langs- og tværgående kræfter, som påvirker affjedringen, separat og uafhængigt, så der opnås øget kontrol og komfort. Mange komponenter er smedet eller hulstøbt i aluminium - den optimale produktionsteknik til at sikre en stærk letvægtsaffjedring.

Torque Vectoring

Torque Vectoring-teknologien sikrer kontrolleret, uafhængig nedbremsning af de inderste for- og baghjul for at supplere de svingkræfter, som påvirker bilen. Resultatet er reduceret understyring for skarpere svingegenskaber og mere ensartet vejgreb.

Trailer Stability Assist (TSA)

Trailer Stability Assist overvåger bilens stabilitetssensorer for forstyrrelser forårsaget af en slingrende anhænger. Systemet leverer individuelle bremseinput med henblik på at korrigere en potentielt farlig situation.

TEKNOLOGI I BILEN
Head Up Display

Head-up display (ekstraudstyr) viser vigtige data såsom hastighed, gearvalg og navigationsinstruktioner på forruden, så føreren ikke behøver fjerne blikket fra vejen. Som en verdensnyhed omfatter systemet holografisk teknik, der giver en overlegen farvemætning, lysstyrke og kontrast. Føreren kan slå funktionen til og fra efter behov. Find ud af mere Head Up Display.

InControl

InControl er en lang række serviceydelser og applikationer, som forbinder dig med din bil og linker dig ubesværet og sikkert med omverdenen. Selv når du ikke er ved bilen, følger InControl dig og sørger for, at du får en mere behagelig Jaguar oplevelse end nogensinde før. Find ud af mere om InControl.

InControl Apps

InControl Apps giver dig mulighed for at bruge flere forskellige smartphone-apps, som er optimeret til bilen, på touchskærmen ved at forbinde din enhed til USB-porten. InControl Apps omfatter et stadig voksende udvalg af serviceydelser. Disse serviceydelser hjælper dig med at planlægge din rejse, organisere dagligdagen og det næste møde, booke et hotel og opleve verden omkring dig. Find ud af mere om InControl Apps.

InControl Protect

Bekvemmelighed og tryghed. InControl Protect tilbyder en smart Remote Smartphone App, optimeret Jaguar Assistance og SOS-nødopkald. Find ud af mere om InControl Protect.

InControl Secure

InControl Secure anvender sporingsteknologi til at advare dig om forsøg på tyveri og informerer de relevante myndigheder om din bils position, så den hurtigt er tilbage i de rette hænder. Find ud af mere om InControl Secure.

InControl Touch

InControl Touch er det nye standardmultimediesystem, som er udstyret med en 8" touchskærm med intuitive touch- og swipe-betjeningselementer. Systemet omfatter et banebrydende navigationssystem med 2D- eller 3D-kort og stemmekommandoer. Desuden tilbyder systemet telefonforbindelse såvel som betjeningselementer til klima, underholdning og bil efter behov. InControl Touch er knudepunktet for mange aktive sikkerhedsfunktioner og yderligere ekstraudstyr. Find ud af mere om InControl Touch.

InControl Touch Pro

InControl Touch Pro er det mest avancerede multimediesystem, som Jaguar nogensinde har tilbudt. Den responsive multi-touchskærm understøtter touch- og swipe-betjeningselementer og leverer vores mest fyldige lyd- og billedoplevelse nogensinde. For at gøre oplevelsen endnu bedre er der også en fuldt konfigurérbar startskærm samt naturlig stemmestyring, som understøtter kommandoer såsom ”More Like This” for valg af musiknummer. 10 gb på SSD-drevet er dedikeret til medielagring såvel som mulighed for visning af Gracenote-albumkunst. Find ud af mere om InControl Touch Pro.

Meridian-lydsystem

Tre lydsystemer, som er designet til Jaguar i samarbejde med den britiske lydekspert Meridian, tilbyder alsidig ydelse: Meridian digitalt lydsystem med 380 W, Meridian digitalt surround sound-system med 825 W og Meridian Reference digitalt lydsystem med 1300 W. De råder alle over avanceret teknologi såsom Digital Signal Processor-software (DSP), der giver perfekt stereo- eller surround-lyd i hele kabinen og optimerer hvert eneste af systemets elementer, samt Meridian Cabin Correction, som forbedrer din musiks klarhed og autenticitet markant.

EJERSKAB
ADBLUE®

Jaguars dieselmodeller er udstyret med AdBlue® for at hjælpe med at rense udstødningsgasserne. AdBlue® er et ugiftigt, ikke-brændbart og bionedbrydeligt additiv, som renser udstødningsgasserne i bilens udstødningssystem, så skadelig udledning af nitrogenoxid fjernes. Find ud af mere om AdBlue®-

Diesel Exhaust Fluid (DEF)

DEF, der også kaldes AdBlue®, AUS 32 og ARLA 32, er en ikke-giftig, farveløs, lugtløs og ikke-brændbar væske. DEF opbevares i en dertil beregnet tank i bilen og indsprøjtes i udstødningssystemet for at rense udstødningsgassen. Find ud af mere om Diesel Exhaust Fluid.

SIKKERHED OG PRAKTISKE EGENSKABER
Activity Key

Activity Key gør det endnu lettere at leve livet fuldt ud. Armbåndet er robust og vandtæt. Det giver dig mulighed for at gøre alt fra skydiving til svømning og stadig have dine bilnøgler på dig. Den konventionelle nøgle kan blive i bilen, hvor den deaktiveres af hensyn til sikkerheden. Find ud af mere om Activity Key.

Gesture Tailgate

Du skal blot placere en fod under ét af bilens bageste hjørner, hvorefter bagklappen åbner eller lukker.

SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Jaguar.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Se og download de nyeste Jaguar brochurer.
FIND EN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar-forhandler.