Jaguar I-PACE Concept - I-PACE er den ultimative elektriske performance-suv, som præsenteres i andet halvår af 2018
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

I-PACE CONCEPT

Vi introducerer I-PACE Concept og giver en forsmag på Jaguars første fuldt elektriske 5-sæders sportsvogn.

I-PACE Concept vil tilføre elbilssegmentet medrivende Jaguar-ydelse. Vores første elektriske køretøj kan købes fra andet halvår af 2018, og præstationerne taler for sig selv: et omdrejningsmoment på 700 Nm, som står til rådighed øjeblikkeligt, 400 hk og 0-100 km/t på omkring 4 sekunder. Morgendagens teknologi og fremtidsorienteret design smelter sammen, og resultatet er et køretøj uden CO2-udledning, som giver den velkendte, umiskendelige Jaguar-driving experience. 

I WANT ONE   HOLD MIG UNDERRETTET

MARKANT EKSTERIØR

Med opsigtsvækkende proportioner, der er opnået gennem elteknologien, fører I-PACE Concept Jaguars markante design-DNA ind i en ny æra.

UDFORSK DESIGNET

bg-modelDisplay
Jaguar I-PACE

TILGÆNGELIGT FRA ANDET HALVÅR AF 2018

Hold dig opdateret med de seneste nyheder forud for den fulde afsløring af I-PACE i slutningen af 2017.

Ønsker du at være én af de første ejere af en I-PACE, når den kommer på markedet i andet halvår af 2018? Giv os besked, hvorefter vi oplyser dig om nærmeste forhandler.

I WANT ONE

HOLD MIG UNDERRETTET
Jaguar I-PACE

AKTIONSRADIUS

I-PACE Concept har en aktionsradius på mere end 500 km på én enkelt opladning.*

EU NEDC-testcyklus

Jaguar I-PACE

YDELSE

I-PACE Concepts omdrejningsmoment, firehjulstræk og aerodynamiske design sætter den i stand til at accelerere som en sportsvogn, og den når 100 km/t på omkring 4 sekunder.*

Jaguar I-PACE

BATTERI

I-PACE Concepts aktionsradius opnås ved hjælp af køretøjets avancerede lithium-ion-batteri, som har en kapacitet på 90 kWh.*

Jaguar I-PACE

EFFEKT

Med et omdrejningsmoment på 700 Nm, som står til rådighed øjeblikkeligt, frembringer I-PACE Concepts to elektriske motorer en samlet ydelse på 400 hk.*

Jaguar I-PACE

DIMENSIONER

"5 sæder i fuld størrelse
Bagagerumsvolumen bag: 530 liter
Bagagevolumen for: 36 liter 
Dimensioner: 4680 mm (l) x 1560 mm (h) x 1890 mm (b)*

Jaguar I-PACE

OPLADNING

I-PACE Concept kan oplades helt på ca. 2 timer med en hurtig jævnstrømsoplader på 50 kW.*

I-PACE Concept er mere end et koncept. Dette er en forsmag på vores første serieproducerede, batteridrevne bil, hvor vi præsenterer vores forpligtelse til at udvikle elektriske køretøjer, som tillige virkelig er indbegrebet af fantastisk køredynamik. Samtidig med, at vi hele tiden investerer i at være med helt fremme i udviklingen af banebrydende teknologi, som sikrer CO2-neutral udledning i køretøjer, hjælper vi samtidig førerne til en større forståelse af elbiler.

LÆS MERE OM ELBILER         I WANT ONE

HELT NYE REGLER

I-PACE Concept er designet og udviklet med henblik på at drage fordel af de nye muligheder, som elbiler skaber. Alt er designet med henblik på ren spænding. Lige fra proportionerne for køretøjets aluminiumsarkitektur til dets dynamiske køreegenskaber og praktiske anvendelighed i dagligdagen. 

YDELSE OG TEKNOLOGI

I-PACE Concept er udviklet med ren køreglæde for øje, hvilket dens medrivende acceleration og intuitive teknologi klart demonstrerer. 

UDFORSK YDELSE OG TEKNOLOGI


I WANT ONE

bg-modelDisplay

RUMMELIGT INTERIØR

I kabinen er I-PACE Concept lige så rummelig som den er sporty. Idet der ikke skal tages hensyn til placering af en forbrændingsmotor i motorrummet, er interiøret exceptionelt rummeligt med fem sæder i fuld størrelse og luksuriøs benplads til personerne på bagsædet. Alle oplever Jaguars umiskendelige flair for design og enestående håndværk.

UDFORSK DESIGNET

bg-modelDisplay
Jaguar I-PACE

RACE TO INNOVATE

Jaguar forpligter sig til at producere de mest eftertragtede performance-biler. Derfor deltager vi i FIAs Formel E-mesterskab. Vores deltagelse i Formel E giver os det perfekte grundlag for yderligere at rykke ved grænserne for elteknologi på vejene.


UDFORSK JAGUAR RACING

Billederne viser I-PACE Concept-køretøjet. Den endelige formgivning og finish samt placering af betjeningselementer til føreren kan være anderledes i det serieproducerede køretøj. Alle talangivelser vedrørende acceleration, effekt, hastighed, aktionsradius og opladning fremsættes ud fra producentens skøn på grundlag af de mest optimale oplysninger på tidspunktet for offentliggørelsen. De serieproducerede køretøjer testes og godkendes forud for offentliggørelsen, og de officielle tal er tilgængelige forud for enhver kundeordre.

Billedet viser et konceptkøretøj. Detaljer på det serieproducerede køretøj kan være udformet anderledes.

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev