NY JAGUAR <br>E-PACE

E-PACE er Jaguars første kompakte SUV. Den er en unik kombination af look, smidighed og dynamisk kørsel. Fås nu også som Plug-in Hybrid.
Vi har endnu ikke priser på den nye E-PACE. Ønsker du besked når de er klar, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev nedenfor.

TILMELD DIG NYHEDSBREV
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BOOK EN PRØVETUR
Skriv dig op til en prøvetur hos din nærmeste forhandler og få besked når E-PACE er tilgængelig for prøvekørsel
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
DESIGN
UDFORSK INTERIØRET
UDFORSK INTERIØRET

I E-PACEs designfokuserede miljø er alt udført specifikt – formål, stil og raffinement.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
DESIGNDETALJER
DESIGNDETALJER

Komfort og karakter følges ad i E-PACE. Forkæl dig selv med luksus i form af Windsor-lædersæder med tonede syninger, eller fremhæv den sprælske æstetik med kontrastsyninger og spændende farver. Med et væld af materialemuligheder bliver dette din E-PACE.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
UDFORSK EKSTERIØRET
UDFORSK EKSTERIØRET

Den perfekte blanding af sportsvognsinspireret design og praktiske SUV-egenskaber. Med markante designdetaljer lige fra luftindtagene i siderne til kølergrillen.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
YDELSE
KØREEGENSKABER
KØREEGENSKABER

En unik balance mellem smidighed og kørekomfort – oplev spændingen ved at køre denne Jaguar SUV. Med et bredt udvalg af helt nye, forbedrede motorer, herunder ny hybridteknologi, er der en, der passer dig.

NY JAGUAR E‑PACE PLUG‑IN HYBRID KOMPAKT SUV
NEW JAGUAR E‑PACE PLUG‑IN HYBRID COMPACT SUV

Alt det, du elsker ved Jaguar E‑PACE, med endnu bedre brændstoføkonomi og lavere brændstofomkostninger.

UDFORSK DENNE MODEL
JAGUAR E‑PACE 300 SPORT
JAGUAR E‑PACE 300 SPORT

Markante designdetaljer tilfører Jaguar E‑PACE 300 SPORT en unik karakter, men det der virkelig får den til at skille sig ud, ligger under kølerhjelmen. En 4-cylindret motor med 300 hk og Active Driveline optimerer køreegenskaberne og leverer medrivende ydelse.

UDFORSK DENNE MODEL
VIEW SPECIFICATIONS
HELT NYT MOTORSORTIMENT
E-PACE byder på en afbalanceret og dynamisk kørsel med bedre brændstoføkonomi takket være en række hybridteknologier, herunder benzin- og dieselmotorer med Mild Hybrid og Plug-in Hybrid.
FIREHJULSTRÆK
For at sikre ydelsen på tværs af en lang række kørselsforhold styrer systemet med firehjulstræk intelligent fordelingen af moment mellem for- og bagaksel. Ved at optimere vejgrebet forbedrer firehjulstrækket de dynamiske køreegenskaber og giver større stabilitet under ugunstige forhold, så du fortsat kan nyde køreturen.
ADAPTIVE DYNAMICS
Adaptive Dynamics (ekstraudstyr) sikrer både præcis dynamik og smidige køreegenskaber ved at overvåge hjulpositionen og karrosseriets bevægelser. Dæmpere justerer affjedringen for at opnå den optimale balance mellem komfort, raffinement og smidighed. ​
SE SPECIFIKATIONER
TEKNOLOGI
ENKELHED SOM STANDARD

Standardfeatures på Pivi omfatter:

• 11,4" Touchscreen
• Digital DAB-radio
• Nydesignet interface
• Apple CarPlay® 1
• Android Auto™ 2
• Remote3

Når du opgraderer til Pivi Pro4, får du den nyeste kunstige intelligens i bilen med features som det selvlærende navigationssystem, der sikrer en fuldt opkoblet rejse.

HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION

Vælg mellem forskellige layouts, herunder 3D-navigation og kørselsinformation med visning på fuld skærm eller hurtig visning af hvilken musik der afspilles – alt sammen på et nyt 12,3" interaktivt førerdisplay med høj opløsning.

Head-up-displayet2 (ekstraudstyr) projicerer vigtig information op på forruden. Du kan let se bilens hastighed, det valgte gear og navigation på farvedisplayet.

MERIDIAN™ AUDIO ​

Lyd fra britiske MeridianTM- handler om den musikalske oplevelse. Det drejer sig ikke kun om øget lydstyrke. Det drejer sig mere om at intensivere niveauerne af dybde, klarhed og realisme i musikken, ved at bruge en kombination af avanceret akustisk teknologi og strategisk placerede højtalere, så der skabes en lydplatform (som vi kalder ”lydscenen”), der passer perfekt til E-PACEs interiør. Vælg mellem MeridianTM- eller MeridianTM-surround-sound-system (ekstraudstyr).

HOLDER DIG INFORMERET
Online Pack (ekstraudstyr) tilbyder flere online tjenester via et indbygget SIM-kort, der giver adgang til:

• Ubegrænset antal streamingmedier6
• Online-talegenkendelse
• Vejrudsigter
• Online-kalendersynkronisering
UNDERHOLDNING FOR ALLE
Vælg Wi-Fi med Data Plan (ekstraudstyr)7, hvorefter du kan bruge følgende:

• Dit valg af mediestreamingtjenester8
• Op til 20 gb data pr. måned
• En antenneoptimeret forbindelse
• Opkobling af flere enheder
TRÅDLØS OPLADNING
Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre et bedre signal og forbedrede opkald.
LUFTRENSESYSTEM I KABINEN MED PM2,5 FILTER​
NanoeTM ionisering (ekstraudstyr) sikrer bedre velvære for både fører og passagerer. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det specialdesignede filter opfange småpartikler fra udeluften såsom PM2,5 og luftbårne allergener såsom støv og pollen.
PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED
OPBEVARINGSPLADS
E-PACEs sportsvognsæstetik skjuler et stort bagagerum og klassens førende kabineopbevaring. I det rummelige handskerum og dørlommerne i fordørene er alle dine vigtige ting lige ved hånden, mens det store bagagerum rummer alt, hvad du har brug for på længere ture.
ACTIVITY KEY
Den helt nye vandtætte og stødfaste Activity Key (ekstraudstyr)9 giver dig mulighed for at aflåse og låse din bil, samt starte og køre i den. Uanset hvilke udendørsaktiviteter, du planlægger sammen med dine venner, er der ikke længere behov for konventionelle bilnøgler.
PIXEL LED-FORLYGTER MED SIGNATURKØRELYS
Pixel-LED-lygterne (ekstraudstyr) har dynamiske blinklys. Adaptive Driving Beam giver endnu bedre udsyn i mørket og deler automatisk lyset for ikke at blænde modkørende trafik.
KØRSELSASSISTENTER
Jaguar F-PACE er konstrueret med førerassistenter, som gør bykørsel og parkering nemmere og kørsel på motorvej mere fornøjeligt. Disse teknologier optimerer din kørsel ved at hjælpe dig med at stresse af.
FÅ MERE INFORMATION
VÆLG DIN JAGUAR F‑PACE
Alle modellerne kan her ses sammen med et bredt udvalg af enestående design, ydelse og teknologi.
VÆLG DIN MODEL
GALLERI
Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. E-PACE er synonym med raffinement, praktisk anvendelighed og sikker kørsel.
SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
SE SPECIFIKATIONER
THE PERFECT DRIVE STARTS HERE

E-PACE er Jaguars første kompakte SUV. Den er en unik kombination af look, smidighed og dynamisk kørsel. Brug konfiguratoren til at designe din perfekte Jaguar F-PACE.

BYG DIN EGEN
JAGUAR TILBEHØR
JAGUAR TILBEHØR

Tilføj et strejf af personlig stil eller udstyr til din E-PACE med praktisk tilbehør. Vores brede udvalg betyder, at du kan optimere din bil, så den passer præcis til dine behov.

SE TILBEHØR
THE JAGUAR COLLECTION
THE JAGUAR COLLECTION

Vores eksklusive udvalg af luksustøj, tilbehør og gaver er inspireret af vores biler og deres design.

LÆS MERE
VÆLG DIN MODEL
Sammenlign funktioner og specifikationer side om side.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe din perfekte Jaguar F-PACE.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.

Officielle EU-testtal fra producenttests under EU-lovgivning. Kun til brug for sammenligning. De faktiske tal og overordnede data for elbilens ydelse kan variere alt efter kørsels- og miljøværdier.


Se WLTP-tal.
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.


1 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

3 Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter første periode som angivet af din Jaguar-forhandler. Jaguar Remote App skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

5Kræver soldæmpende glas på visse markeder.

6 Regler om fair brug kan være gældende. Indeholder 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

7 Billedet viser Jaguar Click and Go-tilbehør, der sælges separat. Ekskl. tablet. Regler om fair brug er gældende. Når 20 gb er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden. Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro-betingelser på www.jaguar.com/pivi-pro-terms.

8 Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget. Indeholder 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

9 Activity Key kan oplades på omtrent to timer, hvilket giver op til ti dages batterilevetid.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.


Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land – spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.

Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.

NanoeTM er et varemærke, der tilhører Panasonic Corporation.