loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
Jaguar XE

ELEKTRISK YDELSE

Medrivende Jaguar-power og dynamik med nul udledning - alt det, du forventer dig af en helt elektrisk performance-SUV.

I mere end firs år har Jaguar skabt biler, som pirrer sanserne. Elektrisk kraft ændrer ikke ved dette. Det giver bare flere muligheder for at skabe den dramatiske ydelse, vi er kendt for.

DYNAMIK I JAGUAR

I- PACES drivlinje leverer 400 hk og et moment på 696 Nm, som står til rådighed øjeblikkeligt.
Med indbygget firehjulstræk accelererer I-PACE fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.

bg-modelDisplay

EN JAGUAR I-PACE SKAL OPLEVES

Den perfekte kombination af design og innovation skal opleves bag rattet i Jaguar I-PACE.

Book en prøvekørsel og oplev selv.


BATTERI

I- PACEs batteri på 90 kWh er konstrueret med lang levetid for øje, og det understøtter lange perioder med vedvarende maksimal kraft. Batteriets placering inden for akselafstanden giver bilen et lavt tyngdepunkt, som naturligvis spiller godt sammen med dens dynamik, så I-PACE samlet set er en bil, der tilbyder sublim køreglæde og køredynamik.

MOTORER

I-PACE drives af to permanente, magnetiske, elektriske synkronmotorer, som er integreret i for- og bagakslen. Disse motorer leverer 400 hk og et moment på 696Nm, som står til rådighed øjeblikkeligt. Med indbygget firehjulstræk accelererer I-PACE fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.

TRANSMISSION

I-PACE har ikke behov for en konventionel gearkasse. I stedet drejer det sig om enkelthed. JaguarDrive leverer bæredygtig acceleration fra 0-12.000 omdr./min. uden forsinkelse og afbrydelse på grund af gearskift.

AKTIV LUFT-
AFFJEDRING

Reduktion af afstanden mellem bilen og vejen forbedrer aerodynamikken og rækkevidden. I-PACEs aktive luftaffjedring (ekstraudstyr) sænker automatisk bilen med 10 mm, når du kører med en hastighed på over 105 km/t i længere tid.

CONFIGURABLE DYNAMICS

Når Adaptive Dynamics er monteret, giver Configurable Dynamics-systemet dig mulighed for personligt at tilpasse I PACEs speederfølsomhed, styrekarakteristik og dæmperstivhed. Vælg Dynamic Mode for at vække I-PACEs sportslige karakter til live.

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics sikrer både præcis dynamik og smidig, luksuspræget kørsel ved at overvåge køretøjets bevægelser op til 500 gange i sekundet. Systemet analyserer konstant acceleration, styring, speeder- og bremsebetjening, og de elektronisk styrede dæmpere justeres for at optimere affjedringsindstillingerne, hvilket helt tiden sikrer optimal balance mellem komfort, raffinement og smidighed.

TORQUE VECTORING BY BRAKING

Torque Vectoring by braking-teknologien sikrer kontrolleret, uafhængig nedbremsning af de enkelte inderste for- og baghjul for at supplere de svingkræfter, som påvirker bilen, hvilket maksimerer smidigheden, så den føles som en sportsvogn, ligesom teknologien øger fornemmelsen af sikkerhed. Under de fleste forhold tilføres yderligere bremsetryk til det inderste baghjul, da dette øger egenskaberne ved kurvekørsel, mens det inderste forhjul bremses for større effektivitet og raffinement.

FIREHJULSTRÆK

I-PACE leverer køreegenskaber på alle overflader og i alt slags vejr.
Power- og momentresponsen står øjeblikkeligt til rådighed, og de elektriske
motorer kan tilpasse sig førerens input, underlagets beskaffenhed og
tilgængeligt vejgreb uafhængigt af hinanden.

NYSGERRIG EFTER MERE?

Tilmeld dig vores Jaguar I-PACE nyhedsbrev for at få nyeste information om kampagner, events og andet vedrørende I-PACE.

Bliv mere elektrisk fra i dag.


ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

Adaptive Surface Response (AdSR) trækker på vores uovertrufne ekspertise inden for systemer til firehjulstræk, idet systemet konstant overvåger bilens miljø og indstiller de passende indstillinger for motor og bremse. Når AdSR er valgt, er systemet aktivt ved alle hastigheder og hjælper dig med at mestre dårlige vejrforhold og udfordrende underlag.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

All Surface Progress Control er et højteknologisk system, der giver dig mulighed for at indstille og holde en konstant hastighed under krævende kørselsforhold såsom glatte veje. Systemet er aktivt mellem 3,6 km/t og 30 km/t, så du fortsat fuldt ud kan koncentrere dig om vejbanen forude.

FORBEDRET BREMSE-
REGENERERING

For større rækkevidde anvender I-PACE et forbedret bremseregenereringssystem, som genindvinder næsten al bremseenergi. Når du flytter foden væk fra speederen, tilfører systemet regenerativ opbremsning, hvilket komfortabelt sænker I-PACEs hastighed samtidig med, at den genererede kraft omdannes for at optimere batteriets rækkevidde.

IGANGSÆTNING VED LAVT VEJGREB

Low Traction Launch sikrer dig optimal kontrol med momentet, når du starter fra stilstand, idet egenskaberne ved kørsel på glat underlag såsom vådt græs, sne og is forbedres. Systemet forbliver aktivt, indtil bilen når en hastighed på 30 km/t - hvorefter I-PACE gnidningsfrit vender tilbage til den valgte kørselsfunktion.

OPBREMSNING I TÆT TRAFIK

Kørsel i tæt trafik er enkelt - ved anvendelse af I-PACES touchscreen kan du øge niveauet for rekuperativ opbremsning. Den tilsvarende forøgelse i deceleration betyder, at der eksempelvis i forbindelse med stop-and-go-kørsel er meget større kontrol med bilens hastighed udelukkende ved brug af speederen.

ACTIVE VANES

For at sikre optimal balance mellem afkøling og aerodynamik åbner Active Vanes, når køling af batteriet er påkrævet, men de lukker, når køling ikke er påkrævet, for at sikre en jævn luftstrøm.

VARMEPUMPE

I-PACEs meget effektive varmepumpe indvinder varme fra den udefra kommende luft og bilens elektroniske komponenter.
Varmen overføres til kabinen via varme- og ventilationssystemet, hvorved batteriets effektforbrug reduceres og rækkevidden øges.

JAGUAR I-PACE FINANSERING

HOLD DIG INFORMERET

Ønsker du at modtage seneste nyt omkring I-PACE direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig vores I-PACE nyhedsbrev her.

FÅ ET TILBUD

Er du usikker på hvilken I-PACE version der passer til dine behov? Få hjælp fra vores kompetente forhandler.


KONTAKT FORHANDLER

Har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning? Så skriv dig op her og vi sørger for at kontakte dig.