Jaguar I-PACE | Vores første helt elektriske bil | Jaguar
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

NY FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

Introduktion af Jaguars første helt elektriske performance-SUV.

 

FÅ ET TILBUD

ACCELERATION
0–100 km/t på 4,8 sekunder

RÆKKEVIDDE
470 km WLTP-cyklus*

 

bg-modelDisplay

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof- og energiforbrug, rækkevidde og udledning for personbiler i Europa. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

Enhver Jaguar føles som ingen anden bil på vejen. Et valg af helt elektrisk power, ændrer ikke dette. Den nye Jaguar I-PACE er nyudviklet helt fra bunden og er en helt batteridreven elbil (BEV). Jaguar I‑PACE er forførende at se på og køre i, og den er verdens mest intelligente femsæders sportsvogn

 

FÅ ET TILBUD

I-PACE

bg-modelDisplay

SJÆLEN

TID TIL FORANDRING. TID TIL AT FORBLIVE JAGUAR.

bg-modelDisplay

I-PACE: DE NÆRMERE DETALJER

RÆKKEVIDDE

En fuld opladning giver en rækkevidde på 470 km i WLTP-cyklussen*.

*Tallene vises for NEDC- og de nye WLTP-kørselscyklustests. Forskellen i tallene skyldes en ændring i den måde, som køretøjerne testes på, end en reduktion i ydelsen. De faktiske tal og overordnede data for elbilens ydelse kan variere alt efter kørsels- og miljøværdier.

YDELSE

Øjeblikkeligt moment og firehjulstræk giver I-PACE en acceleration som en sportsvogn. Den når 100 km/t på 4,8 sekunder.
BATTERI

I-PACES batteri på 90 kWh består af lithium-ion pouch-celler med høj energitæthed. Dets design og højteknologiske termiske styresystem sikrer lang levetid og perioder med varig maksimal power.EFFEKT

I-PACE drives af to permanente, magnetiske, elektriske synkronmotorer. Denne teknologi findes også i I-TYPE Formel E-racerbilen, og disse motorer kan generere 400 hk og et omdrejningsmoment på 700 Nm.


DIMENSIONER

I-PACE har kompakte udvendige mål, men exceptionel plads i kabinen. Denne er udstyret med fem sæder i fuld størrelse, innovative opbevaringsmuligheder, et stort bagagerum på mere end 1 453 liter og 27 liter i opbevaringsrummet foran.


OPLADNING

Med en hurtig jævnstrømsoplader(DC) på 50 kW – som forefindes på de fleste offentlige opladningsstationer – kan I PACE opnå en rækkevidde på op til 270 km på en time .

*Den faktiske opladningstid kan variere alt efter temperaturforhold og den tilgængelige opladningsinstallation.

Ejere af I-PACE nyder godt af de finansielle fordele, som ejerskab
af elbiler medfører. Støtteordninger, der gør kørsel på daglig basis
mere behagelig og omkostningseffektiv, kan omfatte statslige tilskud,
lavere vejafgifter, reduceret gebyr for kørsel i centrum af byer og
nem adgang til særlige vognbaner til køretøjer med mange passagerer.

 

bg-modelDisplay

I-PACE er verdens mest intelligente femsæders sportsvogn med et forførende look og fantastiske køreegenskaber, ligesom den er nem at have med at gøre i dagligdagen og forbundet som aldrig før.  Gør den til din egen i dag.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV 

FÅ ET TILBUD

DYNAMISKE LINJER

I-PACE har et elegant og meget aerodynamisk design med en lav modstandskoefficient på 0,29Cd, og den er skabt med effektivitet for øje, idet den skærer sig rent gennem luften for maksimal rækkevidde og stabilitet.  I-PACE er spændende uanset betragtningsvinkel takket være dens flydende hoftelinje, de dramatiske luftindtag i kølerhjelmen og signaturbagpartiet.

 

UDFORSK EKSTERIØRET

INDRE RO

I-PACE integrerer teknologi og overdådig plads med en legende lethed. Interiørdesignet er rent og enkelt, med taktile features og fejende linjer. Den elektriske drivlinje tilbyder ekstra plads takket være sin konstruktion, hvilket giver større frihed til at optimere komforten i I-PACES interiør.

UDFORSK INTERIØRET 

ALTID I KONTROL

I-PACES Touch Pro Duo infotainment-system gør den nemt og enkelt at styre alle teknologier i bilen. 4G Wi-Fi er standardudstyr og en lang række tilslutningsmuligheder gør det nemt at holde kontakte med den digitale verden.

 

UDFORSK IN-CAR TECHNOLOGY 

ELEKTRIFICERENDE KØRSEL

I PACE er først og fremmest en Jaguar – en bil med sublim køreglæde og køredynamik. Dens elektriske motorer og næsten perfekte vægtfordeling sikrer et moment på 700 Nm og en smidighed som en sportsvogn.

 

UDFORSK YDELSE 

Hos Jaguar forpligter vi os på at skabe elbiler, som er spændende
at køre i og se på. Jaguar har deltaget i Formel E-mesterskabet
siden 2016, og i 2018 bliver I-PACE eTROPHY verdens første helt
elektriske produktionsbaserede internationale motorsportsserie.
Det næste kapitel i kapløbet om at være innovativ er startet.

 

UDFORSK ELEKTRIFICERING 
bg-modelDisplay

VÆLG DIN I-PACE

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev