Den helt nye Jaguar XF – vores mest karismatiske luksusfirmabil
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

DEN HELT NYE XF

En ægte Jaguar. Den helt nye XF's selvsikre design skiller sig ud i mængden. En uforlignelig kombination af styrerespons, kørekomfort, raffinement og ydelse – denne dynamiske luksussedan byder på både spænding og effektivitet. Det hele understreges af topmoderne teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse, hvor du kan bevare forbindelsen.

PRØVEKØR XF

MODERNE SKØNHED, PROGRESSIV STIL

Den helt nye XF er stram og atletisk i sit udtryk. Smukt formede kurver vækker dens selvsikre karakter til live. Den selvsikre, lodrette frontgrill og markante forhøjning på kølerhjelmen forstærker udtrykket. En enkelt elegant bue løber i bilens længde og kulminerer ved de markante LED-baglygter med F-TYPE-inspireret grafik, der smyger sig om bilens hjørner.

Den helt nye XF's slanke og progressive form giver avanceret aerodynamik, der får bilen til at skære sig gennem luften, sparer brændstof og reducerer udledningen. Den helt nye XF udstråler fra alle vinkler en selvsikkerhed, der fortæller, at den vil køres.

UDVIKLET TIL PERFEKTION

Den helt nye XF er indbegrebet af individuelle valg og luksus. Eksklusive materialer skaber et elegant design, der giver rendyrket komfort i hele kabinen. Tryk på den pulserende røde "Start"-knap, og XF vækkes til live. Med perfekt koreografi åbner luftspjældene sig, JaguarDrive-vælgeren stiger lydløst op, og motoren vågner med en knurren, der får dine nakkehår til at rejse sig. Nydelsen fortsætter på bagsædet i XF, hvor passagerne kan nyde forestillingen med klassens bedste benplads. Uanset hvor du sidder, skaber den helt nye XF's moderne design, naturlige lysindfald og fremragende håndværk en atmosfære af plads og velvære.

LÆS MERE OM DESIGN

INNOVATION FRA START TIL SLUT

Hold forbindelsen og bliv underholdt med InControl Touch, XF's infotainmentsystem. Det hurtigtreagerende system er udstyret med en moderne grænseflade på den 10,2" touch screen (ekstraudstyr) med "stræk"- og "stryg"-funktioner. Jaguars udvalg af intelligent teknologi arbejder for at effektivisere din køreoplevelse. Du kan vælge at få vist vigtige oplysninger, inklusive navigationsvejledning, præcis hvor du har brug for det – lige foran dig – med enten Head-Up Display-systemet med laserteknologi (ekstraudstyr) eller den konfigurerbare 12,3" HD TFT-instrumentklynge (ekstraudstyr). Effektiv, intuitiv og problemfri integration – Jaguars teknologi leverer løsninger, der innovativt forbedrer din køreoplevelse. 


LÆS MERE TEKNOLOGI

LET, INSTINKTIV, DIREKTE

Takket være Jaguars avancerede aluminiumsarkitektur er den helt nye XF den letteste bil i klassen. Det gør den mere effektiv og giver lavere driftsomkostninger samt reduceret CO2-udledning på helt ned til 104 g/km. Den helt nye XF's lette dobbelte wishbone-ophæng foran og Integral Link-ophæng bag arbejder sammen om at give sublim komfort og køreegenskaber. Under kørslen justerer Adaptive Dynamics instinktivt bilens respons på forholdene og din kørestil. Desuden giver Configurable Dynamics fra F-TYPE dig yderligere muligheder for at tilpasse opsætningen af den helt nye XF efter dine ønsker.

MERE OM JAGUAR DRIVE

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev