Praktisk anvendelighed og sikkerhed | Jaguar XJ
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

SIKKERHED

En række avancerede kørselsassistent- og sikkerhedssystemer er konstrueret til at beskytte dig på hver eneste tur.

 

bg-modelDisplay

XJ er udstyret med en række kørselsassistentsystemer, som leverer meget mere end summen af de enkelte systemer tilsammen, idet de arbejder sammen om at gøre kørslen nemmere og mere sikker.

DESIGNET TIL AT GIVE DIG RO

Uanset, hvordan opgaven, betingelserne eller miljøet ser ud, kan du stole på,
at XJ strækker sig langt for at assistere og beskytte dig og dine passagerer.

bg-modelDisplay

FANTASTISK LYS

XJ's kraftige og effektive full LED-forlygter producerer et unikt jævnt strålemønster og lys, der er mere lig ægte dagslys – det gør det muligt at se eventuelle farer i god tid. De fås også med adaptive forlygter1, der arbejder sammen med styretøjet for at øge oplysningen af sving, og automatisk fjern- og nærlyskontrol1 (ekstraudstyr), der skifter til nærlys i tilfælde af modkørende køretøjer.

AUTOSTOLE

Man kan vælge mellem en række autostole, der er kompatible med XJ, så spæd- og småbørn er fuldstændig sikret under kørslen. Alt udstyr - lige fra lifte til nyfødte og babyer til selepuder til større børn - er konstrueret, så de er nemme at montere, afmontere og rense.

ALWAYS INCONTROL

Protect omfatter SOS-nødopkald, der  automatisk sørger for, at de relevante tjenester kan finde frem til din præcise placering i nødstilfælde. Systemet leverer også optimal Jaguar Assistance, der sender din placering og bilens diagnosedata, så forsinkelser i din rejseplan minimeres. Remote Premium-appen giver dig mulighed for at overvåge din XJ via din smartphone. Du kan eksempelvis tjekke brændstofniveau eller få be-/afkræftet, om den er låst.

FØRERASSISTENTER

XJ er Jaguars fineste sedan. Her er der tale om den perfekte kombination af banebrydende teknologi, sportslig dynamik og overdådig luksus.

1Udstyr og tilgængelighed kan variere afhængigt af modelspecifikationer og marked. Kontakt din nærmeste Jaguar-forhandler for at få flere oplysninger.
2Fås ikke på alle modeller med firehjulstræk. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet. Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Se dit nationale Jaguar-websted, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

 

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev