loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XJ

XJ PORTFOLIO LWB

XJ PORTFOLIO LWB

Kontrol. Med XJ Portfolio har du fuldstændig kontrol over alt, fra kabinemiljø til kørestil.

Flere farver er tilgængelig til denne model.

BYG DENNE MODEL BESTIL EN PRØVETUR

Jaguar Sequential Shift™ hjælper dig med at kombinere ydelse med forbedret brændstoføkonomi. Jaguars 8-trins automatgear giver lynhurtige gearskift og tilpasser sig automatisk efter din kørestil, uanset om den er økonomisk eller sportslig. Nyd den ekstra spænding ved manuelle gear lige ved dine fingerspidser, som de praktiske skiftepaler bag rattet giver dig.

Samtidig kan du tilpasse miljøet efter dit og dine passagerers behov med enten tozone- eller firezone-klimaanlæg med luftpartikel- og lugtfilter, luftfugtighedsstyring og automatisk afdugning af ruderne. Og bagsædepassagererne kan strække benene - takket være en meters benplads i XJ med lang akselafstand.

XJ Portfolios lange udstyrslister giver dig et helt nyt niveau af forbindelse og komfort. Der er tænkt på alle detaljer. Når du sætter dig i førersædet på en iskold vintermorgen, vil du glæde dig over, at den har rat med varme som ekstraudstyr.

Jaguar XJ
Jaguar XJ

2,0 LITERS i4 240 TURBO BENZIN

Oplev en 4-cylindret motors økonomi og ydelse kombineret med en 6-cylindrets motors raffinement og spænding. Denne topmoderne turboladede motor giver enestående køreglæde med kraftig ydelse ved lave omdrejninger og en bred effektkurve. Med en ydelse på 240 hk og et moment på 340 Nm accelererer den fra 0-100 km/t på 7,5 sekunder.

Brændstoføkonomi (kombineret): 9,3 l/100 km

CO2-udledning: 216 g/km

Gearkasse: 8-trins automatgear med intelligent stop/start

Motorer og ydelse
Jaguar XJ

3,0 LITERS V6 275 TD

Turboladeren giver dig i kombination med en række innovative forbedringer overlegen ydelse og forbedret brændstoføkonomi. Mærk den øjeblikkelig respons selv ved lave hastigheder, takket være den parallelle sekventielle turbolader. Med en ydelse på 275 hk og et moment på 600 Nm accelererer den fra 0-100 km/t på kun 6,0 sekunder.

Brændstoføkonomi (kombineret): Op til 6,3 l/100 km

CO2-udledning: 167 g/km

Gearkasse: 8-trins automatgear med intelligent stop/start

Motorer og ydelse
Jaguar XJ

3,0 LITERS V6 340 SUPERCHARGED BENZIN

Oplev kraften fra en V8-motor med en V6'ers effektivitet og minimale ydelsestab. Glæd dig over mere kraft og ydelse med en række optimerede brændstof- og indsugningsteknologier, inklusive direkte indsprøjtning og dobbelt variabel knastaksel-timing. Med 340 hk og et moment på 450 Nm når den fra 0-100 km/t på kun 5,7 sekunder.

Brændstoføkonomi (kombineret): Op til 9,6 l/100 km

CO2-udledning: 224 g/km

Gearkasse: 8-trins automatgear med intelligent stop/start

Motorer og ydelse
Jaguar XJ

3,0 LITERS V6 340 SUPERCHARGED BENZIN AWD

Den 3,0 liters V6 340 hk Supercharged AWD benzinmotor giver med den instinktive Jaguar All Wheel Drive (AWD)-teknologi føreren sikkerhed under alle forhold. Den accelererer fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder

Brændstoføkonomi (kombineret): 9,9 l/100 km

CO2-udledning: 234 g/km

Gearkasse: 8-trins automatgear med intelligent stop/start

Motorer og ydelse

FÆLGE

Vælg mellem otte smarte fælge, der giver din XJ Portfolio det perfekte look.

INTERIØR

Skab det perfekte XJ Portfolio-interiør ud fra ni farvetemaer og syv interiørlister

Jaguar XJ

Interiør

Ivory-sæder med Navy-instrumentpanel i Soft grain-læder med Navy-kontrastsyning og -detaljer samt Ivory Suedecloth-premium-taghimmel

Interiørlister

Gloss Rich Oak