loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XJ

FUNKTIONER OG UDSTYR

XJ SIKKERHED

En række sikkerhedssystemer arbejder diskret på at beskytte dig og dine passagerer på hver eneste tur.

KARROSSERI DER BESKYTTER DIG

XJ's forstærkede karrosseri er udviklet for at beskytte dig og dine passagerer til hver en tid. Karrosseripanelerne i aluminium og monocoque-chassiset er kemisk samlede og nittede for at skabe en ekstremt stærk og stiv skal, der beskytter passagererne i tilfælde af et sammenstød.

Jaguar XJ

PARKERINGSASSISTENTER

Bliv advaret om objekter i nærheden med en lydalarm fra parkeringshjælpen for og bag samt visuelle indikatorer på skærmen.

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed og komfort, giver parkeringsbakkameraet vejledning med et bagudvendt kamera der sender oplysninger til skærmen i bilen, der viser det område, som bilen bakker imod.

Jaguar XJ

BLIND SPOT MONITOR

Blind Sport Monitor benytter radarsensorer til at advare føreren om køretøjer i den blinde vinkel. Den gør det mere sikkert at skifte bane på motorvejen. Et orange ikon lyser op i sidespejlet, når der registreres et køretøj.

Jaguar XJ
 1. AIRBAGS OG BESKYTTELSE MOD PISKESMÆLD

  XJ er designet til at yde maksimal beskyttelse i tilfælde af et sammenstød: To frontairbags, to airbags i de udvendige sædekanter og sidegardinairbags over de forreste og bageste sideruder. Desuden er der sensorer i forsæderne, der registrerer førerens og passagerens størrelse og vægt, så sikkerhedsselerne kan afbøde kontakten med airbaggene ved at aktivere "soft landing"-teknologien. Samtidig er anti-piskesmældsteknologi designet til øjeblikkeligt at bevæge nakkestøtterne frem i tilfælde af en ulykke.

 2. PEDESTRIAN CONTACT SYSTEM™

  Beskytter både personer i og udenfor din bil. Hvis XJ kommer i kontakt med en fodgænger, hæver indbyggede sensorer instinktivt kølerhjelmen en smule, så personen ikke rammer motordelene under kølerhjelmen.

 3. BARNESTOLE

  Dit barns sikkerhed er altafgørende uanset alder. Jaguar har designet og testet en serie af udstyr til alle aldre. Fra lifte til nyfødte og spædbørn til selepuder til større børn. Alt udstyret er let at installere, afmontere og rengøre.

 4. OPTIMERET SIKKERHED

  Beskyt din XJ bedst muligt. Betjen låsene direkte fra din nøgle. Du kan også låse eller dobbeltlåse dørene med en knap på dørhåndtaget. Dørene låser desuden automatisk, når bilen når en forindstillet hastighed. Derudover beskyttes XJ altid af en alarm og startspærre.

Jaguar XJ