loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XJ

FUNKTIONER OG UDSTYR

XJ KØREDYNAMIK

Fremragende motorer, sofistikeret gearskifteteknologi og avancerede sikkerhedsfunktioner gør XJ til en medrivende fornøjelse af køre.

XJ'S FIRE MOTORER

XJ leveres med et udvalg af fremragende motorer, der er konstrueret til at opfylde forskellige kørselsbehov, uden dog på nogen måde at gå på kompromis med enestående ydelse og køreegenskaber.

Den 2,0 liters i4 240 HK turbo benzinmotor med intelligent stop/start-teknologi kombinerer effektivitet og brændstoføkonomi med den køreglæde og ydelse, du forventer af en Jaguar. På trods af en CO2-udledning på blot 199 g/km accelererer den fra 0-100 km/t på kun 7,5 sekunder.

Den 3,0 liters V6 340 hk Supercharged AWD benzinmotor giver med den instinktive Jaguar All Wheel Drive (AWD)-teknologi føreren sikkerhed under alle forhold. Den accelererer fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder med en CO2-udledning på 234 g/km.

Den 5,0 liters V8 385 HK benzinmotor er en V8-motor med naturlig indsugning, der genererer et moment på op til 515 Nm. Resultatet er enestående dynamisk respons. Denne kraftige motor leverer i kombination med XJ's letvægtsarkitektur i aluminium spektakulær acceleration fra 0-100 km/t på 5,7 sekunder og en tophastighed, der er begrænset elektronisk til 250 km/t.

Den 5,0 liters V8 470 HK Supercharged benzinmotor leverer et endnu kraftigere moment på op til 575 Nm, der accelererer dig fra 0-100 km/t på imponerende 5,2 sekunder. Motoren er bygget op omkring en stiv aluminiumsblok, der er højtryksstøbt for at opnå større præcision og nøjagtighed og mere jævn og støjsvag ydelse. Avancerede teknologier såsom Spray-Guided Direct Injection (SGDI) og Dual Independent Variable Camshaft Timing (DIVCT) leverer masser af kræfter til øjeblikkelig respons, samtidig med at de forbedrer økonomien og reducerer udledningen.

Jaguar XJ engine

JAGUAR SEQUENTIAL SHIFT™

Jaguar Sequential Shift giver mulighed for at vælge mellem gearskiftefunktionerne Drive, Sport og Manual, hvor der skiftes gear manuelt med skiftepaler bag rattet.

Jaguar XJ

INTELLIGENT STOP/START-TEKNOLOGI

Intelligent stop/start-teknologi forbedrer brændstoføkonomien ved at slukke motoren, når der ikke er brug for den – Eco Stop. Når bremsepedalen slippes, starter Eco Start motoren igen: øjeblikkeligt, ukompliceret og skånsomt mod miljøet. Desuden giver Jaguars 8-trins automatgear smidige gearskift, der både giver mere dynamisk kørsel og bedre brændstoføkonomi.

Jaguar XJ