loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XJ

FUNKTIONER OG UDSTYR

XJ INTERIØR

Kabinen i XJ er moderne, luksuriøs og skabt til at byde dig velkommen.

DIT VALG AF FARVER OG MATERIALER

Komfort og kvalitet er i højsædet med indbydende blødt læder med twin needle-syninger, moderne overflader og et udvalg af fint forarbejdede interiørlister i Piano Black, kulfiber eller ægte træ. Lagene i interiørlisterne er hver 0,5 mm tykke, og de skæres med laser for at opnå den højeste nøjagtighed. Herefter placeres de med grundig præcision, så årernes mønstre i hver side af kabinen er en spejling af hinanden. Interiørlisterne lakeres, udglattes og poleres ved den optimale temperatur og luftfugtighed.

Sædelæderet fås i tre forskellige strukturer: Bond grain, Soft grain og Semi-aniline. Læderet stammer fra leverandører af de fineste skind i Storbritannien og Italien, hvilket sikrer en handskeblød og naturlig fornemmelse. Alt læder gennemgår en omfattende forarbejdning, der beskytter materialet, samtidig med at det unikke udseende og den særlige karakter bevares. Der anvendes Twin needle-syninger overalt i XJ for at opnå holdbarhed, og samtidig er de et unikt bevis på ægte Jaguar-kvalitet. På udvalgte modeller giver syninger i kontrastfarver i forhold til sædelæderet og dørlommerne et yderligere personligt touch.

PREMIUM REAR SEAT PACK

Der findes en række sædemuligheder, der omfatter elektrisk justering og hukommelse af din foretrukne stilling. Premium Rear Seat Pack, der kun fås til modeller med lang akselafstand, byder på enestående luksus. Den omfatter to individuelle "flystole" med justerbar hældning  og varme og køling samt tre massagefunktioner, automatisk firezone-klimaanlæg, elektriske solgardiner i sideruderne og fodhvilere. Læderbeklædte borde giver endnu mere komfort, uanset om du slapper af eller arbejder. Underholdningen er også sikret med to 10,2" LCD-skærme med Rear Media Interface samt fjernbetjening og to sæt digitale trådløse WhiteFire®-hovedtelefoner.

Jaguar XJ interior

SPORTSINTERIØRPAKKE

I XJ Premium Luxury og Portfolio kan du også opgradere XJ's interiør med en unik sportslig stil. Pakken omfatter opgraderede 18/18-vejs Soft grain-lædersportssæder med elektrisk justering af fører- og passagersæde, bagsæder med varme og køling samt hukommelse til tre positioner for fører- og passagersæde. Der er mulighed for yderligere to interiørvalg i form af pedalsæt i rustfrit stål og automatisk firezones-klimaanlæg.

Jaguar XJ interior

FØRER- OG PASSAGERKOMFORT

Komfort opnås gennem kontrol. Enkle femvejs-knapper på rattet giver dig mulighed for at betjene ofte anvendte funktioner via menuerne i det virtuelle instrument, uden at du behøver fjerne hænderne fra rattet eller se på menuerne på touch screenen. En række andre knapper under rattets eger betjener fartpilot, telefon og Interactive Voice. Og for ekstra komfort på kolde morgener fås XJ også med varme i rattet.

For ultimativ kørekomfort og velvære på lange ture kan forsæderne vælges med fem forskellige massageprogrammer, der kan justeres i styrke for at opfylde individuelle ønsker.

Jaguar XJ interior

FRIT UDSYN

Alle vil glæde sig over den luftige og rummelige, men stadig private kabine - effekten opnås ved hjælp af det varmereflekterende tonede panoramaglastag. Det strækker sig i bilens fulde bredde og helt til bagsædeområdet. Det filtrerer UV-stråler fra og bader interiøret i naturligt lys. Bagruden omslutter bilen med usynlige overgange og skaber en flydende taglinje, der understreger XJ's lange, lave og brede profil.

Jaguar XJ
Jaguar XJ interior

DER ER TÆNKT PÅ ALLE DETALJER

Et behageligt fosforblåt lys viser dig vej i XJ. Den bløde nuance er både praktisk og behagelig. Den stråler fra midterkonsollen, dørlommerne, dørgrebene og det analoge ur. Og med et enkelt tryk kan du åbne handskerummet eller tænde kortlamperne, takket være JaguarSense™-teknologien.


SÆT DIG BAG RATTET

Få et blik ind i XJ (360 grader)

Billedet viser: XJ LWB med Portfolio interiør: London Tan sæder med Navy Upper Facia og Ivory Jaguar Suedecloth Premium Headlining, med Gloss Burr Walnut veneer og Rear Seat Entertainment Pack.