loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XJ

FUNKTIONER OG UDSTYR

XJ EKSTERIØR

XJ's markante profil og unikke styling understreges af en række komfort- og sikkerhedsfunktioner.

FRIT UDSYN

XJ's luftige og rummelige, men stadig private kabine opnås ved hjælp af det varmereflekterende tonede panoramaglastag. Det strækker sig i bilens fulde bredde og helt til bagsædeområdet. Det filtrerer UV-stråler fra og bader interiøret i naturligt lys. Bagruden omslutter bilen med usynlige overgange og skaber en flydende taglinje, der understreger XJ's lange, lave og brede profil.

Æstetikken bag XJ's strømlinede karrosseri var et fokusområde for vores designere. Inden vi gik i gang med den virkelige produktion, blev XJ fremstillet virtuelt i verdens mest avancerede bildesignsimulator på Jaguars Virtual Reality Centre. Hver eneste komponent blev modelleret gennem mere end 43.000 separate 3D-simulationer. Over 4 millioner kilometer blev tilbagelagt på virtuelle køreture i noget af verdens barskeste og mest krævende terræn.

Jaguar XJ

MARKANT STYLING

Hvis du kigger godt efter, kan du se, at de unikke designdetaljer fremhæver XJ's linjer - tag f.eks. de markante særpræg som XJ's LED-baglygter med antydningen af kattekløer.

Fælgdesignet er også et kraftfuldt udtryk for XJ's styling med en række forskellige designs, der fås i 18, 19 og 20 tommer

KOMFORT OG KONTROL

Du kan fokusere på kørslen under alle forhold, mens dine passagerer slapper af og nyder udsigten. Alt sammen takket være XJ's udvalg af forbedringer af ruder og spejle. Glasset er lamineret for at reducere solindstrålingen og støj udefra. For- og bagruder samt sidespejlene kan opvarmes for at fjerne kondens og frost. Forrudeviskernes sensorer registrerer regn ved de første dråber og aktiverer straks viskerbladene ved den optimale hastighed.

Jaguar XJ
Jaguar XJ

ELDREVET BAGKLAP MED HØJDEJUSTERING

Bagklappen åbnes og lukkes elektronisk, enten med et enkelt tryk på fjernbetjeningen, en knap indvendigt på bagklappen eller med den udvendige knap på kofangeren. Bagklappen kan let programmeres til at åbne til din ønskede højde.