loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR UDSTYR - TILBEHØR

Skræddersy XF til din livsstil. Vælg fra et omfattende udvalg af praktisk og elegant tilbehør.

JAGUAR XF SEDAN - TILBEHØR

Med tilbehør fra Jaguar kan du sætte dit eget personlige præg på din XF. Tilbehøret kan optimere din XF på mange forskellige måder, uanset om du vil fremhæve din stil, opfylde praktiske behov eller få fuld glæde af din fritid. Vi har samlet vores mest populære tilbehør i fire pakker: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle og Business. Vælg blandt disse pakker, eller lav din egen perfekte kombination af individuelt tilbehør. 

KULFIBERSPEJLE

Sidespejlskapper i kulfiber fremhæver XFs dristige eksteriørstil.

BYG DIN EGEN XF

LUFTINDTAG I SIDERNE I KULFIBER

Fremhæv XFs sportslige præstationer ved at udstyre de aerodynamiske luftindtag på siderne med pyntelister i kulfiber.

BYG DIN EGEN XF

INDSTIGNINGSLISTER – INDIVIDUELT TILPASSEDE, BELYSTE

Når fører- eller passagerdøren åbnes, oplyser blødt, fosforblåt lys indstigningslisterne. Disse indstigningslister, som er elegant udført i rustfrit stål, giver også kunden mulighed for at individualisere XF endnu mere ved at vælge et monokromt motiv blandt et udvalg af godkendte skrifttyper/inskriptioner.

BYG DIN EGEN XF

PET PACK

Den perfekte løsning til at holde din bil fri for mudrede poter. Pakken omfatter en sædebeskyttelse på anden sæderække samt en spildsikker vandskål og forhindrer, at snavs udefra kommer ind i bilen.

BYG DIN EGEN XF

TAGBOKS

Tagboksen er aflåselig og rummelig. Lastkapaciteten er 410 liter, så du nemt har plads til alt det, du behøver på en weekendtur.

BYG DIN EGEN XF

TVÆRSTÆNGER TIL TAGBØJLER

Disse tværstænger til tagbøjlerne er fremstillet specielt til din bil og udstyret med Jaguar-logo. De kan bære alt det udstyr, du har med på dine eventyr.

BYG DIN EGEN XF

GAFFELMONTERET CYKELHOLDER

Når du vil skifte fra performance på fire hjul til performance på to. Cykelholderen er meget velegnet til letvægtscykler og "racerhjul". Den er udstyret med en enkel og sikker fastgørelse, som sikrer, at du føler dig godt tilpas under transport af cyklen.

BYG DIN EGEN XF
Jaguar XF Accessories

CYKELHOLDER TIL MONTERING PÅ ANHÆNGERTRÆK

Et design med fokus på bekvemmelighed, hvor anhængertrækket kan vippes væk fra bilen, så der er adgang til den bageste del af bilen. Det er en nem og sikker holder, der giver dig mulighed for at transportere alle cykler overalt.

BYG DIN EGEN XF

Du kan vælge din XF-model og tilføje udstyr og tilbehør, som du vil, når du bygger din XF. 

BYG DIN EGEN 

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev