loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XF R-SPORT

Modig og selvsikker. En sportslig fremtoning indvendigt og udvendigt.

  • CO2-UDLEDNING g/km
  • Helt ned til 134 med manuelt gear
  • Helt ned til 138 med automatgear
  • BRÆNDSTOFØKONOMI L/100 km (kombineret)
  • Fra 5,1 (op til 55,4)med manuelt gear
  • Fra 5,2 (op til 54,3)med automatgear
     
bg-modelDisplay

XF R-Sport udtrykker selvsikkert XF's sportslige karakter. Muskuløs karrosseristyling sætter ekstra præg på XFs markante design, og sportsaffjedringen* giver præcise køreegenskaber og perfekt føling med bilen.

UDFORSK XF SPORTBRAKE      BYG DIN EGEN

INSPIRERET AF PERFORMANCE

XF's sportslige personlighed kommer også til udtryk i kabinen. En unik interiørliste i Dark Morse Aluminium smyger sig langs instrumentpanelet,
mens vigtige designdetaljer er udstyret med R-Sport-emblemer og markant styling.

bg-modelDisplay
Jaguar XF R-Sport

SPORTSLIGT INTERIØR

R-Sports eksteriør vækker opsigt. Det er markant takket være den unikke udvendige karrosseristyling, der omfatter sportskofanger foran, ligesom R-Sport-emblem på rattet fremhæver kabinens atletiske karakter.

Jaguar XF R-Sport

SPORTSLIGT EKSTERIØR

R-Sports eksteriør vækker opsigt. Det er markant takket være den unikke karrosseristyling, der omfatter sportskofanger foran, R-Sport-bundlister i karrosserifarven, bagspoiler samt R-Sport-emblemer på luftindtagene i siderne.

Jaguar XF R-Sport

SPORTSAFFJEDRING1

R-Sports sportsaffjedring har stivere skruefjedre og mere progressive og sportslige dæmpere. Disse fjedre og dæmpere er justeret med henblik på enestående køreegenskaber og smidighed, samtidig med at de sikrer Jaguars legendariske køreglæde.


STANDARDUDSTYR TIL ALLE XF-MODELLER

GØR XF TIL DIN EGEN

Med et omfattende udvalg af udvendigt og indvendigt tilbehør er XF klar til at matche din stil og din livsstil.

BYG DIN EGEN XF

Jaguars moderne, prisvindende design, avancerede køredynamik og topmoderne infotainment hæver XF over konkurrenterne. 

bg-modelDisplay

STANDARDUDSTYR TIL ALLE XF-MODELLER

1Kun tilgængelig i Ingenium 2,0-liters benzin 200 HK og 250 HK RWD-motorer og Ingenium Diesel 180 HK og 240 HK RWD-motorer. 
*Tilgængeligheden af disse funktioner, og om det er standard eller ekstraudstyr, afhænger af markedet. Du kan få mere at vide hos din lokale Jaguar-forhandler. 
3Kun standardudstyr med automatgear. 
NEDC (New European Driving Cycle) er den tidligere anvendte kørselscyklus til måling af brændstofforbrug og udledning i personbiler i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof, energiforbrug, rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil. Tallene vises for NEDC- og de nye WLTP-kørselscyklustests. Forskellen i tallene skyldes en ændring i den måde, som køretøjerne testes på, snarere end en reduktion i ydelsen.