loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XF PURE SPORTBRAKE

XF i sin reneste form. Førerorienteret Jaguar-ydelse kombineret med effektivitet.

  • CO2-UDLEDNING g/km
  • Helt ned til 134 med manuelt gear
  • Helt ned til 142 med automatgear
  • BRÆNDSTOFØKONOMI L/100 km (kombineret)
  • Fra 5,1 (op til 55,4) med manuelt gear
  • Fra 5,4 (op til 52,3) med automatgear
bg-modelDisplay

Et smukt og aerodynamisk eksteriør med et matchende moderne interiør. XF Pure byder på komfort og Jaguars nye infotainmentsystem InControl med en 8" touchscreen, der gør kørslen til en endnu større nydelse. Uanset om du lægger vægt på ydelse eller økonomi, kan du finde den rette motor og gearkasse i det tilgængelige udvalg.

UDFORSK XF PURE SEDAN   BYG DIN EGEN

RENDYRKET RAFFINEMENT

Du finder den nyeste teknologi og moderne håndværk i XF Pure. De 8x8-vejs justerbare sæder og interiørlister i Gloss Black sørger for komfort og stil. Et avanceret infotainmentsystem og 125 W Jaguar Sound System med otte højttalere gør hver eneste køretur til en endnu større fornøjelse.

bg-modelDisplay

ALSIDIG YDELSE

Udvalget af motorer til XF strækker sig fra den 2,0-liters 4-cylindrede E-Performance (163 hk) med CO2-udledning helt ned til 118 g/km til den 2,0-liters V6 (250 hk) med acceleration fra 0-100 km/t på 7,1 sekunder. Uanset om du er til Jaguars effektivitet eller ydelse, er der en XF til dig.

Jaguar XF Prestige

Valg af gearkasse-komponent

XF fås enten med en 6-trins manuel* gearkasse eller 8-trins automatgear. Den manuelle gearkasse byder på smidige og præcise skift og enestående komfort. Automatgearet er smidigt med hurtige skift, der giver uanstrengt acceleration.

Billedet viser automatgear.

 

SAMLEDE EJEROMKOSTNINGER

Vi designede XF med henblik på lave ejeromkostninger. Den leverer misundelsesværdig effektivitet og god brændstoføkonomi med 5,1 l/100 km og CO2-udledning på kun 134 g/km.

STANDARDUDSTYR TIL ALLE XF SPORTBRAKE-MODELLER

GØR XF TIL DIN EGEN

Med et omfattende udvalg af udvendigt og indvendigt tilbehør er XF klar til at matche din stil og din livsstil.

SE UDSTYR OG TILBEHØR

BYG DIN EGEN XF

Skab en XF, der passer perfekt til din livsstil, kørestil og personlige smag.

bg-modelDisplay

1Manuel gearkasse fås til 2,0-liters 4-cylindret motor med 163 hk (E-Performance) og 2,0-liters 4-cylindret Ingenium-TD-motor med 180 hk. 
*Tilgængeligheden af disse funktioner, og om det er standard eller ekstraudstyr, afhænger af markedet. Du kan få mere at vide hos din lokale Jaguar-forhandler. 
3Kun standardudstyr med automatgear.