loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XF PRESTIGE

Oplev luksus på et højere niveau med moderne materialer og det fineste håndværk.

  • CO2-UDLEDNING g/km
  • Helt ned til 134 med manuelt gear
    Helt ned til 138 med automatgear
  • BRÆNDSTOFØKONOMI L/100 km (kombineret)
  • Fra 5,1 (op til 55,4) med manuelt gear
    Fra 5,2 (op til 54,3) med automatgear
bg-modelDisplay

XF Prestige byder på elegant luksus. Du kan vælge sæder i Taurus-læder og et udvalg af fint forarbejdede overflader. Kabinestemningsbelysning fuldender den elegante kabine. Xenon-HID-forlygter med dobbeltfunktion og LED J-klinger fuldender det dynamiske eksteriør.

MODERNE LUKSUS

Glæd dig over ekstra luksus i XF Prestige. 10x10-vejs forsæder med elektrisk justering og bagsæder med split- og foldefunktion*, der giver komfort og alsidighed,
mens fosforblå kabinestemningsbelysning fremhæver det moderne håndværk.

bg-modelDisplay
Jaguar XF Prestige

LÆDERINTERIØR

XF Prestige fås med Taurus-lædersæder i en række forskellige farver og et Soft Grain-læderrat, der udstråler håndforarbejdet luksus.

Jaguar XF Prestige

HIGH INTENSITY XENON-FORLYGTER

High Intensity Discharge (HID)-xenon-forlygter med dobbeltfunktion lyser kraftigt og klart og giver fremragende belysning af vejen med både nær- og fjernlys. Det gør det nemmere og mere sikkert at køre om natten. Det integrerede J-klinge-LED-kørelys giver også XF Prestige en markant visuel signatur. Indbyggede sprinklere er standard.

Jaguar XF Prestige

STEMNINGSBELYSNING

Kabinen vækkes til live af nøje placeret fosforblå kabinestemningsbelysning, der fremhæver vigtige designdetaljer og kabinefunktioner med henblik på at skabe en markant visuel effekt.

STANDARDUDSTYR TIL ALLE XF-MODELLER

Jaguar XF Models

GØR XF TIL DIN EGEN

Med et omfattende udvalg af udvendigt og indvendigt tilbehør er XF klar til at matche din stil og din livsstil.

BYG DIN EGEN XF

Jaguars moderne, prisvindende design, avancerede køredynamik og topmoderne infotainment hæver XF over konkurrenterne. 

bg-modelDisplay

1Tilgængeligheden af disse funktioner, og om det er standard eller ekstraudstyr, afhænger af markedet. Du kan få mere at vide hos din lokale Jaguar-forhandler. 
2Kun standardudstyr med automatgear. 
NEDC (New European Driving Cycle) er den tidligere anvendte kørselscyklus til måling af brændstofforbrug og udledning i personbiler i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof, energiforbrug, rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil. Tallene vises for NEDC- og de nye WLTP-kørselscyklustests. Forskellen i tallene skyldes en ændring i den måde, som køretøjerne testes på, snarere end en reduktion i ydelsen.