loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XF PORTFOLIO

Det ypperste inden for luksus og håndværk med XF.

  • CO2-UDLEDNING g/km
  • Helt ned til 134 med manuelt gear
  • Helt ned til 138 med automatgear
  • BRÆNDSTOFØKONOMI L/100 km (kombineret)
  • Fra 5,1 (op til 55,4) med manuelt gear
  • Fra 5,2 (op til 54,3) med automatgear
bg-modelDisplay

Portfolio er XF i sin mest luksuriøse form. XF's slanke eksteriør fremhæves af 18" aluminiumsfælge, der er standard*. I kabinen forarbejdes materialer af den allerhøjeste kvalitet med grundigt fokus på detaljerne for at skabe et interiør af sublim elegance og komfort.

UDFORSK XF SPORTBRAKE     BYG DIN EGEN

ELEGANT INTERIØR

Udtryk din stil med XF's mange muligheder. Sæt dig godt til rette i det perfekte interiør med de eksklusivt luksuriøse Windsor-lædersæder.

bg-modelDisplay
Jaguar XF Portfolio

WINDSOR-LÆDERINTERIØR

Windsor-læder anvendes til sæderne og instrumentpanelet i XF Portfolio. Dette eksklusive bløde og fine materiale giver den ultimative komfort. Du kan vælge mellem fem sædefarver.

Jaguar XF Portfolio

10X10-VEJS JUSTERBARE SÆDER

XF Portfolio byder på ekstra luksus og komfort med 10x10-vejs lædersæder med elektrisk justering. Hukommelsesfunktionen1 husker personlige indstillinger af førersædet, sidespejlene og rattet.

Jaguar XF Portfolio

LUKSURIØSE VALG

Vælg fra vores fint forarbejdede udvalg af paneler af elegant træ, moderne aluminium og sportslig kulfiber, Suedecloth-taghimmel og Windsor-læder. *

*Billedet viser en InControl-skærm, der er ekstraudstyr

STANDARDUDSTYR TIL ALLE XF-MODELLER

Jaguar XF Models

GØR XF TIL DIN EGEN

Med et omfattende udvalg af udvendigt og indvendigt tilbehør er XF klar til at matche din stil og din livsstil.

BYG DIN EGEN XF

Jaguars moderne, prisvindende design, avancerede køredynamik og topmoderne infotainment hæver XF over konkurrenterne. 

bg-modelDisplay

1Tilgængeligheden af disse funktioner, og om det er standard eller ekstraudstyr, afhænger af markedet. Du kan få mere at vide hos din lokale Jaguar-forhandler. 
2Kun standardudstyr med automatgear. 
NEDC (New European Driving Cycle) er den tidligere anvendte kørselscyklus til måling af brændstofforbrug og udledning i personbiler i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof, energiforbrug, rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil. Tallene vises for NEDC- og de nye WLTP-kørselscyklustests. Forskellen i tallene skyldes en ændring i den måde, som køretøjerne testes på, snarere end en reduktion i ydelsen.