loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED

XF tilbyder alsidig rummelighed, praktiske funktioner og 5-stjernet Euro NCAP-sikkerhedsniveau.

Køretøj vist: XF S Sportbrake med monteret ekstraudstyr (afhænger af marked).

 

bg-modelDisplay

Med XF's alsidige interiør får du mest muligt ud af din livsstil. Praktisk anvendelighed og avanceret førerteknologi gør hver eneste rejse endnu lettere og mere afslappende.

ACTIVITY KEY

Activity Key, der kun er tilgængelig som ekstraudstyr på XF Sportbrake, gør det endnu lettere at leve livet fuldt ud. Det robuste og helt vandtætte armbånd giver dig mulighed for at gøre alt - fra skydiving til svømning - og stadig have dine bilnøgler på dig. Den konventionelle nøgle kan blive i bilen, hvor den deaktiveres af hensyn til sikkerheden.

ELDREVET, BEVÆGELSESSTYRET BAGKLAP

2Med den eldrevne, bevægelsesstyrede bagklap har du fuld adgang til bagagerummet, når du har hænderne fulde. Du skal blot placere din fod under et af bilens bageste hjørner, hvorefter bagagerummet åbner eller lukker. 

BAGAGERUM

XF Sportbrakes alsidige interiør er designet til at leve op til dine krav til livsstil. Bagagerummet på 565 liter*, når bagsæderne er på plads. Hvis du folder bagsæderne ned, får du to meter i længden og over én meter i bredden på det smalleste sted, hvilket giver en volumen i bagagerummet på 1.675 liter samt diskret opbevaringsplads under gulvet.

UDKLAPPELIGT ANHÆNGERTRÆK

Det elektrisk udklappelige anhængertræk (ekstraudstyr) er
diskret skjult bag kofangeren og forstyrrer dermed ikke
det overordnede design. Godkendt op til 2.000 kg trailerlast.

AVANCEREDE PARKERINGS-
ASSISTENTER

3 Disse systemer gør parkering i trange båse lettere end nogensinde. Sensorer måler båsen, og hvis den er stor nok, sætter de bilen i stand til selv at styre under både parallelparkering og parkering i båse – føreren skal kun koncentrere sig om bremser og speeder. Ved parallelparkering kan en anden funktion hjælpe med køre XF ud af båsen igen. Reverse Traffic Detection-systemet, der benytter Blind Spot Monitoring-systemets sensorer, registrerer biler, der nærmer sig og muligvis ikke kan ses af føreren. Dette udløser en akustisk alarm og en meddelelse på touchscreenen. 

Jaguars moderne, prisvindende design, avancerede køredynamik og topmoderne infotainment hæver XF over konkurrenterne. Brug vores konfigurator til at skabe den perfekte XF.

1 Kun XF Sedan.
2 Ekstraudstyr (kræver nøglefri adgang).
Ekstraudstyr (kræver sidespejle med automatisk nedblænding).
Ekstraudstyr (kræver 360° parkeringshjælp).
Kræver Navigation Pro.