loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

IN-CAR TECHNOLOGY

XF's intuitive teknologi gør hver eneste tur mere sikker og behagelig og med bedre forbindelse til omverden.

bg-modelDisplay

INCONTROL

1 Glæd dig over det nyeste inden for infotainment i bilen, og hold forbindelsen til din XF og resten af verden med InControl, Jaguars pakke af avancerede teknologier. InControl-systemets intelligente løsninger integreres gnidningsfrit med dine personlige enheder, data og medier og hjælper med at forbedre og optimere din oplevelse som ejer og fører.

 

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

JAGUAR INNOVATION

Fra omfattende multimedieteknologi til præcisionsbyggede lydsystemer og intelligente kørselsassistenter – hver eneste XF byder på Jaguars innovative og gnidningsfrie, integrerede InControl-teknologier.

Jaguar XF - In-Car Technology

TOUCH PRO

2XF tilbyder Touch Pros avancerede teknologi fuldt implementeret med en 10” touchscreen og hurtige svartider som standard. Touch Pro byder blandt andet på stemmestyring med naturlig dialog, et helt nyt navigationssystem med 2D- og 3D-kort og en forudseende navigationsfunktion.

 

SMARTPHONE-PAKKE

Forbliv sikkert forbundet til din smartphone, selv når du er i bilen. Kontrollér biloptimerede apps såsom Spotify® via XFs touchscreen ved hjælp af en USB-forbindelse til din Apple®.

DUAL VIEW

2 Ekstraudstyret Dual View gør det muligt for føreren og forsædepassageren, at se forskelligt indhold på den samme 10" touchscreen. Forsædepassageren kan eksempelvis se en film (lytte til musik med trådløse surround sound-hovedtelefoner), mens føreren ser instruktioner fra navigationssystemet.

WI-FI I BILEN

Connect Pro-pakken (ekstraudstyr) tilbyder et wi-fi hotspot, som anvender XFs kraftfulde eksterne antenne – hvilket giver passagererne mulighed for at tilslutte op til otte enheder til XFs wi-fi netværk trådløst1

HEAD-UP DISPLAY

Fokuser på vejen foran dig med XF's avancerede Head-Up Display med laserteknologi*. Dette topmoderne system projicerer en række vigtige oplysninger op på forruden. Det knivskarpe og klare lasergenererede billede er synligt selv i direkte sollys, og det kan vise bilens hastighed, navigation, fartpilotmeddelelser og Traffic Sign Recognition-data, hvor det er tilgængeligt.

*Ekstraudstyr. 
Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det interaktive HD-førerdisplay* på 12,3" sikrer relevant kørselsinformation, herunder fuld skærmnavigation med 3D-kort, præcis når du har brug for det. Systemets høje opløsning sikrer størst mulig klarhed, og dets raffinerede processor garanterer glidende, knivskarp grafik.

 
Jaguar XF - In-Car Technology

LYD

Jaguar-lydsystemet (180 W) giver fantastisk fyldig lyd gennem otte højttalere. For at opnå en endnu bedre lytteoplevelse kan man vælge Meridian™-lydsystemet (380 W) (ekstraudstyr) med 10 højttalere og subwoofer med to kanaler eller Meridian surround sound-systemet (825 W) med 16 højttalere og subwoofer med to kanaler. Du og dine passagerer får en fantastisk og omsluttende lydoplevelse, uanset hvor I sidder i XF.

1 Online-funktion og wi-fi-tilslutning afhænger af installation af et micro-SIM-kort med en egnet dataaftale. Connect Pro Pack indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter første periode som angivet af din Jaguar-forhandler. InControl funktioner, ekstraudstyr og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale marked - spørg din Jaguar-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. InControl Apps og Remote App skal downloades fra Apple/Play Store. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

2 Kræver Navigation Pro, cd/dvd-afspiller og Meridian™ Sound System/MeridianTM Surround Sound-system.
3 Secure Tracker er en abonnementsydelse, som kan udvides efter første periode som angivet af din Jaguar-forhandler.
4 Kræver Navigation Pro.
5 Kræver soldæmpende forrude.