loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

Enestående kvalitet og håndværk kombineret med moderne britisk
design gør XF til bil med markant skønhed og dynamisk luksus.

bg-modelDisplay

DYNAMISK DESIGN

Oplev et eksteriør, der er stramt og atletisk. Smukt formede kurver vækker dens kraftfulde karakter til live. Den selvsikre, lodrette frontgrill og markante forhøjning på kølerhjelmen forstærker udtrykket. 

THE LINE OF BEAUTY

XF Sedans perfekt proportionerede profil understreges af en enkelt elegant bue, der løber i bilens længde og kulminerer ved de markante LED-baglygter med en F-TYPE-inspireret dobbelt cirkel, der smyger sig om bilens hjørner.

PRAKTISK MED VILJE

XF Sportbrake er endnu mere rummelig og et endnu mere praktisk supplement til XF Sedan. Den er med en profil i coupé-stil med en forstærket fornemmelse af dynamik. Rendyrkede, aerodynamiske sider, en kraftig talje, perfekt integreret spoiler og LED-baglygter sikrer, at Sportbrake ser lige så selvsikker ud, som den er praktisk.

AVANCERET AERODYNAMIK

XF's fejende eksteriørdesign er naturligt aerodynamisk. Dets avancerede form optimerer køreegenskaber, dynamik og raffinement. Selv de fladt monterede forlygter og luftindtagene i siderne er finpudset med præcision gennem omfattende designtests, så modstand reduceres, og downforce øges.

FRONT

En selvsikker kølergrill og en muskuløs forhøjning på kølerhjelmen fremhæver XF's selvbevidste fremtoning.

SIDE

XF's aerodynamiske linjer er blevet grundigt finpudset gennem omfattende tests, der har gjort XF's luftstrøm så effektiv som muligt. Lige fra forkofangerens integrerede form til den diskrete læbe på bagklappens kant er alle elementer med til at reducere luftmodstanden ved høje hastigheder.

BAG

XF er et skoleeksempel på Jaguars principper om rent design. De stærke linjer udstråler dynamisk karakter og understreger dens egenskaber – forbedret aerodynamik, synlighed, stabilitet og sikkerhed.

NY XF CHEQUERED FLAG

En markant fortolkning af XFs forførende blanding af design, dynamik
og raffinement. Chequered Flag tilbyder unikke emblemer, fælge og et
udvalg af vores bedst sælgende motorer, hvor eksklusivitet kombineres
med individuel smag.

SE GALLERI

bg-modelDisplay

SIGNATUR-"J"-BLADE-LED-KØRELYS

Adaptive LED-forlygter* med Jaguars signatur-"J"-blade-kørelys giver XF en markant fremtoning på vejen. 

LUFTINDTAG I SIDERNE I KROM

Luftindtag i siderne med kromindfatninger, Jaguar-emblem og net beretter om XF's dynamiske design og latente kraft.

PANORAMATAG

Det store, faste panoramatag på 1,6 m2 (ekstraudstyr), der er fremstillet i et enkelt stykke glas, til XF Sportbrakes, er det største i sin klasse, og det giver uhindret udsigt til himlen.

F-TYPE-INSPIREREDE BAGLYGTER

Et af XF Sedanens mange udsøgte detaljer er den unikke nålestribegrafik på de markante LED-baglygter, der er inspireret af F-TYPE.

RAMMENDE LYS

XF Sportbrakes LED-baglygter har en elegant, F-TYPE-inspireret, enkeltcirkel i midten af designet. Det gør dem letgenkendelige både om dagen og om natten.

Jaguars moderne, pris-vindende design, avancerede køredynamik og topmoderne infotainment hæver XF over konkurrenterne. Brug vores konfigurator til at skabe den perfekte XF.

DOWNLOAD BROCHURE

1. Tilgængeligheden af disse funktioner, og om det er standard eller ekstraudstyr, afhænger af markedet. Du kan få mere at vide hos din lokale Jaguar-forhandler.
2. Omfatter elektrisk solgardin som standard.