loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

KØREOPLEVELSE

Jaguars køredynamik er legendarisk, og XF sætter overliggeren endnu højere.

KOMFORT OG DYNAMIK

Med sin overlegne komfort og enestående sportslige køreegenskaber leverer XF masser af medrivende køreoplevelser. Tilgængelig i benzin og diesel*, og med muligheden for firehjulstræk med Intelligent Driveline Dynamics tilbyder XF nu endnu bedre egenskaber ved kørsel under krævende forhold.
 
*Afhængigt af marked.
 

LETVÆGTSARKITEKTUR I ALUMINIUM

Fundamentet for den helt nye XF's perfekte køreegenskaber og dynamik er Jaguars lette aluminiumsarkitektur. Den giver en næsten perfekt 50:50-vægtfordeling, der er grundlag for smidige og præcise køreegenskaber. Vægtbesparelsen, som opnås gennem vores omfattende brug af aluminium, forbedrer brændstoføkonomien, reducerer CO2-udledningen til kun 104 g/km * og gør XF til én af de letteste biler i sin klasse.
 
*Motorydelse og brændstoføkonomi vises kun for XF Sedan.
Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.
 

KØREEGENSKABER

XF er smidig og dynamisk uden nogensinde at gå på kompromis med komforten. Det skyldes til dels XF's lette, men samtidig utroligt stærke og stive lette aluminiumsarkitektur. Det er den ideelle platform til det avancerede dobbelte wishbone-ophæng for og Integral Link-ophænget bag, der giver XF karakter som en sportsvogn.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.
 

AVANCERET OPHÆNG

XF's avancerede for- og baghjulsophæng består af stærke og lette aluminiumskomponenter. Foran sikrer et dobbelt wishbone-ophæng som det til F-TYPE klassens bedste køreegenskaber. Integral Link-ophængssystemet bag sikrer den stivhed, der understøtter køreegenskaberne og optimerer køreglæden, samtidig med at det gør XF endnu mere dynamisk.

SELVREGULERENDE LUFTAFFJEDRING BAG*

Selv med fuld last opretholdes XF Sportbrakes komfort og præcise håndtering vha. selvregulerende luftaffjedring bag. Systemet pumper luftfjedrene automatisk op som modvægt til tung last, og derved sikres et lige chassis og kørehøjden.

*Standard på XF Sportbrake. Ikke tilgængelig på XF Sedan.
 

INGENIUM MODELUDVALGET

Ingenium er Jaguar Land Rovers nye motorfamilie, der er udviklet med henblik på ubesværet ydelse, raffinement og effektivitet. Takket være avanceret teknologi og komplet aluminiumskonstruktion leverer Ingenium imponerende lavt brændstofforbrug og CO2-udledning.

INGENIUM BENZINMOTORER

XF's nye 2,0-liters 4-cylindrede og turboladede Ingenium-benzinmotorer leverer uovertruffen anvendelig kraft og moment. Med deres letvægtsdesign og omfattende brug af rullelejer med lav friktion er de bygget til glidende og meget effektiv ydelse.

INGENIUM DIESEL

Ingenium-teknologi danner grundlag for tre af dieselmotorerne i XF-modeludvalget. Disse motorer med lav friktion er konstrueret helt i aluminium og har stive motorblokke og dobbelte balanceaksler for at sikre uhørt lav vibration for smidig ydelse på daglig basis. Alle motorer er udstyret med Stop/Start-teknologi* og intelligent opladning, der udnytter den kinetiske energi fra opbremsning til at oplade batteriet – det giver optimal brændstoføkonomi, særligt ved bykørsel.

3,0-liters V6 Twin TD med 300 hk

Den 3,0-liters V6 Twin TD-motor med 300 hk byder på enestående power, moment og køreegenskaber. Motoren anvender den innovative dobbelt parallelt-sekventielle turboladning – et koncept, som Jaguar Land Rover har udviklet – til at opnå smidig og mere umiddelbar kraftudfoldelse ved alle omdrejningstal, samt totrins vandkøling, der sparer energi.

F-TYPE INSPIRET MOTORER

XF's benzinmotorer reagerer hurtigt med masser af kræfter, samtidig med at de er økonomiske. Den 3,0-liters V6 Supercharged benzinmotor anvendes også i F-TYPE, og den fås i versioner med 340 hk* og 380 hk. Disse motorer er konstrueret helt i aluminium, og de giver øjeblikkelig adgang til høj ydelse og masser af moment ved alle omdrejningstal – og så lyder de fantastisk. 

*Fås ikke på XF Sportbrake.
 

AUTOMATGEAR

Hurtige skift og uanstrengt acceleration – XF's 8-trins automatgear er smidigt, effektivt og reagerer lynhurtigt. Det er udstyret med en moderne Rotary Selector i Satin Black, og gearkassen giver endnu hurtigere skift og mere sportsligt kick-down i Dynamic Mode og tidligere skift til højere gear i Eco Mode. Du kan også vælge at skifte gear manuelt ved et let tryk på gearvælgerne bag rattet.

MANUEL GEARKASSE*

Denne lette og meget avancerede 6-trins manuelle gearkasse bidrager til XF's enestående effektivitet. Rammer i aluminium, de hule aksler og tandhjul med huller sparer gram, hvor det er muligt – det gør denne enhed til den letteste i klassen. Den er specifikt designet til den ydelse, der kræves af sportsvogne, og leverer smidige, korte skift og sublim komfort.

*Tilgængelig på 2,0-liters 4-cylindret motor med 163 hk og 2,0-liters 4-cylindret Ingenium-TD-motor med 180 hk. Manuel gearkasse fås ikke til 2,0-liters 4-cylindret motor med 180 hk Ingenium-TD med XF Sportbrake.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

 

FIREHJULSTRÆK OG INTELLIGENT DRIVELINE DYNAMICS

XF fås med Jaguars unikke firehjulstræk med Intelligent Driveline Dynamics (IDD) og Adaptive Surface Response (AdSR)** til benzinmodeller og nu for første gang også til dieselmodeller. Den unikke IDD-software er udviklet eksklusivt af Jaguar og omfatter avancerede algoritmer, der reagerer intelligent på vejforholdene. Systemet er både forudseende og reaktivt, og det hjælper med at forhindre, at du mister vejgreb, frem for at hjælpe dig med at genvinde det, når du har mistet det. AdSR arbejder ved alle omdrejningstal og registrerer automatisk forskelle mellem underlag for at udnytte det maksimalt tilgængelige vejgreb. Det er med til at optimere XF's køreegenskaber.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguars ASPC-system (All Surface Progress Control) er unikt i klassen. Det giver dig større sikkerhed under glatte forhold – uanset om du starter på en sneglat indkørsel, parkerer på en isglat bakke eller kører med trailer på vådt græs. ASPC er en fartpilot til lav hastighed, der hjælper XF med at klare situationer med lavt vejgreb, uanset vejret – så kan du koncentrere dig om at styre.

*ASPC er standard til alle motorer med automatgear.

ELEKTRISK SERVOSTYRING

XF's elektriske servostyring (EPAS) giver enestående feedback og kontrol samt umiddelbar servohjælp. Med avanceret computerstyring, der tilpasser niveauet af styreassistance, kalibrerer EPAS nøjagtigt den mængde af servohjælp, der kræves til hvert sving og hver manøvre. EPAS arbejder også sammen med bilens andre assistentfunktioner, inklusive Lane Keep Assist (LKA)* og Park Assist*, for at give ekstra sikkerhed og mere kørekomfort.

*Ekstraudstyr. 
Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.


Jaguar XF - Driving Experience

JAGUARDRIVE CONTROL

Med JaguarDrive Control kan du vælge mellem funktionerne Standard, Eco, Dynamic eller Rain Ice Snow, der diskret tilpasser styretøjet, speederresponsen og gearkassens skiftepunkter. Eco-funktionen opmuntrer til brændstoføkonomisk kørsel, mens Dynamic-funktionen gør speederen mere følsom, holder gearene længere og gør styretøjet tungere. Når Rain Ice Snow-funktionen vælges, dæmper systemet automatisk accelerationen og leverer mere gradvist vejgreb under glatte forhold.

Jaguars moderne, prisvindende design, avancerede køredynamik og topmoderne infotainment hæver XF over konkurrenterne. Brug vores konfigurator til at skabe den perfekte XF.