loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INTERIØR

XF's interiør byder på enestående luksus og rigeligt med plads.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

MODERNE HÅNDVÆRK

Inde i XF er en række moderne materialer forarbejdet med udsøgt finesse med henblik på exceptionel komfort og velvære. Centrum i interiøret er en integreret designdetalje, som XF deler med alle andre Jaguar-modeller. Den smyger sig hen over instrumentpanelets overside og langs dørene i fører- og passagersiden.

Jaguar XF - Interior

I FØRERSÆDET

XF vækkes til live, når du trykker på startknappen. Med perfekt koreografi åbner luftspjældene sig, den moderne Rotary Selector* i Satin Black stiger lydløst op, og motoren brøler og vækker spændingen ved den ventende oplevelse til live. 

Åbn XF's dør, hvorefter startknappen lokker dig indenfor. Med sit helt eget hjerteslag skaber XF en emotionel forbindelse mellem fører og maskine. Dens 72 dobbeltslag pr. minut er det samme som kattedyret jaguar i hvile. Tryk nu på startknappen, hvorefter XF vækkes til live. Med perfekt koreografi åbner luftspjældene sig, den moderne Rotary Selector* i Satin Black stiger lydløst op, og motoren brøler og vækker spændingen ved den ventende oplevelse til live. 

*Kun automatgear.

 
bg-modelDisplay

UDSØGTE MATERIALER

Læder og interiørlister udvælges nøje for at sikre, at kabinen i XF føles lige så luksuriøs, som den ser ud. Uanset om du foretrækker interiørlister i kulfiber eller træ som supplement til det udsøgte udvalg af læder, vil din XF altid tage sig helt perfekt ud.

DESIGNDETALJER

XF kombinerer grundigt håndværk med moderne materialer og byder på et udvalg af indvendigt udstyr. Handskeblødt læder med dobbeltsyninger, inklusive eksklusiv Windsor Grain, kan suppleres af elegante interiørlister og kvalitetsstof i forskellige farver.

Jaguar XF - Interior

PERSONLIG TILPASNING

Fra elegante og moderne interiørlister, stof og læder i høj kvalitet til det store udvalg af farvekombinationer, kan du skabe en XF, der matcher din stil. Du kan endda selv vælge inskription til de belyste indstigningslister*. 


*Ekstraudstyr.
 
Jaguar XF - Interior

PLADS TIL AFSLAPNING

XF's kabine er indbegrebet af luksus, valgmuligheder og masser af plads. De generøse pladsforhold ved bagsædet med masser af plads til hovedet samt benplads er lig med uovertruffen komfort for passagererne. Kabinestemningsbelysningen er også med til at skabe atmosfære i XF, mens LED-læselamper giver tydelig og personlig belysning.

MED FOKUS PÅ FRISK LUFT

For at forbedre luftkvaliteten kan XF Sportbrake leveres med et nyt ioniseringssystem (ekstraudstyr). Med systemet føres luft gennem en ionisator, der filtrerer og renser luftstrømmen, før den cirkuleres i kabinen. Derved neutraliseres lugt, og bakterier og forurening minimeres, så der opnås et mere behageligt og sundt kabinemiljø.

EN LYSBØLGE

Hvis du ønsker mere naturlig luft og lys i kabinen, kan du som ekstraudstyr få et panoramatag i fuld bredde på 1,6 m2 til XF Sportbrake, der er det største glastag i ét stykke i sin klasse. Som ekstraudstyr kan du også få bevægelsesstyret taggardin, der kan åbnes og lukkes med en let håndbevægelse, uden at du behøver at fjerne øjnene fra vejen.

Jaguars moderne, pris-vindende design, avancerede køredynamik og topmoderne infotainment hæver XF over konkurrenterne. Brug vores konfigurator til at skabe den perfekte XF.

DOWNLOAD BROCHURE