loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XE PURE

XE Pure kombinerer perfekt proportioneret styling for en sportssedan, avanceret køredynamik, effektivitet og performance. Med et udvalg af motorer, automatgear eller manuelt gear og både baghjulstræk og firehjulstræk er der en XE Pure til enhver livsstil.

bg-modelDisplay

XE Pure kombinerer perfekt proportioneret sportssedanstyling, avanceret køredynamik, effektivitet og performance. Med et udvalg af motorer, automatgear eller manuelt gear og både baghjulstræk og firehjulstræk er der en XE Pure til enhver livsstil.

INTERIØRSTYLING

Med et udvalg af tre farvetemaer kan du skabe dit eget perfekte XE-interiør.

bg-modelDisplay
Jaguar XE Pure

FANTASTISK DESIGN

Fra den markant formede kølerhjelm til den selvsikre bagende – bare ét blik på XE Pure afslører, at det kun kan være en Jaguar.

Jaguar XE Pure

DYNAMISK CHASSIS

XE Pure er smidig og dynamisk uden nogensinde at gå på kompromis med komforten. De avancerede for- og baghjulsophæng fuldender en undervogn, der opnår en sublim kombination af sport og raffinement.

Jaguar XE Pure

LETVÆGTSARKITEKTUR I ALUMINIUM

XE Pures utroligt stærke karrosseri sparer vægt uden at gå på kompromis med holdbarheden. Samtidig giver det ekstremt høj vridningsstabilitet, der understøtter præcise køreegenskaber. Det hjælper med at opnå en optimal vægtfordeling på næsten 50:50. Letvægtsstrukturen reducerer ikke bare brændstofforbruget og CO2-udledningen, men betyder også, at XE-serien repræsenterer alt fra 99 g/km til en topfart på 250 km/t.

XE PURE YDERLIGERE STANDARDUDSTYR

Jaguar XE Pure

XE PURE SPECIFIKATIONER

Udforsk Jaguar XE Pures specifikationer.

SPECIFIKATIONER

STANDARDUDSTYR TIL ALLE XE-MODELLER

Jaguar XE Prestige

GØR XE PURE PERSONLIG

Med vores udvalg af udstyr og tilbehør kan du gør XE Pure til helt din egen

BYG DIN XE

Skab en XE, der passer perfekt til din livsstil, kørestil og personlige smag.

bg-modelDisplay